perkara reklameu
Curiga Sofia

Curiga Sofia

Sofía's Suspicion (2019) mangrupikeun novel fiksi sajarah anu didamel ku panulis Spanyol Paloma Sánchez-Garnica. Narasi na nyaéta ...

Asal muasal

Asal muasal

The Origin (2017) mangrupikeun novel fiksi ilmiah kalima anu dibéntangan ku profésor legendaris simbologi teologis Robert Langdon….