Kutipan pustaka anu ngusapan jiwa

Tanda kutip sastra

Sakedik langkung dua bulan ka pengker, khusus dina 7 Juli, kuring nyebarkeun tulisan anu ngahontal 23.000 saham biasa, disebarkeun ku masing-masing jaringan sosial urang (Twitter, Facebook, Google+, ...). Tulisan anu dimaksud nyaéta tina "Salah sahiji kutipan literatur", anu tiasa dibaca deui ku ngaklik di dieu. Memang leres aya seueur deui tulisan anu resep sakumaha seueur atanapi langkung ti éta tapi kuring resep hatur nuhun. Upami urang ngahontal inohong éta ku tulisan éta hatur nuhun ka anjeun, pamiarsa urang, jadi anu pangpayunna, nyaritakeun dua hal:

  • Hatur nuhun parantos aya, maca kami, ngabagi inpormasi anu kami nyayogikeun, sabab lamun henteu anjeun halaman wéb ieu bakal nganggur.
  • Hatur nuhun pikeun kecap anu anjeun tinggaleun dina komentar sareng yén aranjeunna ngadorong kuring pikeun ngalakukeun tulisan kadua ieu, kalayan téma anu sami tapi ku cutatan literatur anu sanés anu ngelus jiwa.

Kuring henteu bingung deui sareng kuring ngantepkeun anjeun kana frasa anu disumputkeun dina buku sareng nalika urang maca, gumantung pisan kana kaayaan di mana urang mendakan diri dina waktos éta, aranjeunna kirang langkung ngahontal jiwa urang.

Mutiara disumputkeun

  • "Jalma anu lemah janten kuat nalika anjeunna teu gaduh nanaon, sabab ngan éta anjeunna tiasa ngasaan gélo asa". ("Perusahaan Bodas" de Arthur conan doyle).
  • "Henteu sadayana anu ngumbara leungit". ("The Hobbit" de JRR Tolkien).
  • "Leres anjeun ampir-ampiran mendakan naon waé, upami ditingali, tapi sanés naon anu anjeun pilari". ("The Hobbit" de JRR Tolkien).
  • "Betapa éndah éta teu aya anu kedah ngantosan sakedap sateuacan sateuacan ningkatkeun dunya!". ("Buku harian Ana Frank" de Anna Frank).
  • Barina ogé, énjing mangrupikeun dinten énggal.. ("Isro Ku Angin" de Margaret Mitchell).
  • Mimitian di awal; sareng teras teras dugi ka akhir; di dinya anjeun lirén ». ("Alice in Wonderland" de Lewis Carroll).
  • "Kuring terang saha kuring énjing-énjing nalika gugah, tapi saur kuring kuring kedah ngarobih sababaraha kali ti saprak éta". ("Alice in Wonderland" de Lewis Carroll).
  • "Teu aya kabébasan sareng kalaparan". ("Katedral Laut" de Ildefonso Falcones)
  • "Nalika anjeun hoyong ngritik batur, émut yén henteu sadaya jelema ngagaduhan kasempetan anu sami sareng anu anjeun kagungan". ("Gatsby Ageung" de F. Scott Fitzgerald).
  • «Bagja hirup anu luhur nyaéta kayakinan yén urang dipikacinta, dipikacinta pikeun diri urang sorangan; rada dipikacinta sanaos urang ». ("Sangsara" de Victor Hugo).
  • «Cinta sareng kahoyong mangrupikeun dua hal anu béda; yén henteu sadayana anu dipikacinta dipikahoyong, atanapi sadayana anu dipikahoyong dipikacinta ». («Don Quijote ti La Mancha "  de Miguel de Cervantes).
  • "Sempit jalanna, teu tiasa dihindari kacilakaan." ("Sajak" de Gustavo Adolfo Becquer).

Upami aya frasa anu anjeun resep langkung ti anu sanés sareng éta dicandak tina buku kami hoyong pisan terang naon éta. Maka kauninga yén émosi mana anu dominan di unggal jalma. Émut yén pikeun ieu, anjeun ngagaduhan bagian koméntar ieu di handap. Bakal aya deui pasini!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

18 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Francis Aleman V. cenahna

    Alus teuing. Kuring henteu ati-ati pikeun maca deui

  2.   Robert Bennett cenahna

    "Tina kagorénan nonoman kuring, anu paling ngaraos nyeri kuring nyaéta henteu ngalakukeun aranjeunna, tapi henteu sanggup ngalakukeun éta deui." Piér Benoit

  3.   Maria Laura Perez cenahna

    Abdi resep ka Beckert sareng hoyong maca langkung seueur Shakespeare punten. Punten abdi henteu terang naha kuring leres nyerat nami-nami!

  4.   miriam cenahna

    "Nalika anjeun resep ngritik batur, émut yén henteu sadaya jelema ngagaduhan kasempetan anu sami sareng anu anjeun kagungan." ("The Great Gatsby" ku F. Scott Fitzgerald).

    "Kabagjaan anu paling luhur dina kahirupan nyaéta kayakinan yén urang dipikacinta, dipikacinta pikeun diri urang sorangan; rada, jalma anu dipikacinta sanaos urang ”. ("Les Miserables" ku Víctor Hugo).

    "Cinta sareng kahoyong mangrupikeun dua hal anu béda; yén henteu sagala anu dipikacinta dipikahoyong, sareng henteu sadayana anu dipikahoyong dipikacinta ". ("Don Quixote de la Mancha" ku Miguel de Cervantes).

    "Sempit jalanna, teu tiasa dihindari kacilakaan." ("Rimas" ku Gustavo Adolfo Bécquer).

  5.   Victor soto cenahna

    "Sempit jalanna, teu tiasa dihindari kacilakaan, éta moal tiasa!"

  6.   Angeles Fortes Spades cenahna

    Potongan anu saé. Hatur nuhun kana pangageungna.
    "Upami murangkalihna teu saré siga kitu, anjeunna bakal ngaraos cimata ngéser tina pipi kulitna anu lami dina pipi tuberose na." "Seuri Étruska" ku José Luis Sampedro.

  7.   Victor cenahna

    «Sanés cinta atanapi henteuna teu aya nanaon nalika anjeun cinta» Alfred de Musset

  8.   achilles jr cenahna

    tong dibiasakeun, moal lami. (sepuh abdi)

  9.   cakar cenahna

    "Betapa éndah yén teu aya anu kedah ngantosan sakedap sateuacan ngamimitian ningkatkeun dunya!" ("The Diary of Anne Frank" ku Anne Frank).

  10.   Elisa L. Sabato cenahna

    Hatur nuhun pisan kana pamikiran anu jero. Kuring resep pisan anu dina "Les Miserables"; "Gatsby Ageung"; "Alice in Wonderland", ngan ukur sababaraha ngaran. Salam anjeun ku sayang, Elisa enya.

  11.   Lupita cenahna

    "Sadaya kajadian anu dilakukeun ku manusa salaku musibah, dina jangka panjang, berkah anu ageung ti Gusti." Tina ceurik asa, Carlos Cuauhtemoc Sánchez

  12.   Linda Citadel cenahna

    "Kabagjaan anu paling luhur dina kahirupan nyaéta kayakinan yén urang dipikacinta, dipikacinta pikeun diri urang sorangan; rada, jalma anu dipikacinta sanaos urang ”. ("Les Miserables" ku Víctor Hugo).

  13.   José cenahna

    »Kuring ngadamel hampas bumi kuring sorangan» Komedi Ilahi, Dante Alighieri.

  14.   Ketty Velasco Ceballos cenahna

    halaman anu megah ... Abdi resep pisan maca éta ... hatur nuhun pisan ... .. Nalika HATIS ​​NANGIS Pikeun naon anu HILANG… ROH TUHAN DINA APA YANG DITEMUKANNA .......... ..SENECA

  15.   Kate Anté cenahna

    «Antara gélo sareng normalitas, anu dasarna sami, aya kaayaan panengah: disebut béda» ~ Paulo Coelho

  16.   Kaajaiban cenahna

    Nalika anjeun resep ngritik batur, émut yén henteu sadaya jelema ngagaduhan kasempetan anu anjeun kagungan.

  17.   Alexandra cenahna

    Kuring terang naon anu bakal anjeunna carioskeun ka kuring. Anjeun kedah lebet kana diri anjeun .. Kuring parantos ngaliwat diri kuring sorangan sababaraha kali .. Ngan, muhun, teu aya sasaha. Janten, saatos sakedap, kuring kasieunan sareng kaluar badé ngadamel sora di luar pikeun niiskeun diri.
    JEAN ANOUILH, La Valse des toréadors

  18.   Bruno Garcia cenahna

    Senén, 24 Pébruari.

    «Éta jelas yén Gusti masihan kuring nasib anu poék. Malah henteu kejem. Ngan poék. Jelas anjeunna masihan kuring gencatan senjata. Mimitina, kuring nolak yakin yén éta bakal kabagjaan. Kuring nolak sagala kakuatan, maka kuring nyerah sareng percaya. Tapi éta lain kabagjaan, éta ngan ukur gencatan senjata. Ayeuna kuring balik deui kana takdir kuring. Sareng langkung poek ti payun, langkung ».

    -Mario Benedetti, Gencatan senjata-