Berita pustaka Seix Barral: Pébruari 2017

Ieu mangrupikeun kabaruan sastra Seix Barral anu ditepikeun ku aranjeunna pikeun sasih Pébruari. Aya 4 langkung fitur anyar anu ditambihkeun kana anu parantos dipasihkeun kamari pikeun Januari.