Asal muasal

Asal muasal

The Origin (2017) mangrupikeun novel fiksi ilmiah kalima anu dibéntangan ku profésor legendaris simbologi teologis Robert Langdon….

perkara reklameu
Tinjauan taun 1984.

1984

1984 mangrupikeun novél anu paling emblematic tina panulis sareng wartawan Inggris Eric Arthur Blair, dikenal sadunya dina nami samaran na George ...