Keanu Reeves muka gedong penerbitan Hollywood pikeun nyebarkeun buku seniman

Leres kuring terang Keanu Reeves Anjeunna sanés aktor khas Amérika Kalér pikeun kamashuran sareng kamewahan (hirupna katerap ku sababaraha kakirangan ti saprak anjeunna alit pisan), ayeuna anjeunna parantos ngalaksanakeun tindakan sanés anu ngajauhan anjeunna jauh tina gambar stereotip anu urang ngagaduhan palaku anu kawéntar.

Palaku parantos ngadegkeun gedong penerbitan anu dikenal ku namina Buku X Artis, anu ditujukeun ka masarakat minoritas. Penerbit ieu dimuat ku seueur seni konsép sareng seueur politik. Penerbit anu béda anu dikokolakeun ku jalma anu teu biasa. Dina misi anyar ieu, Keanu Reeves henteu nyalira, aya dua deui pendiri: Jessica Fleischmann sareng Alexandra Grant.

Keanu Reeves sareng dunya seni

Henteu ngan ukur anjeunna aktor pilem (seni katujuh) tapi anjeunna ogé ngagaduhan rasa dina dunya musik, maénkeun duanana gitar sareng bass. Dunya sastra parantos ngabuktikeun anjeunna salaku panulis ku nyerat «Ode kana Kabagjaan »(« Ode kana kabagjaan ») sareng "Kalangkang ”(“ Kalangkang ”).

Ayeuna jeung Buku X Artis, anu ditujukeun ka pemirsa minoritas (edaran buku munggaran sakitar sarébu salinan), pangacara kreativitas, dialog sareng kolaborasi.

di na website, urang tiasa ningali yén masih aya sababaraha buku anu diicalna, khususna aya opat:

  • Panjara Artis: "Penjara seniman" katingali pikasieuneun dina jalan kerja kapribadian sareng kaistiméwaan, seksualitas, otoritas sareng artefis dina dunya seni. Dibayangkeun ku kasaksian anu ketat sareng kecap tina sipir panjara, anu ditulis ku Alexandra Grant, sareng citra anu kuat pisan ku Eve Wood, panjara mangrupikeun bentang anu brutal, Kafkaesque dimana kreativitas tiasa janten kajahatan sareng frasa dibasajankeun sasaruaan dugi ka teu masuk akal. Hurung panjara Artis , kalakuan nyiptakeun janten kutukan anéh anu érotis, ogé mangrupikeun sarana hukuman sareng transformasi. Dina transformasi anu sami ieu - kadang meragukan, kadang anéh séntiméntal - yén ujung kritis buku anu paling lantip. Dina istilah struktural, Panjara Artis ngagambarkeun parapatan visual sareng sastra anu unik. Harga: $ 35,00.
  • Angin Angin: "Angin kentel" Anjeunna badé angkat-jalan dina jalan anu milari milarian lanceuk lanceukna, disetir ku tanda-tanda samar sareng kabeneran. Mangrupikeun buku anu dicarioskeun dina gaya gaul sareng elips, sareng narasi éta nyandak pamiarsa jauh kana lanskap Kulon anu ngalamun. Harga: $ 35,00.

  • Kecap Batur: "Kecap jalma sanés" mangrupikeun tarjamahan Inggris anu lengkep munggaran tina karya sastra anu teu kompromi tina seniman Argentina León Ferrari (1967). Kritik ngeunaan Perang Vietnam sareng politik kaisar Amérika, buku éta ngahijikeun ratusan kutipan tina koran, karya sajarah, Alkitab, sareng sumber-sumber sanés. Ferrari ngabayangkeun dialog antara sora-sora otoritas anu disebat, keukeuh sami-sami kompléks individu sapertos Hitler, Lyndon Johnson, Paus Paulus VI, sareng Gusti dina ngajaga siklus kekerasan anu teu aya tungtungna. Harga: $ 25,00.
  • "Zus": Hurung Zus , ésai visual ku fotografer Perancis Benoît Fougeirol, visi sareng sudut pandang tina sabelas "Area Peka Kota Sénsitip" di pinggiran Paris ngungkabkeun paradoks anu parah di masarakat modéren. Ngaliwatan synecdoche arsitektur - bahanna, pola sareng permukaan - Fougeirol nampilkeun vitalitas nekad sareng ninggali Zus sareng kagagalan imajinasi koléktif anu diwakilanna. Zus dokumén unggal daérah kalayan inventaris anu kalebet poto, gambar grapik, sareng nami tempat, teu aya anu ngan ukur tiasa ngajelaskeun totalitasna. Struktur kumulatif buku nimbulkeun patarosan ngeunaan alat representasi sareng sifat sudut pandang individu. Téks ku panulis, panyair sareng juru main Jean-Christophe Bailly ngagambarkeun hartos anu langkung jembar sareng pangalaman hirup tina Zus, nuturkeun benang lirik dina rohangan anu teu raoseun. Harga: $ 60,00.

Kami ngarepkeun sareng ngarep ti Actualidad Literatura, sadayana tuah di dunya dugi ka K. Reeves dina prakarsa anyar ieu. Sagala komitmen pikeun dunya seni sacara umum sareng sastra khususna, kedah dirayakeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.