Ken Follet gaduh ulang taun. Frasa tina 6 novél na anu kawéntar

Ken follet lahir tanggal 5 Juni 1949 di Cardiff, Wales, sareng lami-lami janten salah saurang sastrawan paling kawéntar sareng maca ti sadayana dunya. Pikeun bakal aya sababaraha fana anu teu acan maca Rukun bumi. Pikeun aranjeunna anu tetep aya pamilih frasa kuring ti 6 tina novél na anu parantos nempatkeun dimana ayana: a rujukan pustaka kontemporer populér.

Ken follet

Follet mangrupikeun salah saurang panulis anu aranjeunna langkung terang kumaha ngahontal masarakat umum. Nyebrang kaluar gampang atanapi repetitive sareng carita anjeun plot sajarah sareng nada folkloric, Anu teu aya anu tiasa mungkir anjeunna nyaéta milikna istighfar dina ngahontal éta pamiarsa (seuseueurna) anu teu ngagaduhan masalah sareng konsép-konsep dina literatur.

Aranjeunna parantos ngaganti minggu-minggu ieu dina tipi adaptasi tina novel anu pangsohorna, Rukun bumi. Tapi salah sahiji vérsi éta salawasna aya pondok tina tulisan aslina. Sareng sanaos suksés dibales deui ku buku-buku anu engké, Sababaraha anu kantos ngalaman pangaruh sajarah pangwangunan Katedral Kingsbridge abad pertengahan. Atanapi kalanjutanana dina trilogi, Dunya sajajalan y Kolom seuneu aranjeunna henteu ogé diliwatan éta.

Langkung damel

Trilogi tina Abad ka didamel tina Guguritan raksasa, Usum usum dunya y Ambang kalanggengan. Sareng langkung sapertosna Koncina aya dina Rebecca, Dina udagan, Résiko tinggi, Kembar katilu atanapi Dina sungut naga. Ieu mangrupikeun kompilasi frasa tina sababaraha diantarana.

Rukun bumi

  • Abdi bogoh ka anjeun sapertos angin puyuh, sapertos singa, sapertos amukan anu teu tiasa ditahan.
  • Philip sadar yén, dina perang sipil, korban anu mimiti nyaéta kaadilan.
  • Sumpah ngan ukur kecap! Henteu aya anu dibandingkeun sareng ieu. Ieu nyata, ieu anjeun sareng kuring.
  • Nyumpah sumpah nyaéta nempatkeun jiwa anjeun dina bahaya, anjeunna kantos nyarios. Entong sumpah kecuali anjeun langkung milih maot tibatan ngalanggar éta.

Guguritan raksasa

  • Dua jalma déwasa anu silih pikanyaah kedah tiasa nyandak kaputusan babarengan, tanpa kedah silih turutkeun.
  • Kamampuh ngupingkeun jalma pinter anu henteu satuju sareng anjeun mangrupikeun bakat anu hésé dipanggihan.
  • "Henteu, abdi moal ngahina Lord Fitzherbert atanapi Mr. Perceval Jones," saurna, nunjuk ka dua topi top dina jajaran payun. Kuring ngan ukur nyarios: purun, anjeun sajarah.

Usum usum dunya

  • Erik mangrupikeun salah sahiji jalma anu henteu sanggupeun anu sieun pisan kana kahirupan anu aranjeunna resep hirup tunduk ku otoritas beusi sareng diwartosan naon anu kedah dilakukeun sareng dipikirkeun ku pamaréntah anu henteu ngaku sengketa. Aranjeunna idiotik sareng bahaya, tapi aya seueur anu sapertos anjeunna.
  • Langkung saé sangsara akibat tina kajahatan tibatan dumuk sareng teu ngalakukeun nanaon.
  • Upami anjeun henteu pipilueun, naon anu lumangsung nyaéta kalepatan anjeun.

Lalaki ti St. Petersburg

  • Hubungan cinta henteu sami sareng ibadah. Dewa disembah. Ngan manusa anu tiasa dipikacinta. Nalika urang nyembah ka awéwé urang moal tiasa bogoh ka anjeunna. Teras nalika urang terang yén anjeunna sanés déwa, kami hate anjeunna. Éta hanjelu.

Tempat anu disebut kabébasan 

  • Dokter ngandelkeun pananganna dina kuil-kuilna sareng lembut usik ku ramo-ramo na.

- Naha anjeun bingung?

-Kasih sareng nikah ngabingungkeun kuring, tapi éta henteu naha sirah kuring nyeri.

  • Anjeunna terang yén bioskop sareng lakon aya, tapi anjeunna henteu kantos ngabayangkeun yén éta tiasa sapertos anu katingali ku panon ayeuna: panas, haseup tina lampu, kostum jaman anu luhung, rupa anu dicét sareng, Luhureun sadaya, émosina ... Amarah, cinta anu gairah, dengki sareng rasa benci kalayan jelas ngagambarkeun yén haténa ngagebeg dina dada kalayan émosi anu sami anu bakal anjeunna rasakeun upami sadayana ieu kajantenan nyata.

Hiber ahir

  • Kalayan hiji-hijina bédana anu teras urang tiasa ngurilingan dunya kalayan sirahna diangkat luhur, tibatan nurunkeunana salaku tanda éra.
  • Kami pikir kami ngalaman austerity, tapi kami henteu terang hartosna kecap.
  • Pangadeg agama Kristen ogé nyababkeun rada masalah.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.