Carmen Guillen

Sapertos seueur lawan, monitor pendidikan sareng sababaraha hobi, kalebet maca. Abdi ngahargaan klasik anu saé tapi kuring henteu nutup dina band nalika hal-hal anu anyar dina literatur murag kana panangan kuring. Kuring ogé ngahargaan genah sareng gampangna 'ebooks' tapi kuring salah sahiji jalma anu resep maca ku ngaraos makalah, sakumaha biasana dilakukeun.