Sastra pikeun jalma cacat, diajar cacat atanapi kasusah maca.

12 juta jalma di Spanyol ngalaman kasusah maca.

12 juta jalma di Spanyol ngalaman kasusah maca.

Éditorialna Maca Kanggo Sadayana dugi ka Spanyol sareng a kumpulan buku didaptarkeun pikeun jalma anu kasusah maca sareng nyeratna.

Maca sareng nyeratna siga anu teu aya gunana pikeun urang, hal anu urang nganggap enteng. Bener nya éta langkung ti 12 juta jalma di Spanyol ngagaduhan masalah maca sareng nyerat dina kahirupan sadidinten anjeun.

Sababaraha data ngeunaan aksés kana literatur di Spanyol:

Numutkeun data ti 2017, ampir 12% penduduk di Spanyol henteu maca sacara rutin kusabab masalah visi, kasusah maca, atanapi masalah kaséhatan anu sanés.

kabudayaan masih tetep dina seueur kasus Kaluar jangkauan tina kelompok anu paling rentan: jalma cacad inteléktual, jalma kalayan latihan akademik terbatas, jalma kolot, jalma di kaayaan résiko pangaluaranJeung sajabana

Maca kasusah sanés ngan ukur masalah luang, tapi ogé mangaruhan jalma ieu dina kagiatan sadidinten.

Nyangking literatur langkung caket ka jalma anu kasusah maca hartosna terang kabutuhan unggal masalah sareng netepkeun tingkat adaptasi anu béda.

Nyangking literatur langkung caket ka jalma anu kasusah maca hartosna terang kabutuhan unggal masalah sareng netepkeun tingkat adaptasi anu béda.

Kumaha carana ngadeukeutan pustaka ka jalma anu kasusah maca?

The Reading For All publishing house nyaéta khusus kana buku-buku basa polos.

Éta sanés prakarsa énggal, éta parantos dilaksanakeun di nagara-nagara sapertos Holland, Jérman sareng Inggris. Maca kanggo Sadayana ngangkat a kumpulan kalayan sagala rupa tingkatan pikeun saha waé anu lemah maca, henteu paduli umurna, karesep atanapi pangetahuan Spanyol.

Rupa-rupa ieu ngaréspon kabutuhan pegatkeun stigma yén jalma anu kasusah maca sadayana dipotong tina pola anu sami.

Masing-masing peryogi ilustrasi kirang langkung, hiji glossary kecap.

Aranjeunna henteu hoyong hilap ngeunaan jalma anu ngagaduhan disleksia atanapi kasusah diajar anu kapendak dina limbo antara buku anu saderhana teuing sareng buku anu rumit teuing pikeun tingkat anjeun.

Tujuan tina prakarsa ieu:

Dina kecap sutradara penerbit, Ralf Beekveldt.

"Kasusah maca ogé tiasa nyababkeun masalah dina milarian padamelan anu cocog, sareng dina nohonan kawajiban sosial sareng masarakat. Kagungan kasusah pikeun ngartos koréspondénsi kotamadya, aparat pajeg, tagihan listrik sareng sajabina. Jalma resep maca, kadang-kadang pikeun kahiji kalina dina aranjeunna hirup, sareng salaku hasilna aranjeunna mimiti maca beuki seueur".

Ayeuna anjeunna sumping ka Spanyol ngantosan deukeutkeun maca pikeun jalma-jalma anu yakin yén éta sanés hal pikeun aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.