Métode Ikigai

Metode Ikigai: Ringkesan

Ku naon anjeun bangun unggal isuk? Ikigai hartina tujuan hirup. Milarian anjeun nalika anjeun maca Metode Ikigai.

Santiago Posteguillo: buku

Santiago Posteguillo: buku

Santiago Posteguillo mangrupikeun salah sahiji panulis novel sajarah anu paling suksés dina waktos éta. Di dieu anjeun bakal mendakan sadaya bukuna dikumpulkeun.

Martina D'Antiochia: buku

Martina D'Antiochia: Buku

Ngaran Martina D'Antiochia sinonim jeung bakat, versatility, Persib jeung gawé teuas. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Sandra Barneda sareng bukuna

Sandra Barneda: buku

Sandra Barneda reuwas kalayan novélna anu kadaptar pikeun Hadiah Planeta, Samudra pikeun Didatangan Anjeun. Di dieu urang nampilkeun sadaya bukuna.

Carmen Chaparro: buku

Carmen Chaparro: buku

Chaparro dipikanyaho pikeun karyana pikeun kesetaraan gender sareng sabab féminis. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan anjeunna sareng padamelan na.

Borja Vilaseca: buku

Borja Vilaseca: buku

Borja Vilaseca mangrupikeun Barcelonan anu kacatet pikeun bukuna ngeunaan penemuan diri sareng kamekaran pribadi. Datang sareng diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Luis Landero: buku

Luis Landero: buku

Nu nulis Luis Landero geus hirup nepi ka ekspektasi dihasilkeun ku unggal buku anyar. Datang sareng diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Kabiasaan atom

Watek atom: Ringkesan

Naha anjeun henteu acan maca Kabiasaan Atom laris James Clear? Di dieu anjeun bisa manggihan kasimpulan buku.

The Baltimore Book.

Buku Baltimore

Harita ti kritikus sastra némbongkeun yén The Baltimore Book hirup nepi ka ekspektasi. Datang sareng diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Novel ku Gaston Leroux

Novel ku Gaston Leroux

Gastón Leroux mangrupikeun panulis, wartawan sareng pengacara Perancis anu ninggalkeun tanda dina sastra dunya. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Chufo Llorens

Chufo Lloréns: bukuna pangalusna

Chufo Lloréns mangrupikeun salah sahiji master novel sajarah dina basa Spanyol. Upami anjeun resep genre di dieu kami nyarankeun sadayana bukuna.

Anna Todd: Buku

Anna Todd: Buku

Anna Todd nyaéta panulis Amérika anu parantos nangtung pikeun ngamimitian khususna dina dunya sastra. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan anjeunna sareng padamelan na.

Irene Vallejo

Irene Vallejo: kompilasi sadaya bukuna

Irene Vallejo nyaéta panulis El infinito en un Reed, kasuksésan penerbitan anu saluareun akademik. Di dieu kami ngabejaan Anjeun sagalana ngeunaan bukuna.

5 léngkah révisi pikeun novel anjeun

Nalika pangarang rék nerbitkeun atawa nerbitkeun sorangan, manéhna ogé kudu merhatikeun yén novelna aya dina wangun jeung kekecapan nu panghadéna. Ieu mangrupikeun 5 léngkah pikeun marios éta.

Stefan Zweig: buku pangalusna

Stefan Zweig: buku pangalusna

Ngawangkong ngeunaan buku pangalusna ku Stefan Zweig ngakibatkeun delving kana karya lega tur serbaguna. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng bukuna.

Jalma mimiti nulis buku

Kumaha ngamimitian nulis buku

Nalika anjeun nampi bug tulisan, anu anjeun hoyong diajar nyaéta kumaha ngamimitian nyerat buku. Dupi urang masihan anjeun léngkah? Ieu nyaéta.

Ucup kana roti

The kisses on roti: kasimpulan

Los besos en el pan (2015) mangrupikeun novél ku Spanyol Almudena Grandes, disetél dina jaman pasca perang. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Buku hideung jam

Buku hideung jam

The Black Book of Hours nyaéta installment kaopat tina saga White City, ku Eva García Sáenz. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Kasenian henteu matak hirup ala

Kasenian henteu matak hirup ala

Seni teu nyieun hirup pait nyaéta buku timer pitulung ku psikolog Catalan Rafael Santandreu. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Carlos Cinta: buku

Carlos Cinta: buku

Carlos del Amor nyaéta wartawan Spanyol anu suksés, presenter sareng panulis. Kadieu sareng diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng bukuna.

Pablo Rivero: buku

Pablo Rivero: buku

Kualitas buku Pablo Rivero henteu diragukeun, aranjeunna diwangun ku plot anu seger sareng dijalankeun. Hayu diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Ciri-ciri téks narasi

Ciri-ciri téks narasi

Téks narasi mangrupa salah sahiji wangun komunikasi anu aya dina kahirupan sapopoé manusa. Kadieu sareng diajar langkung seueur ngeunaan éta.

Dongeng Edgar Allan Poe

Dongeng Edgar Allan Poe

Edgar Allan Poe (1809 - 1849) nyaéta salah sahiji pangarang abadi sastra basa Inggris. Kadieu sareng diajar langkung seueur ngeunaan anjeunna sareng karyana.

The Jealous Man, ku Jo Nesbø. Tinjauan

600 kaca, leuwih atawa kurang, nu nembongkeun sakali deui yén master fiksi blackest ieu teu nempatkeun nanaon payun ti anjeunna jeung sagalana jalan kaluar pikeun anjeunna.

Ngaliwatan jandela kuring

Ngaliwatan jandela kuring

Ngaliwatan Jandela Kuring mangrupikeun trilogi ku panulis Venezuela Ariana Godoy. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Stefan Zweig: buku

Stefan Zweig: buku

Stefan Zweig éta juru dongéng Wina prolific anu peupeus rékaman jualan di jaman-Na. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan anjeunna sareng karyana.

Laut kidul

Laut kidul

Los mares del sur mangrupikeun novel anu kaopat diterbitkeun ku panulis Katalan Manuel Vásquez Montalbán. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Tukang dagang buku

Tukang dagang buku

The Book Merchant mangrupikeun thriller sajarah ku panulis Spanyol Luis Zueco. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

kantong kelereng

kantong kelereng

Karung marmer mangrupikeun karya anu paling wawakil ti panulis Perancis Joseph Joffo. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

buku Enrique de Vicente

Enrique de Vicente: buku

Enrique de Vicente dipikawanoh pikeun program Cuatro, Cuarto Milenio, tapi anjeun geus maca salah sahiji bukuna? Panggihan sabaraha anjeunna boga.

Pio Baroja: buku

Pio Baroja: buku

Buku-buku Pío Baroja ngagambarkeun karesep anti-retorika anu jelas sareng watek jauh tina realisme. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Carl Gustav Jung: Buku

Carl Gustav Jung: Buku

Pentingna Carl Gustav Jung dina ubar teu diragukeun. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

pasir keusik

pasir keusik

Dune, gagasan Franz Herbert, mangrupikeun waralaba anu paling terkenal sepanjang waktos. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Kota uap

Kota uap

La ciudad de vapor nyaéta téks kompilasi ku panulis Barcelona Carlos Ruiz Zafón. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Maret. Pamilihan novelties

Ieu mangrupikeun pilihan novelti redaksi pikeun Maret, kalayan judul énggal dina novél kajahatan, utamina.

bohong abstrak

Ringkesan buku bohong

Naha anjeun hoyong ringkesan buku Lie? Nyaho saha anu nyeratna sareng naon anu badé kéngingkeun ide? Nah di dieu anjeun bakal manggihan eta.

Lazarillo de Tormes kasimpulan

Lazarillo de Tormes: kasimpulan

Naha anjeun dipenta pikeun maca Lazarillo de Tormes sareng hoyong kasimpulan? Teras anjeun bakal mendakan naon anu anjeun pikahoyong sareng anjeun bakal terang naon anu kajantenan dina buku sareng kumaha tungtungna

Penyair di New York

Pujangga di New York

Poeta en New York dianggap salah sahiji teks paling relevan tina Spanyol Federico García Lorca. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Jiwa pingguin Kaulinan

Javier Castillo: Kaulinan jiwa

Naha anjeun terang Javier Castillo sareng The Soul Game? Naha anjeun terang naon novel kalima tina pangarang suspense ieu? Panggihan sadayana.

Tukang sihir

Tukang sihir

The Witches (1983) nyaéta téks sastra barudak kalawan petunjuk ngeunaan fantasi poék ku Roald Dahl. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

cinta di kali kolera

Cinta dina Waktu kolera

Love in the Time of Cholera mangrupikeun salah sahiji buku Gabriel García Márquez anu paling diaku. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng panulis.

buku bram stoker

Buku Stoker Bram

Aya seueur buku karangan Bram Stoker, sanaos anjeunna ngan ukur dikenal salaku panulis Dracula. Tapi naha anjeun hoyong pendak sareng batur? Urang ngobrol jeung anjeun ngeunaan aranjeunna.

Buku ku Roberto Bolaño

Roberto Bolaño mangrupikeun salah sahiji panulis kontemporer anu luar biasa di dunya anu nyarios Spanyol. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan anjeunna sareng karyana.

panutup buku enola holmes

Enola Holmes: buku

Naha anjeun terang Enola Holmes sareng bukuna? Pilarian saha karakter ieu anu janten kasohor pikeun adaptasi Netflix sareng buku naon anu anjeunna gaduh.

Percy Jackson: Buku

Percy Jackson: Buku

Naha anjeun terang saga Percy Jackson, bukuna, pilem sareng séri? Panggihan sabaraha buku anu aya, naon eusina sareng seueur deui.

Fernando Aramburu: buku

Fernando Aramburu: buku

Fernando Aramburu mangrupikeun salah sahiji novelis anu luar biasa dina pamandangan sastra Spanyol. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Buku ku N maling Concostrina

Nieves Concostrina: buku

Nieves Concostrina mangrupikeun panulis ti Madrid anu diakui ku cara asli na nyarioskeun sajarah. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Buku ku María Oruña

Buku ku María Oruña

María Oruña nyaéta panulis Spanyol anu diaku pikeun saga na: Los Libros del Puerto Escondido. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Buku Elena Ferrante

Buku Elena Ferrante

Elena Ferrante mangrupikeun nami samaran panulis Italia anu laris. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan anjeunna sareng padamelan na.

Buku anu ngait

Buku anu ngait

Panggihan pilihan buku anu ngaitkeun pikeun ngamimitian maca sareng henteu tiasa ngeureunkeun dugi ka tungtungna.

Julio Cotázar: sajak

Julio Cortázar: sajak

Julio Cortázar mangrupikeun panulis Argentina anu penting anu puisina menonjol dina pamandangan sastra dunya. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan anjeunna sareng karyana.

Fran lebowitz

Fran lebowitz

Fran Lebowitz mangrupikeun panulis Amérika anu kasohor dina taun XNUMX-an kalayan bukuna Metropolitan Life. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan anjeunna sareng padamelan na.

Buku cinta alus

Kitab Asih Alus

Buku Asih Asih nyaéta rupa-rupa anu diproduksi ku Juan Ruiz, Archpriest of Hita abad ka-XNUMX. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Buku Aldous Huxley

Aldous Huxley: buku

Naha anjeun terang saha Aldous Huxley? Jeung buku anjeun? Panggihan biografi pangarang sareng buku-buku anu ditulis dina karir sastrana.

Rhymes jeung legenda Bécquer

Rhymes jeung legenda Bécquer

Upami anjeun terang Bécquer, salah sahiji bukuna anu kasohor nyaéta Rimas y leyendas de Bécquer. Tapi naon eta ngeunaan? Iraha anjeun nyeratna?

Ambang kalanggengan

Ambang kalanggengan

The Threshold of Eternity mangrupikeun novel fiksi sajarah ku panulis Inggris Ken Follett. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Bid’ah

Bid’ah

The Heretic mangrupikeun novél sajarah ku panulis Valladolid anu kasohor Miguel Delibes. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Matilda

Matilda

Matilda mangrupikeun klasik tina sastra barudak anu ditulis ku novelis terkenal Roald Dahl. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Buku Federico Moccia

Federico Moccia: buku

Federico Moccia mangrupikeun salah sahiji panulis déwasa anu paling terkenal di dunya, tapi sabaraha buku anu anjeunna nyerat? Anu mana?

Ramon Gomez de la Serna

Ramon Gomez de la Serna

Ramón Gómez de la Serna mangrupikeun panulis Spanyol, salah saurang éksponénter literatur Hispanik anu pangageungna. Hayu, terang langkung seueur perkawis anjeunna sareng padamelanana.

Buku anu disarankeun pikeun usum gugur

Buku anu disarankeun pikeun usum gugur

Waktos daun maot parantos sumping, sareng mikiran éta di dieu urang nyungkeun pilihan buku anu disarankeun pikeun usum gugur. Datang sareng pendak sareng aranjeunna.

Oktober. Pilihan warta redaksi

Oktober sumping sareng seueur berita literatur anu saé pikeun nyanghareupan gugur dina cara anu pangsaéna. Sareng kumaha mustahil ...

Ngantosan Godot

Ngantosan Godot

Ngantosan Godot (1948) nyaéta sandiwara téater absurd anu ditulis ku urang Irlandia Samuel Beckett. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Javier Reverte: buku

Javier Reverte: Buku

Javier Reverte mangrupikeun panulis sareng wartawan Spanyol anu kawéntar. Datangna sareng terang langkung seueur perkawis padamelna anu lega sareng ngeunaan kahirupanana.

Monyét kaopat

Monyét kaopat

Monyét kaopat mangrupikeun novel anu kadua karya panulis Amérika JD Barker. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Leuweung tina opat angin

Leuweung tina opat angin

Naha anjeun kantos nguping ngeunaan buku Leuweung Kaopat Angin? Kami nyaritakeun ngeunaan éta, panulisna sareng alesan kunaon anjeun kedah maca éta.

Tatarucingan kamar 622

Tatarucingan kamar 622

Enigma of Room 622 mangrupikeun novél pang anyarna ku panulis Swiss anu hebat pisan Joël Dicker. Hayu, terang langkung seueur perkawis karya sareng pangarangna.

gadis salju

Gadis salju

Dupi anjeun parantos maca The Snow Girl? Naon anu anjeun terang ngeunaan buku ieu ku panulis Javier Castillo? Pilarian terang naha pantes dibaca, atanapi naha éta teraskeun

Jenis buku

Jenis buku

Aya seueur jinis buku anu diklasifikasikeun numutkeun sababaraha patokan anu béda. Kenalan sababaraha diantarana pikeun terang sabaraha seueur na.

Jinis carita

Jinis carita

Numutkeun kana kriteria anu béda anjeun tiasa mendakan jinis carita. Naha anjeun hoyong terang naon waé anu aya? Pendakan aranjeunna dihandap.

Alexandra Pizarnik

Alexandra Pizarnik

Alejandra Pizarnik parantos janten panyajak Argentina anu paling lega di dunya dina lima puluh taun ka pengker. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Curiga Sofia

Curiga Sofia

Sofía's Suspicion (2019) mangrupikeun novél fiksi sajarah ku seniman Spanyol Paloma Sánchez-Garnica. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

N maling Herrero: buku

N maling Herrero: buku

Nbers Herrero mangrupikeun wartawan Spanyol anu suksés sareng panulis anu ngagaduhan karir sastrawan 20 taun. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Ines tina jiwa kuring

Ines tina jiwa kuring

Inés del Alma Mía (2006) mangrupikeun novél sajarah ku panulis terkenal Isabel Allende. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Dimana urang teu éléh

Dimana urang teu éléh

Dimana kami henteu éléh (2018) nyaéta novél kajahatan ku panulis Spanyol María Oruña. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Pikeun saha Bell Toll

Pikeun saha Bell Toll

For Who the Bell Toll mangrupikeun novél ku panulis sareng wartawan Amérika Ernest Hemingway. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

konju tina ceciuos

Konjuén tina ceciuos

Pilarian terang sadayana perkawis buku The Plot of Fools, ti saha éta dituliskeun, naha éta meunang Hadiah Pulitzer sareng ngeunaan naon.

Kenangan hiji Geisha

Memoir buku geisha

Naon anu anjeun terang ngeunaan buku Memoirs of a Geisha? Pilarian terang saha anu nyeratna, ngeunaan naon sareng bagian na naon anu saleresna dina fiksi.

Dinten langit ragrag

Dinten langit ragrag

Dinten anu langit ragrag (2016) mangrupikeun novél ku Spanyol Megan Maxwell. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Katedral Laut Buku

Katedral Laut Buku

Naha anjeun terang buku Katedral Laut? Ildefonso Falcones nyerat éta sareng éta kasuksésan, bahkan diadaptasi kana serial tipi.

Kuburan buku hilap

Kuburan buku hilap

Kuburan Buku Hilap mangrupikeun tetralogi anu ditulis ku Carlos Ruiz Zafón ti Barcelona. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Ajag stépa

Ajag stépa

Ajag Steppe mangrupikeun novel psikologi ku panulis prosa Jérman, ésaiist sareng panyair Hermann Hesse. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Buku Lucinda Riley

Buku Lucinda Riley

Lucinda Riley mangrupikeun panulis Inggris anu dikenal di dunya pikeun séri The Seven Sisters. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Ngaran mawar

Ngaran mawar

The Name of the Rose (1980) mangrupikeun novél sajarah anu suksés ku panulis Italia Umberto Eco. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Jane Austen: buku

Jane Austen: buku

Jane Austen mangrupikeun novelis abad ka XNUMX anu kawéntar, bukuna mangrupikeun klasik tina pustaka Inggris. Datang, diajar langkung seueur ngeunaan kahirupan sareng karyana.

Tokyo blues

Tokyo Blues

Tokio Blues (1987) mangrupikeun novel anu ka lima ku panulis Jepang Haruki Murakami. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Ken Follet: buku

Ken Follet: buku

Ken Follet mangrupikeun novelis Welsh anu laris, kasohor ku carios sajarah sareng pikasieuneun. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Dina sapatu Valeria

Dina sapatu Valeria

Dupi anjeun parantos maca Dina Sapatu Valeria? Naha anjeun terang saha anu nyeratna? Sareng aya séri Netflix anu nyaluyukeun novel? Panggihan sadayana!

Juan José Millás: buku

Juan José Millás: buku

Juan José Millás mangrupikeun panulis sareng wartawan Spanyol anu dikorbankan kalayan ampir lima dasawarsa dina bisnis. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Buku-buku bukuna JJ Benítez

Buku-buku bukuna JJ Benítez

JJ Benítez mangrupikeun wartawan sareng panulis Spanyol, kasohor di dunya pikeun saga Trojan Horse na. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Carlos Ruiz Zafón: buku

Carlos Ruiz Zafón: buku

Carlos Ruiz Zafón mangrupikeun salah saurang panulis Spanyol kontémporér anu kawéntar ti abad ka-XNUMX. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Siga cai pikeun Coklat

Siga cai pikeun Coklat

Como agua para coklat (1989) mangrupikeun karya anu paling dikenal ti panulis Méksiko Laura Esquivel. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Aquitaine

Aquitaine

Aquitania mangrupikeun buku pangénggalna ku panulis laris di Spanyol: Eva García Sáenz de Urturi. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

The Clan of the Gua Bear

The Clan of the Gua Bear

The Cave Bear Clan mangrupikeun buku munggaran ku panulis Amérika anu kawéntar Jean Marie Auel. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Sadaya ieu kuring bakal masihan anjeun

Sadaya ieu kuring bakal masihan anjeun

Sadaya ieu kuring bakal masihan anjeun (2016) mangrupikeun novel kajahatan ku panulis Basque Dolores Redondo. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Kabeneran tina Rosa Montero

Good luck (2020) mangrupikeun novel anu pang anyarna ku panulis Spanyol terkenal Montero. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Jogét tina tulip

Jogét tina tulip

Tari Tulip mangrupikeun Thriller anu paling laris ku panulis Spanyol Ibon Martín Álvarez. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Ari cinta leungit

Ari cinta leungit

Henteu yakin kana naha maca Hari Cinta Anu Leungit saatos maca anu munggaran? Pilarian terang naon anu anjeun bakal mendakan di tungtung biologi.

Bhikkhu Anu Ngajual Ferrari Na

Bhikkhu Anu Ngajual Ferrari Na

The Monk Who Sold His Ferrari mangrupikeun buku pitulung mandiri anu dikenal sacara internasional anu ditulis ku panyatur motivasi sareng panulis Robin Sharma.

Lalaki anu teu bogoh ka awéwé

Lalaki anu teu bogoh ka awéwé

Lalaki Anu Teu Cinta Awéwé mangrupikeun novel anu ngagumbirakeun anu ditulis ku Stieg Larsson. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Haté anu kuring hirup

Haté anu kuring hirup

Haté anu kuring hirup mangrupikeun novél sajarah karya José María Pérez, langkung dikenal salaku Peridis. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Ari kawarasan éta leungit

Ari kawarasan éta leungit

Dinten anjeunna kaleungitan waras nyaéta buku munggaran anu diterbitkeun ku Javier Castillo sareng kasuksésan anu hébat. Naha anjeun hoyong terang naha éta hargana?

Nasib pahlawan

Nasib pahlawan

Takdir Pahlawan mangrupikeun novél sajarah ku panulis Spanyol terkenal Chufo Llórens. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Ordesa of Manuel Vilas

Ordesa of Manuel Vilas

Pilarian buku Ordesa karangan Manuel Vila, karya otobiografi anu dipikaresep ku seueur sareng anu ngungkabkeun langkung seueur perkawis pangarang nyalira.

Poek sareng subuh

Poek sareng subuh

Darkness and Dawn mangrupikeun prékelasi pikeun Ken Follet's The Pillars of the Earth trilogy. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Dongeng Abdi

Dongeng Abdi

The Handmaid's Tale mangrupikeun novel dystopian futuristik ku panulis Kanada Margaret Atwood. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tierra, ku Eloy Moreno

Tierra, ku Eloy Moreno

Tierra (2020) mangrupikeun novel anu jelas ku nuansa kontemporer ku panulis Spanyol Eloy Moreno. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan karya sareng panulisna.

Waktos antara seams

Waktos antara seams

El tiempo entre costuras (2009) mangrupikeun novél ku panulis Spanyol María Dueñas. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.