Manel Loureiro

manel loureiro

Sumber poto Manel Loureiro: Libertaddigital

Ngaran Manel Loureiro pasti kadéngé anjeun sabab anjeun kantos nguping. Upami anjeun resep maca, anjeun panginten parantos maca. Upami henteu, sareng anjeun biasa dina televisi, radio atanapi pencét, anjeun panginten tiasa mendakanana. Sareng ieu panulis, wartawan sareng pengacara ieu parantos terang kumaha ngadamel pulpén (sareng lambey) karya na.

tapi, Saha Manel Loureiro? Buku naon anu anjeun parantos nyerat? Upami anjeun resep pendak sareng panulis ieu, maka kami bakal nyaritakeun sagala hal anu kami terang ngeunaan anjeunna.

Saha Manel Loureiro

Saha Manel Loureiro

Manel Loureiro lahir di Pontevedra tanggal 30 Désémber 1975. Anjeunna lulusan Hukum di Universitas Santiago de Compostela, janten anjeunna pengacara. Nanging, salami masa mahasiswa na anjeunna anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun ngadeukeutan padamelan anu aya hubunganana sareng televisi. Mimitina anjeunna ngalakukeun éta salaku host acara, tapi engké anjeunna ngurus naskahna sareng éta nalika anjeunna sadar yén karepna sanés sanés hukum, atanapi jurnalistik atanapi televisi, tapi nyerat.

Tangtosna, éta henteu ngaleungitkeun éta tetep kolaborasi dina média. Sareng éta, sanaos anjeunna parantos nampilkeun presentasi dina Galicia Television, ayeuna anjeunna berkolaborasi dina koran sapertos La voz de Galicia, koran ABC, El Mundo, majalah GQ tapi ogé dina radio, khususna di Cadena Ser sareng Onda Cero. Anjeun bahkan parantos tiasa ningali anjeunna dina televisi, khususna dina program Cuarto Milenio, di Cuatro, dimana éta ngagaduhan bagian périodik ti saprak 2016.

Novel kahijina muncul ngalangkungan blog. Sareng anjeunna parantos ngahaturanan nyalira pikeun nyerat buku dina waktosna sareng, sapertos anu kasuksésan tina ieu, kalayan langkung ti sajuta satengah pamiarsa online, yén nalika anjeunna réngsé, buku éta diterbitkeun. Sareng éta henteu nguciwakeun ogé; Dina waktos anu singget éta mangrupikeun laris, anu ngajantenkeun seueur penerbit merhatoskeun pangarang ieu anu muncul sareng anu narik perhatian anu langkung seueur, henteu ngan ukur diantara masarakat Spanyol, tapi ogé sacara internasional. Éta sababna, saatos buku anu munggaran, Wahyu Z, sababaraha deui jarak ti sababaraha taun muncul (ngan di 2011 anjeunna ngaluarkeun dua buku).

Salaku panasaran, kami bakal nyaritakeun yén tina novél kahijina bahkan aya kaulinan dewan. Ieu dibiayaan ngalangkungan crowdfunding nalika carita na diterbitkeun.

Manel Loureiro tiasa bangga kusabab anjeunna mangrupikeun salah sahiji ti saeutik panulis Spanyol anu parantos berhasil dina daptar buku terlaris di Amérika Serikat, hal anu henteu gampang kahontal.

Buku naon anu ditulis Manel Loureiro

Buku naon anu ditulis Manel Loureiro

El Buku munggaran anu diterbitkeun Manel Loureiro nyaéta Apocalypse Z, dina 2007, ku Dolmen publishing house (sanaos tilu taun ka payun diumumkeun deui ku penerbit sanésna, Plaza & Janés). Ti waktos éta, sareng ningali kasuksésan anjeunna, anjeunna mimiti ngahaturanan langkung seueur waktos kanggo nyerat, sareng mangtaun-taun langkung seueur buku anu ditulis ku anjeunna parantos sumping. Kami marios aranjeunna.

Apocalypse z

Peradaban henteu aya deui.

Teu aya Internét. Teu aya tipi. Sanés hapé.

Teu aya deui anu ngingetan yén anjeun manusa.

Kiamat parantos dimimitian.

Ayeuna ngan ukur aya hiji tujuan: SURVIVE.

Maka dimimitian carita dimana virus parantos sumebar tanpa kaampeuh di seluruh planét sareng parantos maéhan saha waé anu katépaan. Masalahna nyaéta, saatos sababaraha jam, jalma maot éta hirup deui sareng ngalakukeun éta ku cara anu paling agrésif.

Di Spanyol, pengacara ngora tanggung jawab nyimpen buku harian di mana anjeunna nyerat sadaya pengamatan anu, sapanjang dintenna, anjeunna ningali. Dugi ka aranjeunna lebet ka imahna sareng anjeunna kedah ngungsi ka Galicia, ngan ayeuna éta ngagaduhan nami sanés: Apocalypse Z.

Poé poék

Anu salamet tina Apocalypse Z ngatur pikeun ngahontal Kapuloan Canary, salah sahiji daérah terakhir anu aman tina Undead. Tapi naon anu aranjeunna mendakan aya nagara militér anu kagabung dina perang sipil, kalayan penduduk kalaparan sareng boro-boro sumber daya pikeun salamet.

Ieu téh mangrupa bagian kadua carita kahijina, dimana anjeunna nyalametkeun tokoh utama novél na, anu ngajantenkeun Manel Loureiro suksés pisan, sareng deui nempatkeun anjeunna dina masalah nyobian nyalametkeun hirupna tina mayit.

Game of Thrones: buku anu seukeut sakumaha waja Valyrian

Buku ieu sanés leres-leres ditulis ku anjeunna, anjeunna ukur mangrupikeun panulis sareng, sapertos namina nunjukkeun, éta nyarioskeun tentang seri Game of Thrones sareng pangaruh anu dipikagaduh tina séri éta.

Murka jalma bener

Anu salamet tina kiamat zombie gaduh kasempetan: aranjeunna parantos disalametkeun di tengah laut ku salah sahiji kelompok teratur anu terakhir di Bumi. Kapaksa ngiringan para penyelamatna, aranjeunna dugi ka Teluk Méksiko, tempat anu sigana bakal mekar dina kakawasaan anu hadé ku da'wah anu misterius.

étaanjeunna buku terakhir Wahyu Z, dimana panulis nempatkeun kelompok anu salamet dina kasulitan sakali deui nyobian salamet dina dunya anu beuki telenges. Sanaos manusa parantos henteu diajar sareng masih ambisius, tukang bohong sareng khianat, maka protagonis sareng réncangna kedah nyobian ngungkulan halangan sakali deui.

Panumpang panungtung

Agustus 1939. Kapal laut sagara ageung anu namina Valkirie katingali ngalangkung di Samudra Atlantik. Kapal angkutan lami mendakanana ku kabeneran teras ditarik ka palabuhan, saatos mendakan yén ngan ukur aya orok umur sababaraha bulan ... sareng anu sanés anu teu aya anu tiasa ngaidentipikasi.

Misteri anu, 70 taun ka hareup, éta terus ngaganggu seueur, dugi ka pangusaha mutuskeun pikeun ngahirupkeun deui kapal pikeun nuturkeun rute anu sami anu dipilampah ku anjeunna dina waktos harita dina milarian waleran kana naon anu kajantenan. Sareng tangtosna, jalma anu aya dina parahu kedah kedah cukup pinter pikeun nyegah hal anu sami kajadian deui.

Sorot

Hirup Cassandra ampir sampurna dugi ka dinten anjeunna ngalaman kacilakaan lalu lintas anu anéh anu ngantepkeun koma. Saatos sababaraha minggu, sareng saatos pamulihan anu ajaib, Cassandra mendakan yén sadayana dunya na parantos robih pisan: batur parantos mimiti ngincer bumi sareng kulawargana sareng anjeunna ogé ngalaman saatos anu ngaganggu yén anjeunna teu tiasa ngendalikeun.

Protagonis lain ngan ukur wanoja anu ngaraos yén dirina teu tiasa ngendalikeun hirupna, Sabalikna, "pelecehan" ieu pinuh ku kekerasan, rajapati sareng dipilarian ku kaadilan hartosna anjeunna henteu terang naon anu kajantenan. Ati-ati, sanaos katingalina siga anu ngageter, éta saéstuna dikategorikeun salaku pikasieuneun (kami moal ngawartosan anjeun naha).

Di dieu Manel Loureiro milarian ngajantenkeun pamiarsa ilubiung dina perdebatan ngeunaan naon anu anjeun pikahoyong berkorban pikeun ngajagaan jalma anu anjeun resep.

Dua puluh

Dina waktos éta, teu aya anu terang naon anu kajantenan. Ngan ukur seueurna umat manusa anu bunuh diri dina sababaraha dinten. Diantara anu salamet nyaéta Andrea, budak awéwé yuswa tujuh belas taun, yatim piatu sareng batal pisan dina ingetanna. Ti jaman harita, anjeunna ngan émut kumaha anjeunna kapaksa kana treuk militér anu pinuh ku warga masarakat pikasieuneun kabur tina ancaman anu sami.

Una carita apokaliptik dimana karakterna tetep rahasia, sanaos aranjeunna sorangan henteu terang éta. Sanaos buku na dimimitian sapertos kieu, anu leres nyaéta Manel Loureiro engkéna bakal datang ka masa depan anu langkung jauh, salah sahiji anu dunya parantos robih sareng anu salamet sareng turunan nyobian balik deui ka "normalitas" dina reruntuhan anu pernah janten umat manusa . Tapi éta nalika naon anu pernah réngsé yén masarakat muncul deui.

Panto, Thriller paling misterius Manel Loureiro

Buku naon anu ditulis Manel Loureiro

Kajahatan ritual. Hiji awéwé nekat pikeun nyalametkeun putrana. Manel Loureiro héran ku Thriller disetél dina Galicia misterius sareng legendaris.

Janten anjeun tiasa nyimpulkeun naon anu anjeun badé mendakan dina Thriller ieu. Nyaéta disetél di Galicia sareng di jerona anjeun bakal ngagaduhan perwira pulisi, Raquel Colina, anu nembé sumping ka darat ieu pikeun milarian ubar pikeun putrana. Nanging, anjeunna janten rajapati sareng leungit anu katingalina aya hubunganana. Janten, salami panyilidikan anjeun, anjeun sanés ngan ukur kedah ngungkulan éta pasualan, tapi ku nyobaan nyalametkeun putra anjeun.

Naha anjeun wani maca salah sahiji karyana?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.