Tinjauan: "Land of Dreams", ku James Nava

Tinjauan: "Land of Dreams", ku James Nava

Dreamland Éta novél katilu anu kuring baca ku James Nava. Wakil penerbit Buku Sniper di Spanyol anjeunna cukup marahmay pikeun ngirimkeun ka kuring, babarengan sareng sésana buku panulis. Dua diantarana, ajag abu y Agén anu dijagaan Kuring parantos maca éta, sareng ngabagi kesan kuring ka anjeun. Saleresna, Dreamland nyaéta novél kalima Nava. Carita ieu, dikembangkeun langkung ti 10 taun, tungtungna ningali cahaya di 2012.

Sakali deui, Nava nampilkeun carita anu mereun, pikaresepeun, energetic sareng hasrat. Hurung Dreamland éta henteu ngagaduhan limbah atanapi catetan akhir pangarang. Tapi Dreamland éta langkung seueur deui: nyaéta a carita ngeunaan pamutahiran diri sareng merangan kasusah, sakumaha Nava nunjukkeun dina catetan akhir anu disebut tadi. Éta ogé carita anu nilai-nilai penting sapertos silaturahim, kasatiaan, kareueus, kapamimpinan sareng disiplin dites. Saluareun lisénsi literatur anu dicandak panulis, novél ieu sanés ngan ukur buku anu resep dibaca: éta novel anu kedah dipikirkeun.

Hiji carita ngeunaan ningkatna diri sareng merangan kasusah

Land of Dreams nyarioskeun carita ngeunaan dua atlit, Tim Bradock sareng Samantha Davis, anu kahirupanna intersect dina waktos anu paling parah dina kahirupan aranjeunna, khususna pikeun anjeunna. Anjeunna skater sareng anjeunna atlit. Duanana sami ngimpikeun impian anu sami: emas Olimpiade. Sareng aranjeunna parantos berjuang pisan pikeun siap-siap ngahontal tujuan.

Nanging, kahirupan sareng takdir hoyong nempatkeun halangan anu sigana teu tiasa diungkulan. Nalika aranjeunna pendak, Samantha pulih tina cilaka ankle anu anjeunna henteu terang naha éta bakal ngijinkeun anjeunna balik ka skating dina pagelaran pangluhurna. Tatu ieu mangrupikeun masalah anu leres na: saraf dina persaingan.

Hal Tim rada rumit. Sateuacan sateuacan bersaing dina Olimpiade, lagu sareng lapangan ngora anu ngajangjikeun aya dina kacilakaan lalu lintas. Teu aya anu masihan anjeun langkung ngarep-ngarep tibatan dina korsi roda pikeun sésa hirup anjeun.

Tim sareng Samantha aya di klinik hiji-hijina dokter anu parantos masihan duanana harepan pikeun pulih tina kacilakaanana. Dina titik ieu carita-carita dijantenkeun janten hiji. Sareng sasarengan aranjeunna merjuangkeun impianna janten kanyataan, kalayan usaha, kasabaran sareng kanyeri, silih percaya.

Anceman téroris pikeun disanghareupan

Tapi pasangan olahraga henteu ngan ukur kedah berjuang pikeun ngatasi masalah fisikna sareng, dina kasus Samantha, masalah psikologis. Sababaraha ancaman téroris ngajantenkeun aranjeunna anu nempatkeun aranjeunna janten sorotan pikeun ngagambarkeun nilai-nilai sakumna bangsa. Aranjeunna tiasa milih: mundur sareng nyingkahan ancaman atanapi pikeun merjuangkeun impianana sareng percanten yén kaayaan bakal kajantenan sacara efektif ku jasa kaamanan.

Upami novél James Nava dicirian ku hiji hal, éta ku naékna nilai-nilai patriotik. Ieu, sesah pisan pikeun anu sanés urang Amérika ngartos, leres-leres kawengku dina carita ieu anu ngajantenkeun kuring hoyong pisan sikap sareng semangat ieu.

Nava ngungkabkeun palatihan sareng pangalaman militérna nalika nyanghareupan konflik teroris, lebet kana sagala rupa detil: struktur pasukan kaamanan, operasi formasi téroris Islam, senjata, strategi militér sareng seueur hal-hal sanés.

A maca pikeun mikaresep

Caritana beuki karasa saeutik demi saeutik. Sareng sakedik sakedik éta ngabungkus sareng néwak. Katerangan, tindakan sareng émosi digabungkeun dina dosis anu béda, anu tepat pikeun unggal momen.

Sapanjang novel urang tiasa mendakan pedaran anu hadé, anu ngalebetkeun urang dina carita sareng ngajantenkeun urang resep ku lima pancaindera. Adegan aksi anu spektakuler. Sareng kuring henteu ngan ukur ngarujuk ka anu ngungkulan térorisme. Cara Nava nguruskeun acara olahraga pikaresepeun.

Upami anjeun milarian bacaan anu ngahibur sareng ayeuna, sareng sakaligus mereun, anjeun bakal resep Dreamland.

 

Anjeun tiasa meuli Dreamland dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.