perkara reklameu
Samuel beckett

Samuel beckett

Samuel Barclay Beckett (1906-1989) mangrupikeun panulis Irlandia anu kawéntar. Anjeunna unggul dina sababaraha jinis sastra, sapertos puisi, novel sareng ...