25 frasa cinta ti pangarang hébat pustaka dunya

Frasa asih

Ngadeukeutan dinten paléntin. Liburan anu seueur dirayakeun sareng seueur ngaheureuykeun. Sababaraha mikir yén éta modél saderhana, salah sahiji deui ti asing anu diimpor. Batur nyarios yén éta mangrupikeun ciptaan department store sareng bisnis cabangna. Sareng anu sanésna cuek kusabab cinta sareng CINTA kedah dirayakeun unggal dinten. Pikeun ngagaduhan éta dina sagala rupa bentuk.

ku didieu urang méwah dina literatur, nuju panulis anu ngamungkinkeun urang. Sareng ogé cinta, karep atanapi siksa anu hartosna. Ogé, hayu urang segerkeun sababaraha jutaan frasa éta diideuan ku pangageungna sareng panguatna parasaan. Pikeun anu pangsaéna sareng anu pangparahna anu tiasa ngaluarkeun manusa. Sareng sababaraha urang bakal satuju deui sareng anu sanés urang henteu. Tapi aranjeunna sadayana ngagaduhan alesan.

Kelas

1. Aya cinta anu saé pisan anu aranjeunna menerkeun sagala hal anu gélo anu dilakukeun ku aranjeunna. Plutarch

2. Cinta diwangun ku hiji jiwa anu nyicingan dua awak. Aristoteles

3. Maturan silaturahmi ka anu nyungkeun cinta ibarat masihan roti pikeun anu parantos ngasaan haus. Ovid

4. Cinta nalukkeun sagala hal. Hayu urang masihan jalan ka cinta. Virgilio

5. Cinta sareng lakukeun naon anu anjeun pikahoyong. Upami anjeun jempé, anjeun bakal jempé ku cinta; upami anjeun ngajerit, anjeun bakal ngajerit kalayan asih; Upami anjeun menerkeun, anjeun bakal menerkeun ku cinta, upami anjeun ngahampura, anjeun bakal ngahampura ku cinta. Tacit

Spanyol sareng Amerika Latin

6. Cinta téh inténsitas sareng ku alesan ieu mangrupikeun rélaxasi waktos: éta manjangan menit sareng manjangan aranjeunna sapertos mangabad-abad. Octavio Sun

7. Dina perkawis cinta, jalma gélo anu paling ngalaman. Pernah naros ka waras ngeunaan cinta; anu waras cinta waras, anu ibarat henteu pernah dipikacinta. Hyacinth Benavente

8. Cinta sajati sanés cinta diri, éta anu ngajantenkeun kanyaah terbuka ka jalma sanés sareng kahirupan; henteu ngaganggu, henteu ngasingkeun, henteu nolak, henteu nganiaya: éta ngan ukur narima. Anthony Gala

9. Aya jalma anu sumping ka dunya pikeun ngan ukur cinta hiji awéwé sareng, akibatna, aranjeunna sigana moal tungkul. José Ortega jeung Gasset.

10. Anjeun ngajar kuring pikeun cinta. Abdi henteu terang. Ka mikanyaah sanés nanyakeun, éta masihan. Jiwa kuring, kosong. Gerardo diego

11. Éta pisan sababna naha kuring nangtoskeun sareng ngabédakeun, ku anu pasti sareng kasohor, yén cinta ngagaduhan kamuliaan di gerbang naraka. Miguel de Cervantes

12. Akar tina sagala karep nyaéta cinta. Duka, bungah, bagja sareng putus asa lahir ti anjeunna. Lope de Vega

Deui

13. Ngan ukur aya anu langkung kosong tibatan hirup tanpa cinta sareng anu hirup tanpa kanyeri. Jo Nesbø

14. Pikeun sieun cinta nyaéta sieun kahirupan, sareng jalma anu sieun kana kahirupan parantos satengah maot. Bertrand Russell

15. Henteu dipikacinta mangrupikeun musibah anu saderhana; musibah anu nyata henteu kaasih. Albert Camus

16Cinta téh kangen pikeun kaluar tina diri. Charles Baudelaire

17. Surat-surat cinta dimimitian tanpa terang naon anu badé diucapkeun sareng ditungtung tanpa terang naon anu parantos dicarioskeun. Jean-Jacques Rousseau

18. Anjeun kedah terang yén teu aya nagara di bumi anu cinta henteu ngajantenkeun pameget janten penyair. Voltaire

19. Cinta mangrupikeun kembang anu saé, tapi kedah ngagaduhan kawani pikeun milari éta di jurang jurang anu pikasieuneun.. Stendhal

20. Asih lain silih tempoan; nyaéta ningali babarengan dina arah anu sami. Antoine de Saint-Exupéry

21. Coba cinta ka tatangga anjeun. Anjeun bakal nyaritakeun hasilna. Jean-Paul Sartre

22. Cinta ngan ukur sapoé sareng dunya bakal robih. Robert Browning

23. Anjeun terang anjeun bogoh nalika anjeun henteu hoyong bobo kusabab kanyataan tungtungna langkung saé tibatan impian anjeun. Dr. Seuss

24. Pasihan abdi Romeo, sareng nalika anjeunna maot bawa anjeunna angkat sareng bagi anjeunna kana bentang leutik. Raray langit bakal janten saé pisan yén sapanjang dunya bakal murag asih sareng wengi sareng bakal liren nyembah panonpoé anu pikasieuneun. William Shakespeare

25. Kami naon anu anjeun damel ti kuring. Candak pujian abdi, candak kalepatan abdi, candak sadaya kasuksésan, candak kagagalan, singgetna, candak kuring. Charles Dickens

Tulisan anu aya hubunganana:
10 buku cinta pangsaéna dina sajarah anu ngajantenkeun anjeun bogoh deui

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jordi M. Novas cenahna

    Shakespeare henteu kadua.

    1.    Mariola Diaz-Cano Arevalo cenahna

      Pasti.
      Hatur nuhun kana koméntar anjeun, Jordi.

  2.   LILIAN YEWEL SAUCEDO SALCE cenahna

    Abdi resep, nyerat perkawis cinta anu paling geulis, anu henteu bogoh henteu aya.

bool (leres)