Ditarima: Kumpulan Insomnia of Editorial Valdemar

valdemar
Sababaraha dinten kamari penerbit anu saé Valdemar ngahubungi halaman wéb kami pikeun ngintunkeun kami sababaraha buku anu nembé dijual, pakait sareng dua buku mimiti Kumpulan Insomnia.

La éditor Valdemar Éta dipikaterang ku buku-buku pikasieuneunana, tapi anu penting pikeun édisi anu saé, dimana aranjeunna jaga unggal detail unggal buku, kalayan ilustrasi anu éndah sareng pengikatan anu sampurna.

Buku-buku anu kuring carioskeun nyaéta "The Guard of Yunus" ku Jack Cady sareng "The Son of the Beast" ku Graham Masterton, anu dina sababaraha waktos anjeun bakal tiasa ngaraosan ulasan dina halaman wéb kami.

Sacara fisik, buku-bukuna ageung, cangkang, sareng saé pisan, ditambah a kualitas hébat tina kertas anu aranjeunna dicitak. Upami anjeun resep teror, panerbit ieu taruhan pisan dina buku-bukuna ngeunaan téma ieu, sareng ku koleksi ieu tujuanana nunjukkeun ka urang panulis anu hébat anu henteu dikenal di nagara urang.

Sinopsis "Putra Binatang"

Dina The Son of the Beast sareng carita séjéna horor sareng boros séjén, Graham Masterton nyandak urang kana skénario sareng kaayaan anu has dina jinis horor, dimana séks mangrupikeun inti atanapi mesin carita, ngawarnaan sadayana ku warna ngimpina, janten éta tiasa didadarkeun salaku carita anu ngahaneutkeun getih anjeun nalika hawa tiis ngalir kana tulang tonggong anjeun. Éta carita anu sesah, ngaganggu, anéh, ngagedéan sareng pikasieuneun, dimana kamahéran Masterton ngungkulan sagala rupa anu séjén dina nyampur sababaraha bahan dina koktail anu ngabeledug anu ngeusi téror sareng humor hideung. "Buku ieu mangrupikeun kumpulan carita anu kacida adiktif sareng provokatif ... Anu leres-leres luar biasa nyaéta kagunaan sareng imajinasi pangarangna pikeun nunjukkeun ka kami sababaraha carita anu bengkok sareng cabul, pinuh ku humor, teror sareng séks." DLS Review Graham Masterton lahir di Edinburgh di 1946. Anjeunna mangrupikeun reporter pers sareng saterasna editor pikeun Mayfair sareng edisi Inggris majalah Penthouse. Debut literaturna, novél The Manitou (1976), suksés pisan nepi ka éta nelah vérsi pilem anu diarahkeun ku William Girdler sareng dibéntangan ku Tony Curtis. Karya-karyana diantarana: Charnel House (1978), novél anu meunang Hadiah Edgar, Mirror (1988) sareng Potrét Kulawarga (anu mangrupikeun révisi 1985 tina novel Oscar Wilde The Picture of Dorian Gray). Anjeunna parantos nyebarkeun opat kumpulan carita pondok ogé seueur carita pondok anu parantos muncul dina sababaraha majalah: tilu diantarana nyababkeun seueur épisode ti séri tipi Anglo-Kanada anu dihasilkeun ku Tony Scott The Hunger. Carita aranjeunna sering ngandung dosis ageung jinis sareng pikasieuneun. Masterton ogé parantos nyerat sababaraha buku sareng naséhat praktis ngeunaan kumaha cara resep hubungan séks, sapertos How To Drive Your Man Wild In Bed, kalayan langkung ti tilu juta salinan dijual di dunya, atanapi Wild Sex for New Lovers. Dina 2002 anjeunna nyebarkeun novél kajahatan kahijina, A Terrible Beauty, anu ngaluarkeunana muncul di 2013 dina judul White Bones sareng ngical 100.000 salinan kirang ti sabulan. Séri ieu diteraskeun sareng Broken Angels (2013) sareng Red Light (2014). Anjeunna ayeuna cicing di Surrey, Inggris.

Sinopsis "Penjaga Yunus"

Penjaga Yunus: Carita Hantu Sejati anu Dicarioskeun dina Wangun Novel sanés ngan ukur carita aparat anu matak hantu, éta ogé, sakumaha judulna subtitle, carita autobiografi anu leres ngeunaan kahirupan sakelompok pelaut ngora anu ngawula di Penjaga Basisir Amérika Serikat pas saatos Perang Dunya II. Panulis Amérika anu meunang multi-penghargaan Jack Cady masihan urang sareng Yunus Pangawal carita anu teu kahémat sareng puitis ngeunaan teror sareng inisiasi ka laut. "Nyerat pisan, pinuh ku karakter anu dipercaya sareng ciri khas, Yunus's Guard pastina novél hantu berbasis laut anu pangsaéna ti saprak carita William Hope Hodgson." Neil Barron (Sastra Horror: A Reader's Guide) Jack Cady (1932-2004), panulis Amérika fantasi literatur fantasi, mangrupikeun bantahan dina Perang Koréa sareng lebet ka Coast Guard AS salaku jasa ngagentos. Dimana anjeunna ngalaksanakeun milarian sareng nyalametkeun tugas ti Portland, di Maine, ka Argentina, di Kanada. Saatos lulus, Cady ngumbara ti pagawéan: anjeunna supir treuk, tukang kayu, atanapi pelélang. Hatur nuhun kana karya sastrana, anjeunna ngiring ngajar sastra sareng nyerat kréatip di Universitas Washington, di Seattle. Ti dinya anjeunna angkat ka pusat pendidikan anu sanésna sareng akhirna netep di Universitas Lutheran Pasipik, di Tacoma, dimana anjeunna akhirna pensiunan di 1997. Sapanjang karirna anjeunna anjeunna dibédakeun sareng World Fantasy Award anu bergengsi, Bram Stoker Award, Phillip K Dick Award sareng Nebula. Tina produksi literatur anu réa kami tiasa nyorot La Guardia de Jonás (1981), The Well (1980), The Man Who could Make Things Vanish (1983), Inagehi (1994), The Off Season (1995), Ghostland (2001) jeung The Haunting of Hood Canal (2001). Anjeunna ogé parantos nyebarkeun sababaraha kumpulan carita pondok, hiji aspek anu anjeunna menonjol hususna: The Burning (1972), The Sons of Noah (1992) sareng Ghost of Yesterday (2002). Anjeunna mangrupikeun dalang carita pondok, anu éksponén anu paling dikenal kamungkinan "The Night We Buried Road Dog", anu meunang Hadiah Nebula. Ditarjamahkeun di ampir kabéh Éropa sareng Jepang, di Spanyol anjeunna tetep teu dikenal (antologi Dark Sea, Gótica 53, kalebet carita na "Hutang pelaut").

Inpormasi lengkep - Garis éksprési Dolmen Redaksi


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.