Bhikkhu Anu Ngajual Ferrari Na

Bhikkhu Anu Ngajual Ferrari Na

The Monk Who Sold His Ferrari mangrupikeun buku pitulung mandiri anu dikenal sacara internasional anu ditulis ku panyatur motivasi sareng panulis Robin Sharma.

Dunya konéng

Dunya konéng

Dunya Konéng mangrupikeun kasaksian anu émut pikeun perjuangan panulis 10 taun ngalawan kanker. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan karya sareng panulisna.

Subjén naratif.

Subjén naratif

Subjén naratif masing-masing kelompok anu ngawangun téks narasi. Datang sareng terang langkung seueur perkawis aranjeunna.

Tinjauan Bahasa kukupu.

Létah kukupu

"Bahasa kukupu" mangrupikeun carita tina buku Que me queres, amor? ku Galicia Manuel Rivas. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan El Conde Lucanor.

Cacah Lucanor

El Conde Lucanor, ku Don Juan Manuel, mangrupikeun salah sahiji karya literatur abad pertengahan anu paling penting. Terang ulasan kami.

Tinjauan El Monte de las Ánimas.

Gunung sukma

El Monte de las Ánimas mangrupikeun cariosan ku Spanyol Gustavo Adolfo Bécquer. Dina éta anjeunna nyaritakeun kasalahanana Alonso. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan La metamorfosis.

Metamorfosis

Métamorfosis mangrupikeun carita ku Franz Kafka anu ngagambarkeun kakejaman masarakat ngaliwatan alur anu henteu biasa. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Tinjauan The Adventures of Tintin.

Petualangan Tintin

The Adventures of Tintin mangrupikeun komik anu didamel ku kartunis Belgian Georges Remi (Hergé). Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Buku Elvira Lindo.

Buku Elvira Lindo

Buku Elvira Lindo mangrupikeun référénsi dina literatur murangkalih sadunya pikeun gaya unikna. Datang sareng terang langkung seueur perkawis anjeunna sareng padamelanana.

Tinjauan dokter désa ".

Dokter désa, ku Franz Kafka

Dokter désa mangrupikeun téks anu nyanghareupan pamaca. Bahasa na jelas pisan, janten teu ragu naha éta leres atanapi henteu. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan tina Ngaran angin.

Ngaran Angin ku Patrick Rothfuss

Nami angin nyababkeun anu maca ngébréhkeun riwayat Kvote, antara lamunan sareng misteri. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan ngeunaan Little Red Riding Hood.

beureum Riding Hood

Little Red Riding Hood, dina versi Charles Perrault sareng Brothers Grimm, teras-terasan narik dunya. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan sajarah na.

Cinderella.

Cinderella sareng asal aslina

Cinderella mangrupikeun dongéng anu ditutupan ku The Brothers Grimm sareng Charles Perrault. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan asal-usul sajarahna sareng karya éta nyalira.

Tinjauan El Guerrero del Antifaz.

Prajurit nganggo topéng

Komik anu jagoan ieu neuleumkeun saha waé anu macana dina plot rumit anu diangkat dina jaman Raja Katolik. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Kabeneran balik Salju Bodas.

Kabeneran balik Salju Bodas

Sababaraha jalma ayeuna henteu acan ningali pilem Salju Bodas, tapi carita aslina jauh ti na. Datang sareng diajar fakta anu matak ngeunaan karya ieu.

Gusti tina cincin.

Panembahan éta ring

Lord of the Rings mangrupikeun salah sahiji karya sastra fantasi anu paling penting dina sajarah. Datang sareng diajar ngeunaan sajarah Bumi Tengah sareng anu nyiptakeunana.

The Silmarillion.

The Silmarillion

The Silmarillion sumping pikeun ngajelaskeun cosmogony The Lord of the Rings; éta mangrupikeun buku anu megah sareng rumit. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Buku nonoman.

Tilu buku nonoman sareng setting anu hadé

Ledakan buku-buku nonoman kuat dina sababaraha taun ka pengker, kalayan plot na narik ati nonoman. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya ieu sareng panulisna.

Buku Irene Villa, el Libroabrazo.

Irene Villa: buku

Irene Villa mangrupikeun anu salamet tina terorisme, tanda anu jelas yén, henteu masalah kumaha, anjeun tiasa ngalih. Datang sareng terang langkung seueur perkawis karyana sareng kahirupanana.

Duyung Saeutik nyata.

Putri duyung saeutik nyata

The Little Mermaid mangrupikeun salah sahiji dongéng Hans Christian Andersen, anu nyaritakeun kisah cinta putri duyung sareng manusa. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Sasatoan anu hebat sareng dimana mendakanana.

Galak hebat sareng dimana mendakanana

Fantastic Beasts sareng Dimana Milarian Éta ditulis ku JK Rowling sareng kagolongkeun ka alam semesta Harry Potter. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Edgar allan Poe: sora déprési.

Edgar Allan Poe, sora déprési

Karya Edgar Allan Poe nunjukkeun teror dina akar na, sareng ogé nunjukkeun hubunganana sareng déprési. Datang sareng diajar langkung seueur ngeunaan kahirupan sareng tulisanana.

Kahirupan sareng karya Juan Carlos Onetti

Juan Carlos Onetti mangrupikeun panulis Uruguay anu karyana ngagaduhan pangaruh hébat kana literatur dunya. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan kahirupan sareng karyana.

George dipikacinta.

Jorge Amado, kahirupan sareng damel

Jorge Amado mangrupikeun panulis Brasil anu karyana nyorot nilai kelas miskin sareng kumaha aranjeunna ditingali. Datang sareng diajar ngeunaan kahirupan sareng karyana.

Rupa-rupa karya ku Lope de Vega.

Buku-buku Lope de Vega

Karya sastra Félix Lope de Vega dianggap salah sahiji karya panggedéna sareng paling penting di Spanyol. Datangna sareng terang langkung seueur perkawis kahirupan sareng buku-buku ti Lope de Vega.

Poto Horacio Quiroga kalayan topi.

Biografi sareng karya Horacio Quiroga

Horacio Quiroga dianggap panulis carita pondok anu paling saé sepanjang waktos, karyana pinuh ku kaaslian. Datangna sareng terang sakedik perkawis hirupna.

Edgar Allan Poe. 209 taun saatos lahirna. Sababaraha frasa na

Ayeuna 209 taun ti saprak lahirna Edgar Allan Poe, maka sakali deui waktuna pikeun ngabagjakeun anjeunna salamina salamina salaku hébat di antara para hébat novel, carita, puisi sareng, anu paling penting, tina teror, anu karep jeung rarasaan anu paling kawalahan. Kiwari mangrupikeun sababaraha frasa na.

Pakéan héjo zaitun

Rute akademik anu kedah dilakukeun ku mahasiswa Surat sapertos kuring (sareng hoyong, hayu urang angkat ...), kadang ngarah ka tempat ...

Waluh anu janten Kosmos

Ngan kusabab kuring pikir éta hal anu urang wajib gaduh émutan, kuring masihan carita ieu, nyaéta ...

Dina literatur anyar

Dina jaman ayeuna, dina jaman-jaman ieu anu nyerang urang, anu ngurilingan urang, anu ngartos urang, literatur parantos masihan ...

Kipling sareng haté anakna

Taun ayeuna mangrupikeun hiji abad ti saprak salah saurang naratif naratif abad ka-XNUMX, Rudyard Kipling, nampi ...