Dimana jiwa beristirahat? Angsuran énggal Ethan Bush

Dimana jiwa beristirahat?

"Dimana jiwa beristirahat?" mangrupikeun cicilan énggal tina saga anu dibéntangan ku Ethan Bush. Leres, kami parantos nyarios sababaraha kali ngeunaan saga anu hebat ieu. Sareng leres, kami ogé parantos ngawawancara pangarangna. Tapi henteu, urang moal bosen nyarioskeun novél anu saé ieu.

Dina angsuran ieu, Enrique Laso ngenalkeun urang kana kajahatan anu paling pikasieuneun sareng macabre. Upami anjeun milari buku énggal, ieu pasti moal nguciwakeun anjeun. 

Waktos ayeuna, Bush nampi telepon ti sobat dalitna, Agén Worth. Saatos sababaraha sasih nyobian pikeun ngajawab kasus ieu, Worth mutuskeun pikeun naroskeun bantuan ka Ethan, anu moal ragu sakedap kanggo nyingkahan kanyamanan kantorna pikeun ngabantosan kolega hébat ieu.

Budak awéwé rajapati kalayan cara langkung suram ngabantosan Jurusan Polisi Kansas. Ungkara anu aya hubunganana sareng buku anu kawéntar "The Da Vinci Code" sareng sababaraha tersangka anu motifna tumpul, bakal ngajantenkeun agén éta balik ka tim anu dipercaya deui.. Mark karismatik sareng wartawan Clarice Brown asup deui ka tempat kajadian, anu bakal janten bagian konci dina ngabéréskeun kasus ieu.

Dina novel ieu, Enrique ngenalkeun urang kana étan anu langkung dewasa. Anjeunna ngarepkeun murangkalih sareng pasanganna Liz, anjeunna ngagaduhan langkung seueur hubungan sareng indungna sareng sigana hirupna leres-leres. Nanging, éta masih ngagaduhan jalan anu panjang. Anjeunna neraskeun maniasina nalika nyandak kasus sareng ngaganggu kolega na. Nanging, sakedik-sakedik anjeunnaKarakter ieu, anu masih merjuangkeun hantu-Na nyalira, ngembang sareng ningkat salaku jalma.

Éta buku anu disarankeun pisan upami anjeun resep kana jinisna. Waktos ieu enya Abdi nyarankeun maca buku di luhur, Kusabab anjeunna karakter rumit sareng pantes terang perjalananana.

Novel ngagaduhan wirahma anu saé sareng akhir anu saé. Nalika maca, panulis maénkeun sareng kami, sareng sesah milih tersangka. Éta buku gancang sareng gampang dibaca, dasarna kusabab kait ti mimiti.

Sanaos mimitina anjeun tiasa gaduh sakedik antipati kana tokoh utama, Laso tanggung jawab nunjukkeun ciri dina agén anu ngajantenkeun pamiarsa resep terang langkung seueur ngeunaan tokohna.

Untungna terang naon anu bakal di pikahareupeun pikeun karakter unik ieu, urang teu kedah seueur kénéh. Musim semi ieu buku salajengna bakal kaluar, judulna "salju paling poék.". Tic tac tic tac ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.