Buku ku Luz Gabás

Buku ku Luz Gabás

Buku Luz Gabás ngagambarkeun gangguan anu jelas tur seger dina pamandangan sastra Spanyol. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Buku Reyes Monforte

Buku Reyes Monforte

Kusabab plot pangalamanana, buku-buku Reyes Monforte parantos narik rébuan pamiarsa di panjuru dunya. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Buku ku Benito Pérez Galdos

Buku ku Benito Pérez Galdos

Warisan anu ditinggali Benito Pérez Galdos sareng bukuna sami sareng Miguel de Cervantes. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Buku pulisi pangsaéna

Buku pulisi pangsaéna

Nyobian milih buku kajahatan anu paling saé sapanjang sajarah sanés tugas anu gampang. Tapi di dieu sakumpulan anu diurus séhat.

Buku detektif anu pangsaéna

Buku detektif anu pangsaéna

Kengingkeun buku detéktip anu pangsaéna mangrupikeun impian pikeun seueur penggemar jinis ieu, janten, didieu urang parantos ngadamel daptar pilih.

Buku Paulo Coelho

Buku Paulo Coelho

Buku Paulo Coelho, sanaos nyatakeun kritik anu luar biasa, tong lirén ngajual. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Kumaha carana nyerat karangan.

Kumaha carana nyerat karangan

Kumaha cara nulis ésai saderhana. Mangrupikeun cara anu teratur pikeun ngaekspresikeun ideu anjeun nyalira kana hiji topik. Datangna sareng terang naon anu diperyogikeun pikeun éta.

Jinis sajak.

Jenis sajak

Aya seueur jinis sajak, numutkeun kana méteran pantunna, pantunna atanapi ukuran baitna. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan éta.

Subgenres liris

Subgenres liris

Subgenres liris mangrupikeun téks anu dicirikeun ku éksprési "diri puitis" panulis. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan éta.

Subjén naratif.

Subjén naratif

Subjén naratif masing-masing kelompok anu ngawangun téks narasi. Datang sareng terang langkung seueur perkawis aranjeunna.

Tinjauan La fiesta del chivo.

Pésta domba

Partéi Embe mangrupikeun novel anu ditulis ku Hadiah Nobel pikeun Sastra, Mario Vargas Llosa. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Ringkesan La Celestina.

Ringkesan La Celestina

La Celestina mangrupikeun salah sahiji potongan paling penting dina sajarah pustaka Spanyol. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Ringkesan Hirup mangrupikeun impian.

Ringkesan Hirup mangrupikeun impian

Kahirupan mangrupikeun impian mangrupikeun conto klasik tina dramaturgy Baroque ku Calderón de la Barca. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Gagasan pikeun nyerat buku.

Gagasan pikeun nyerat buku

Ngagaduhan serangkaian ideu pikeun nyerat buku, ngagampangkeun prosés kréatip. Datangna sareng terang sababaraha tips anu bakal ngabantosan anjeun.

Tinjauan Lima jam sareng Mario.

Lima jam sareng Mario

Lima Jam sareng Mario mangrupikeun karya agung panulis Spanyol Miguel Delibes. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan novél sareng pangarangna.

Naon ari genre sastra

Genre sastra

Pendakan naon jinis literatur sareng jinis naon waé anu aya, sareng subtipe na sahingga anjeun terang sadayana.

Buku Nora Roberts.

Buku Nora Roberts

Buku-buku Nora Roberts 'langkung ti 225 terbitan dina sajarah 40 taun. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan anjeunna sareng padamelan hébat na.

Gaspar Melchor de Jovellanos.

Gaspar Melchor de Jovellanos

Gaspar Melchor de Jovellanos mangrupikeun panulis Spanyol abad ka-XNUMX kalayan warisan transendental. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan kahirupan sareng karyana.

Niebla Review.

Niebla, ku Miguel de Unamuno

Niebla (1914), ku Miguel de Unamuno, rujukan wajib dina novél éksisténsialis modéren. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Buku horor anu pangsaéna.

Buku horor anu pangsaéna

Ngawangkong ngeunaan buku horor anu paling saé maksakeun anjeun ngalangkungan karya-karya hebat. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis ieu sareng kreasi na.

Tinjauan Nada.

Nada, ku Carmen Laforet

Nada mangrupikeun novel karya panulis Spanyol anu kawéntar Carmen Laforet. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Leopoldo Alas, Clarin.

Leopoldo Alas, Clarin

Leopoldo Alas (Clarín) mangrupikeun panulis Spanyol kalayan ngahasilkeun literatur anu jembar sareng euyeub. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Arthur Conan Doyle.

Arthur conan doyle

Sir Arthur Conan Doyle mangrupikeun panulis Skotlandia anu turun dina sajarah pikeun nyiptakeun Sherlock Holmes. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Tinjauan A kolom seuneu.

Kolom seuneu

A Pillar of Fire mangrupikeun buku karya Ken Follet, saurang novelis Inggris kontemporer anu paling suksés. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan La cocinera de Castamar.

Tukang masak Castamar

Castamar's Cook mangrupikeun novel karya panulis Spanyol Fernando J. Múñez. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Cimata Siwa.

Cimata Siwa

Cimata Siwa (2002) mangrupikeun novél kadalapan anu diterbitkeun ku panulis Spanyol César Mallorquí. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan The Rites of Water.

Rites cai

Los ritos del agua mangrupikeun novel kajahatan anu didamel ku pangarang Vitorian Eva García Sáenz de Urturi. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan enya budak awéwé.

Enya budak awéwé

The Yes of the Girls mangrupikeun komédi sandiwara ku pamaén drama Spanyol Leandro Fernández de Moratín. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan rute Anu teu aya watesna.

Jalur anu teu aya watesna

Rute Anu Teu Terbatas mangrupikeun novel sajarah lengkep anu ditulis ku José Calvo Poyato. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan The Lady of the Camellias.

The Lady of Camellias

Lady of the Camellias mangrupikeun potongan pangarang anu paling jauh tina panulis Alexandre Dumas Jr. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan karya sareng panulisna.

Naon ari dongéng fabel

Fabel

Pendakan naon waé dongéng-dongéngna, jinis-jinis anu aya, ciri-cirina sareng sababaraha conto supados anjeun terang ti jero.

Tinjauan Bahasa kukupu.

Létah kukupu

"Bahasa kukupu" mangrupikeun carita tina buku Que me queres, amor? ku Galicia Manuel Rivas. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan The Society of Dead Poets, buku.

Paguyuban pujangga maot

The Society of Dead Poets mangrupikeun adaptasi sastra NH Kleinbaum ngeunaan skénario Schulman. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan buku sareng pangarangna.

Virginia Vallejo.

Virginia Vallejo

Virginia Vallejo mangrupikeun wartawan Kolombia anu kawéntar, diaku pikeun hubunganana sareng Escobar. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Tinjauan The Lord of the Flies.

Gusti Laleur

Lord of the Flies mangrupikeun padamelan anu ngamimitian karir British William Golding. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan novél sareng panulisna.

Tinjauan Pupusna Komandan.

Pupusna komandan

Pupusna Panglima mangrupikeun rilis pangénggalna ti panulis Jepang anu kasohor Haruki Murakami. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Lirik lagu.

Lirik lagu

Lirik lirik mangrupikeun istilah anu lega, sakapeung sesah dihartikeun numutkeun élmu élmu optik anu dianggo pikeun demarkasi na. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan éta.

Anafora.

Anafora

Anafora mangrupikeun tokoh rétorika anu seueur dianggo di antara panyair sareng panulis lirik. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan sumber ieu sareng kagunaan na.

Tinjauan The Trickster of Seville.

The Trickster of Seville

Trickster of Seville mangrupikeun salah sahiji téks dramatis anu paling lambang dina Jaman Emas. Datang, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan El caballero de Olmedo.

Ksatria Olmedo

El caballero de Olmedo mangrupikeun sapotong anu nandaan sateuacan sareng saatos di drama Castilian. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Usum usum dunya.

Usum usum dunya

Usum Usum Dunya mangrupikeun cicilan kadua Trilogy of the Century anu didamel ku Ken Follet. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan La dama boba.

Nyonya konyol

La dama boba mangrupikeun téks sateuacanna waktos na didamel ku penulis drama Lope de Vega. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Dadaisme.

Dadaisme

Dadaisme mangrupikeun gerakan artistik diadegkeun ku pujangga Romania Tristan Tzara (1896 - 1963). Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan arus ieu.

Tinjauan Lebak Serigala.

Lebak Ajag

Lebak Ajag mangrupikeun buku anu diterbitkeun kadua ku panulis Spanyol Laura Gallego García. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Saha Jeans Biru

Buku Jeans Biru

Blue Jeans mangrupikeun panulis literatur nonoman Spanyol anu kawéntar. Pilarian terang buku-buku Jeans Biru anu parantos diterbitkeun.

Gerard Diego.

Gerardo diego

Gerardo Diego Cendoya mangrupikeun pujangga sareng panulis Spanyol, anggota anu disebut Generasi 27. Datang, langkung terang perkawis karya sareng pangarangna.

Tinjauan Coplas ngeunaan pupusna ramana.

Coplas dugi ka maotna ramana

Coplas a la muerte de su padre mangrupikeun potongan puitis ku Spanyol pra-Renaissance Jorge Manrique. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

George Manrique.

Jorge Manrique

Jorge Manrique mangrupikeun pujangga Spanyol anu terkenal sareng intelektual ti jaman pra-Renaisans. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Albert Espinosa.

Albert Espinosa

Albert Espinosa mangrupikeun panulis skrip Spanyol, panulis drama, panulis, palaku sareng sutradara Spanyol. Hayu, terang langkung seueur perkawis anjeunna sareng padamelanana.

Juan de Mena.

Juan de Mena

Juan de Mena mangrupikeun panulis Spanyol anu sok milari kosakata anu pujangga. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Luis de Gongora.

Luis de Gongora

Luis de Góngora mangrupikeun pujangga sareng penulis drama terkenal dina Jaman Emas Spanyol. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana anu produktif.

Blas de Otero.

Blas de Otero

Blas de Otero mangrupikeun pujangga Spanyol anu warisanna mangrupikeun salah sahiji simbol literatur pasca perang anu paling penting. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

José Ortega jeung Gasset.

José Ortega sareng Gasset

José Ortega y Gasset mangrupikeun filsuf anu paling transendental ti saprak modernisme. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Tinjauan Marianela.

Marianela

Marianela mangrupikeun salah sahiji karya anu paling penting pikeun panulis Spanyol Benito Pérez Galdós. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan novel sareng pangarangna.

Tinjauan Hurup Maroko.

Kartu Maroko

Cartas marruecas mangrupikeun novel epistolary anu ditulis ku panulis Spanyol sareng lalaki militér José Cadalso. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan ngeunaan giliran anu sanés.

Lain pulas

Turn of the Screw anu sanés mangrupikeun karya anu paling dikenal ku panulis sareng kritikus sastra Henry James. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan novel sareng pangarangna.

John Verdon.

John verdon

John Verdon mangrupikeun saurang novelis Amérika anu paling dikenal ku séri Thriller misteri na. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Tinjauan Platero sareng kuring.

Platero sareng kuring

Platero y yo mangrupikeun karya anu ikonik ku panulis basa Iberia José Ramón Jiménez. Datang sareng terang langkung seueur perkawis ieu sareng pangarang na.

Tinjauan El Conde Lucanor.

Cacah Lucanor

El Conde Lucanor, ku Don Juan Manuel, mangrupikeun salah sahiji karya literatur abad pertengahan anu paling penting. Terang ulasan kami.

Ramiro de Maeztu.

Ramiro de Maeztu

Ramiro de Maeztu y Whitney mangrupikeun panulis Spanyol anu kawéntar. Datang sareng terang saha ieu panulis (biografi) sareng karyana.

Jose Marti.

Jose Marti

José Martí mangrupikeun salah saurang inteléktual anu paling kawéntar tina emansipasi Amérika. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

George Guillen.

Jorge Guillen

Jorge Guillén Álvarez mangrupikeun pujangga Malaga anu gaduh sudut pandang anu teu optimis di dunya. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Tinjauan ngeunaan Di sisi Sar.

Di sisi Sar

Di sisi Sar mangrupakeun gelar ku panulis Rosalía de Castro. Dina dintenna anjeunna kirang ngartos. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Sastra abad pertengahan.

Sastra abad pertengahan

Grup literatur abad pertengahan ngahiji manifestasi literatur anu kajantenan di Éropa nalika Abad Pertengahan. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan topik ieu.

Tinjauan taun 1984.

1984

1984 mangrupikeun novel anu paling lambang tina British Eric Arthur Blair (nami samaran, George Orwell). Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Haruki Murakami.

Haruki Murakami

Haruki Murakami mangrupikeun panulis Jepang paling dikenal di dunya ayeuna. Datang sareng terang langkung seueur perkawis anjeunna sareng padamelanana.

Tinjauan Yo, Julia.

Abdi, Julia

Yo, Julia mangrupikeun novel fiksi sajarah ti panulis Spanyol Santiago Posteguillo. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan kaunggulan pikeun anu diasingkeun.

Kauntungannana janten jalma buangan

Perks of Being an Outcast mangrupikeun novel epistolary ku panulis Amérika, Stephen Chbosky. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Yerma.

mandul

Yerma ngawangun sasarengan sareng Bodas de Sangre sareng La casa de Bernarda Alba anu sohor "Lorca trilogy". Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan kanton pamungkas.

Ucing terakhir

Catón terakhir nyaéta novel anu ditulis ku panulis sareng wartawan Spanyol, Matilde Asensi. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Novel hideung.

Novel hideung

Raymond Chandler ngartikeun novél kajahatan salaku "novél dunya profesional kajahatan." Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan genre sastra ieu.

Tinjauan Fariña.

Buku Fariña

Buku Nacho Carretero karya Fariña mangrupikeun karya paling kontroversial taun-taun ayeuna di Spanyol. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan judul sareng pangarangna.

Tinjauan Walikota Zalamea.

Walikota Zalamea

Walikota Zalamea, salah sahiji potongan paling sering tina Calderón de la Barca dina Jaman Emas. Datang, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan wali benteng.

Wali benteng

The Guardians of the Citadel mangrupikeun trilogi anu hebat anu diciptakeun ku Spanyol Spanyol Galégogo. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan ngeunaan Putri wengi.

Putri peuting

Putri wengi nyebatkeun réfléksi kana cinta salaku kakuatan anu ngamotivasi ruang lingkup anu teu aya watesna. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan El Monte de las Ánimas.

Gunung sukma

El Monte de las Ánimas mangrupikeun cariosan ku Spanyol Gustavo Adolfo Bécquer. Dina éta anjeunna nyaritakeun kasalahanana Alonso. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Ibu Dalloway.

Ibu Dalloway

Virginia Woolf's Mrs Dalloway ngagambarkeun ungkapan Inggris anu pamungkas dina jaman antar perang. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan La dama de alba.

Nona subuh

Nona subuh mangrupikeun sapotong ku Alejandro Casona Spanyol. Conto "dramaturgy salaku gaya sastra." Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan San Miguel Bueno, martir.

Saint Manuel Bueno, syahid

San Miguel Bueno, martir mangrupikeun nivola anu nyimpulkeun seueur fitur tina padamelan jembar Miguel de Unamuno. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Kumaha cara analisa sajak.

Kumaha cara analisa sajak

Pikeun terang kumaha cara analisa sajak penting pisan pikeun terang unsur-unsur anu ngawangunna. Hayu, panggihan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan éta.

Novel detektif.

Novel detektif

Novel detéktif mangrupikeun salah sahiji genre sastra anu paling dikenal kalayan jumlah pengikut anu pangageungna ayeuna. Datang, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Tinjauan Putri The Watchmaker.

Putri pangawas

The Watchmaker's Daughter katémbong salaku gelar Morton anu paling ambisius. Novel kajahatan anu pinuh ku pikasieuneun sareng teror. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Romantisisme.

Romantisisme

Romantisisme mangrupikeun gerakan anu dimimitian di Éropa dina abad ka-XNUMX sareng sumebar ka Amérika salami abad salajengna. Datang sareng terang langkung seueur perkawis éta.

Asterix sareng Obelix

Asterix sareng Obelix

Pendakan carita Asterix sareng Obelix, ti mana aranjeunna timbul kana plotna, tokoh utama sareng sadaya buku di luar sana.

Tinjauan The parahu panungtungan.

Kapal terakhir

Kapal pamungkas nyaéta panutupan séri novel kajahatan anu dipayunkeun ku Ojos de agua sareng La playa de los ahogados. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Naon ari novel roman

Novel asmara

Novel roman mangrupikeun salah sahiji genre sastra anu laris. Terang naon ciri na, jinis-jinis anu aya sareng seueur deui.

Buku fiksi ilmiah.

Buku fiksi ilmiah

Bareng sareng horor sareng roman, buku fiksi sains mangrupikeun buku anu kawéntar. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan jinisna, pangarangna sareng karyana.

Tinjauan La Temperance.

Suhu

Temperance mangrupikeun padamelan di mana cinta, panghianatan, tragedi sareng sarakah dikaitkeun ku cara anu sengit. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan buku sareng pangarangna.

Tinjauan kaleungitan Stephanie Mailer.

Leungiteun Stephanie Mailer

Ngaleungitna Stephanie Mailer mangrupikeun salah sahiji novél kajahatan anu nyarios Perancis dina milénium anyar. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan The Elegance of Hedgehog.

Kaanggotaan landak

The Elegance of Hedgehog ngandung carita anu jero, bijaksana tur cukup umum di dunya anu didigitalkeun ayeuna. Hayu, anjeunna langkung terang perkawis karya sareng pangarangna.

Stieg Larsson.

Stieg Larson

Stieg Larsson mangrupikeun pangarang Swédia anu diakui di sakumna dunya pikeun ngahudangkeun kado sastra na. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Tinjauan The German House.

Imah jerman

Gedong Jérman mangrupikeun drama anu disetél dina sidang Nuremberg. Éta ngeunaan jero kalayan horor tina Holocaust. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Tumiba Raksasa.

Guguritan raksasa

Muragna Raksasa mangrupikeun bagian mimiti Ken Follet's Trilogy of the Century, dumasar kana Perang Dunya II. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan ngeunaan Hood Saté Hideung Saeutik di Manhattan.

Hood Nyupiran Beureum Saeutik di Manhattan

Saeutik Beureum Saté Hood di Manhattan mangrupikeun novél anu saé anu diciptakeun ku Carmen Martín Gaite. Éta dongéng modéren. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan La metamorfosis.

Metamorfosis

Métamorfosis mangrupikeun carita ku Franz Kafka anu ngagambarkeun kakejaman masarakat ngaliwatan alur anu henteu biasa. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Buku Ildefonso Falcones.

Buku Ildefonso Falcones

Buku Ildefonso Falcones sumping pikeun ngoyagkeun pidangan sastra Spanyol sareng dunya ti saprak 2006. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Kabayang Waktos.

Kabayang waktos

The Wheel of Time mangrupikeun carita fantasi epik anu diciptakeun ku panulis Amérika James Oliver Rigney, Jr. Ayo, langkung seueur terang perkawis karya sareng pangarangna.

Tinjauan putri kota lawon.

Putri di kampung lawon

Dina The Daughters of the Cloth Village, Jacobs nyaritakeun Rahasia Melzers sareng drama getih tina hiji perang. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan File The Storms.

Arsip badai

Archive of Storms mangrupikeun saga pustaka fantasi anu diciptakeun ku panulis Brandon Sanderson. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Leuweung terang nami anjeun.

Leuweung terang nami anjeun

Leuweung terang nami anjeun mangrupikeun novel anu pikaresepeun nalika legenda sareng kutukan digabungkeun sareng kajadian sajarah. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Tinjauan No News ti Gurb.

Teu aya berita ti gurb

Sin Noticias de Gurb mangrupikeun novél satiris anu didamel ku inteléktual Spanyol Eduardo Mendoza. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya ieu sareng pangarangna.

Aya seueur panyair di dunya

+7 sajak ditulis ku awéwé

Awéwé teu dipaliré dina dunya Sastra. Kusabab kitu, urang masihan upeti ka aranjeunna ku sababaraha sajak pangsaéna anu ditulis ku aranjeunna.

Tinjauan The Lords waktos.

Juragan waktos

Dina Lords of Time, Eva García Sáenz nyangking hasil anu luar biasa tina trilogi sakitar Inspektur Unai. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Trilogi Kota Bodas.

Trilogi Kota Bodas

White City Trilogy mangrupikeun pikasieuneun ku novelis Spanyol Eva García Sáenz de Urturi. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan novél kajahatan ieu sareng pangarangna.

Kelas novél sastra.

Kelas novél sastra

Rupa-rupa novel sastra téh bénten-bénten pisan sareng dikondisikeun ku sumber daya anu dianggo ku pangarang. Datang sareng terang langkung seueur perkawis aranjeunna.

Tinjauan Sagala Anu Kajantenan ku Miranda Huff.

Sagala anu kajadian sareng Miranda Huff

Sagala anu kajadian sareng Miranda Huff mangrupikeun novél kajahatan anu katilu ku panulis Spanyol ngora Javier Castillo. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Pentingna disebat Ernesto.

Pentingna disebat Ernesto

Pentingna Janten Ernest mangrupikeun komedi terakhir tina drama Irlandia Oscar Wilde. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Naon ari novél sajarah?

Naon ari novél sajarah?

Novel sajarah mangrupikeun subgén naratif terbatas kana kajadian nyata anu henteu robih salaku jangkar plot na. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan éta sareng pangarangna.

Kecap pikeun Julia.

Kecap pikeun Julia

"Words for Julia" mangrupikeun sajak anu dihaturanan Goytisolo pikeun putrina. Éta aya dina buku nami anu sami diterbitkeun taun 1979. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan téks sareng pangarangna.

Fyodor Dostoyevsky.

Dostoyevsky

Fyodor Dostoyevsky mangrupikeun panulis, editor, sareng wartawan Rusia. Anjeunna nyirian literatur ku novél sareng carita pondokna. Hayu, terang langkung seueur perkawis anjeunna sareng padamelanana.

Terence Moix.

Terenci moix

Ramón Moix Mesegue (Terenci Moix) mangrupikeun saurang novelis Spanyol sareng penulis esai. Datang sareng terang langkung seueur perkawis karyana sareng kahirupanana.

Tinjauan Alchemist.

Ahli alkimis

Alchemist dianggap buku anu tiasa diical ku Portugis dina sajarah. Éta parantos ditarjamahkeun kana 56 basa. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Gonzalo de Berceo.

Gonzalo de Berceo

Gonzalo de Berceo mangrupikeun pendeta sareng pujangga Spanyol anu ngalangkungan literatur Castilian pikeun sumbangan linguistikna. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan kahirupan sareng karyana.

Beulah kalér haté

Saatos istirahat anu pantes, Dolores Redondo balik deui sareng The North Face of the Heart sareng Teror tina The Composer. Datang diajar langkung seueur ngeunaan buku sareng pangarangna.

Buku Julia Navarro.

Buku Julia Navarro

Buku-buku Julia Navarro, literatur anu saé anu asalna tina pulpén jurnalistik anu saé. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Tinjauan The Catcher di Rye.

Nu nyekel dina Rye

Catcher di Rye nyatakeun tonggak tonggong budaya budaya Amérika saatos Perang Dunya Kadua. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Peter Saltines.

Peter Salinas

Pedro Salinas mangrupikeun pangarang anu paling inovatif dina awal abad ka-27. Wawakil anu pantes pikeun Generasi XNUMX. Datang, langkung terang perkawis anjeunna sareng padamelanana.

Tinjauan ku Manolito Gafotas.

Kacamata Manolito

Manolito Gafotas mangrupikeun novél barudak munggaran ti Elvira Lindo. Buku na timbul tina pangalaman radio na. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Tinjauan The Maze Runner.

The Maze Runner Saga

Maze Runner saga mangrupikeun novel fiksi ilmiah anu ngagolkeun masa depan pasca-apokaliptik. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Sawah Castile

Analisis «Campos de Castilla»

Kami nganalisis sacara jero karya "Campos de Castilla", ku panulis hebat Antonio Machado. Lebetkeun sareng terang sadaya rahasia buku ieu.

Tinjauan Moby Dick.

Moby Dick

Moby Dick mangrupikeun karya agung. Melville resep kana obsesi sareng dendam sareng hal-hal rumit dina hubungan. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Tangkal Pangetahuan.

Ringkesan Tangkal Élmu

Tangkal Élmu mangrupikeun permata tina Pío Baroja. Tints autobigraphic na sareng plot na luhurna tiasa dicekel, ngalih. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.