Trilogi Perunggu Horseman. Novel roman klasik pikeun titimangsa ieu

Trilogi kawéntar Paullina Simons

Abdi masih dina modeu Hari Valentine, sanaos ku manah hideung éta ogé kabukti pink tina waktos ka waktos. Nyaéta trilogi tina The Horseman Perunggu, ditulis ku Paullina simonsÉta salah sahiji anu ngalembereh pikeun kuring. Sareng kamungkinan salah sahiji judul anu kawéntar di génder romantis dina milénium anyar ieu. Janten upami anjeun jiwa diabetik atanapi skeptis Cupid, lirén maca deui. Tapi upami anjeun sumanget sareng sumanget cinta, ieu bacaan anjeun pikeun kaping ieu.

Carita cinta dimodalan antara Tatiana Metanov na letnan Angkatan Darat Beureum Alexander Belov (Shura pikeun urang sadayana anu bakal salawasna muja anjeunna) mangrupikeun salah sahiji tinggalkeun tanda. Upami anjeun ogé pameget Perang Dunya II jeung payuneun Rusia khususna, éta bakal parantos janten lélang. Bisi kuring, sadaya kaayaan parantos dicumponan. Éta tina bacaan anu aya dina karéta ku buku ditempelkeun kana rai pikeun masker ombak émosina. Éta ku novél munggaran. Ieu kuring tiasa maca dina telepon sélulér kuring sateuacan aranjeunna murag kana kertas.

Paullina simons lahir di sepuh Leningrad, dinten ayeuna Saint Petersburg, di 1963. Anjeunna resep nyerat ti saprak alit sareng dina yuswa 10 taun anjeunna ngalih sareng kulawargana ka Amérika Serikat. Trilogi ieu, ditulis sareng diterbitkeun dina lima taun, nyaéta kasuksésan pangageungna.

The Bronze Horseman (2000)

dina Leningrad, 1941 perang di Éropa sigana jauh. Dua sadulur cicing di dinya, Tatiana sareng Dasha Metanov, anu ngabagi susun alit sareng kulawarga. Kahirupan handapeun Stalin tangguh, tapi éta bakal asup ka naraka nalika urang Jerman sumping. Tapi mimitina Tatiana, adi awéwé naif yuswa nembé 17 taun, pendak Alexander, un Letnan Angkatan Darat Beureum tina jaman baheula anu misterius sareng kaganggu. nu bogoh éta sakedapan. Tapi bakal aya seueur pisan kasusah Hayu aranjeunna sumping diantara aranjeunna, ti kulawarga nepi ka ngepung dahsyat kota, yén cinta maranéhanana bakal ampir teu mungkin. Ampir.

Tatiana sareng Alexander (2003)

Pikeun perang, hamil, gering sareng sepi, Tatiana tiasa dugi ka Amérika Serikat. Di dinya anjeunna bakal nyobian ngamimitian a ayana anyar ku ilusi éta Alexander, parantos tahanan, kabur tina nasib hideung anu anjeun sigana ditakdirkeun. Samentara éta, Alexander sangsara anu teu tiasa ucapkeun. Éta ngan ukur ingetan Tatiana sareng harepan na yén anjeunna masih hirup anu ngajantenkeun anjeunna kuat. Nalika perang réngsé duanana bakal tarung pendak. Sareng aranjeunna bakal.

The Summer Garden (2005)

Tatiana sareng Alexander, sareng putrana, parantos tiasa uih deui ka Amérika Serikat. Aranjeunna salamet kana perang anu dahsyat, tapi tatu anu aranjeunna bawa dina sumanget tetep kabuka. Y taun pisah parantos ngajantenkeun aranjeunna asing. Kahiji kalina aranjeunna tiasa hirup salaku kulawarga, tapi éta moal gampang. Aranjeunna bakal ngumbara di nagara milarian padamelan samentawis, tapi éta kahirupan anu teu leres mangrupikeun kabur nekat tina beban émosional anu karasa. Cinta sareng kabagjaan anjeun kaancam, sareng anu paling sangsara tina kaayaan éta nyaéta putrana.

Naha maca na

Kusabab éta ngagaduhan sadayana: carita hébat, setting hébat sareng karakter hébat, ogé anu sékundér. Kanggo kang naratif pinuh intensitas. Anjeun gaduh parasaan anu sami tina réalisme ngaliwatan jalan beku tina ngepung Leningrad atanapi ngumbara di jalan raya panjang Amérika Serikat 60an.

Sareng, henteu diragukeun, ku kualitas sareng karisma dipasihkeun ka tokoh utama na. Kalayan aranjeunna anjeun anjeun seuri ceurik. Anjeun jero pisan nalika anjeun sangsara tina turunna sareng drama maranéhanana. Anjeun ngumbara sareng aranjeunna sacara fisik sareng di jero aranjeunna, sareng anjeun. Anjeun hirup sareng ngaraoskeun sapatemon sareng salah pahamna, rusiahna, kuciwa sareng karepna pikeun maksimal. Tapi di luhur sadayana anjeun hirup cinta anu sami. Cinta anu ngajaga aranjeunna babarengan ti nonoman dugi ka sepuh. Tina éta de vez en cuando anjeun kedah dicarioskeun teras tong hilap.

Pokokna, urang anu murag asih sareng Tatiana sareng Alexander bakal tiasa nguatkeun kecap kuring.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kimberly carrington cenahna

    Sigana mah kuring moal kantos maca buku anu keuna pisan ka jiwa kuring. Kuring henteu kantos bosen maca deui aranjeunna sareng aranjeunna teras ngagumbirakeun kuring dinten kahiji. Nyatana, éta maca tungtung anu katilu sareng nangis sapertos cupcake. Kantun éndah.

    1.    Mariola Diaz-Cano Arevalo cenahna

      Kami pasti satuju, Kimberly. Langsung maca kana haté. Hatur nuhun pisan kana komentarna.