Megan Maxwell: Buku Pangalusna

Megan maxwell

Megan Maxwell nyaéta panulis Spanyol khusus dina roman sareng erotika. Sanaos anjeunna ogé parantos ngalakukeun léngkah munggaranna dina genre sastra anu sanés sapertos carita barudak. Terkenal di dunya, anjeunna terkenal kana serial buku Tanya kuring naon anu anjeun pikahoyong, dina gaya 50 Shades of Grey. Pikeun kiridit anjeunna anjeunna ngagaduhan seueur buku tina pangarangna, tapi, ku Megan Maxwell, buku anu pangsaéna romantis (kecuali sababaraha anu langkung érotis).

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Megan Maxwell, buku pangsaéna, sareng karakteristik pulpén Megan, maka di dieu anjeun bakal tiasa terang anjeunna sakedik langkung tuntas.

Saha Megan Maxwell

Saha Megan Maxwell

Hal kahiji anu anjeun kedah terang ngeunaan Megan Maxwell nyaéta, sanaos nami "asing" ieu, anjeunna leres-leres awéwé Spanyol. Atanapi urang kedah nyarios satengah Spanyol, kumargi ramana urang asing. The Ngaran aslina Megan Maxwell nyaéta María del Carmen Rodríguez del Álamo Lázaro sareng lahir di Nuremberg, Jérman, taun 1965. Indungna ti Toledo sedengkeun ramana urang Amerika. Anjeunna lahir sareng cicing sakedik di Jerman sateuacan anjeunna ngalih ka bumi sareng indungna di Madrid. Pakasaban anjeunna henteu aya hubunganana sareng nyerat, tapi mangrupikeun sekertaris di kantor hukum.

Najan kitu, Nalika putrana gering, anjeunna mutuskeun kanggo ngantepkeun anjeunna pikeun bakti diri pikeun miara anjeunna, janten, mimiti nulis novel nepi ka bisa megatkeun saeutik hirupna. Di dinya lahirna nami samaran Megan Maxwell. Dina waktos éta, anjeunna ngadaptarkeun kursus literatur online sareng guru, anu ogé éditor, mutuskeun pikeun nyebarkeun novel kahijina, "Kuring bébéja ka anjeun," dina 2009.

Megan Maxwell parantos sering ngiringan forum, sareng berkat ieu anjeunna ngagaduhan seueur pengikut, anu disebatna "Prajurit sareng Pahlawan", khususna aya hubunganana sareng bukuna, Wish Granted, ti 2010, anu mimiti tina saga tina Pahlawan Maxwell, gaya romantis sareng sajarah (éta rada tina novél kontémporér sareng anak hayam anu biasa anjeunna nyerat).

ayeuna, Megan Maxwell neraskeun nyerat, sareng léngkah anu sami parantos dituturkeun ku putrina, Sandra Miró, anu parantos nyebarkeun novel kahijina, Naon anu tiasa urang rugi? kalayan penerbit anu sami sareng anjeunna, Planeta.

Fitur kalam Megan Maxwell

Megan Maxwell nyaéta panulis anu ngahubungkeun sareng pamiarsa na. Cara na nyaritakeun hal-hal, ku basa anu normal pisan, sareng karakter saha anu kedah empati sareng sigana anjeun parantos terang salami kahirupan anjeun (atanapi anjeun muhasabah aranjeunna), sareng kaayaan anu tiasa dialaman dina sababaraha waktos, ngajantenkeun aranjeunna pamaca gaduh buku anu pikaresepeun.

Dina kecap pangarang, resep ngadamel karakter "manusa", ku saha jalma tiasa ngaidentipikasi sareng ningali yén aranjeunna nyata, kalayan cacat na kautamaan, sareng teras-terasan sareng akhir anu bahagia. Sareng ieu mangrupikeun maksim Maxwell, kanyataan yén novél anu romantis sareng érotis kedah teras-terasan ngagaduhan akhir anu bahagia.

Adegan séksualna, gumantung kana jinis buku anu ditulisna (upami éta romantis atanapi érotis) ati-ati pisan sareng henteu dugi ka kurang ajar atanapi porno. Milih basa anu saderhana sareng deskriptif tapi salawasna ku wates sareng ngasongkeun sisi romantis.

Bab na henteu panjang teuing, anu ngajantenkeun maca langkung pikaresepeun. Nanging, sanaos kitu, anjeun tiasa bangga yén buku-buku anu anjeun nyerat dibaca ngan sababaraha jam, sanaos padamelan nyeratna tiasa sababaraha bulan pikeun réngsé.

Sedengkeun pikeun pengikutna, sapertos seueur panulis, aya anu resep cara nyeratna sareng anu henteu. Tapi anu teu aya anu tiasa ngabantah nyaéta, Hatur nuhun ka anjeunna, novel romantis sareng érotis di Spanyol mimiti muncul, muka panto pikeun seueur panulis anu sanés.

Nyatana, studio Warner nyalira, babarengan sareng Versus, ayeuna nuju ngadamel pilem adaptasi tina novelna Tanya kuring naon anu anjeun pikahoyong, sakumaha anu urang carioskeun sateuacanna, dina gaya 50 Shades of Grey.

Megan Maxwell: Buku Pangarang Pangalusna

Milih buku pangarangna Megan Maxwell ku panulis rada rumit, kumargi anjeunna kedah masihan kiridit langkung ti 20 judul anu ditulis ku anjeunna. Nanging, kami parantos milih sakedik pilihan anu ku kami pikir anjeun henteu kedah sono (sareng kami pasti bakal nyésakeun seueur deui). Ieu nyaéta:

Tanya kuring naon anu anjeun pikahoyong

Ayeuna aya 7 buku anu ditulis dina saga ieu, hal anu érotis munggaran anu pangarang ditulis. Taroskeun ka kuring naon anu anjeun pikahoyong caket pisan sareng 50 Shades of Grey, sareng sanaos sigana téma na sami, anu leres nyaéta Megan terang kumaha nyandak carita na.

Sinopsis buku munggaran sapertos kieu: Saatos pupusna ramana, pangusaha Jerman anu bergengsi Eric Zimmerman mutuskeun angkat ka Spanyol pikeun ngawasi rombongan perusahaan Müller. Di markas Madrid anjeunna patepung sareng Judith, wanoja lucu sareng marahmay anu anjeunna langsung bogoh.

Judith tunduk kana daya tarik anu dipasihkeun ku Jérman sareng nampi janten bagian tina kaulinan séksualna, pinuh ku lamunan sareng érotis. Babarengan sareng anjeunna anjeunna bakal diajar yén urang sadayana ngagaduhan voyeur di jero diri urang, sareng jalma-jalma kabagi kana tunduk sareng dominan ... Tapi waktos ngalangkungan, hubungan beuki kuat sareng Eric mimiti sieun yén rahasia na bakal kapendak, hal anu tiasa nandaan awal atanapi akhir.akhir hubungan.

Kahayang dikabulkeun

Buku ieu mangrupikeun anu munggaran pikeun The Maxwell Warriors, saga dumasar kana Skotlandia sareng salah sahiji anu dikenalna. Caritana museur ka hiji awéwé, anu pangkolotna tina tilu sadérék, anu hirupna henteu gampang. Kusabab kitu, anjeunna parantos ngajalin karakter anu kuat pikeun henteu sieun ku nanaon atanapi saha waé ogé.

Di sisi anu sanésna, anjeun ngagaduhan Highlander Duncan McRae, katelah Falcon, biasa sadayana anu nurut ka anjeunna. Tapi ku Megan hal-hal henteu gampang, sareng éta janten tantangan pikeun anjeunna pikeun "ngalilindeuk" dirina. Atanapi mungkin tibalik.

Hai anjeun émut kuring?

Novel ieu panginten mangrupikeun salah sahiji anu paling istiméwa pikeun pangarang sabab parantos, pasti ku sababaraha parobihan, carita kolotna. Sareng nyaéta dina éta anjeun moal ngan ukur gaduh hiji carita cinta, tapi dua. Saperti dina buku-buku sanésna, Maxwell maénkeun jaman baheula sareng ayeuna nampilkeun dua carita paralel. Palaku utama, Alana, nyaéta wartawan sareng angkat ka New York kanggo ngalaporkeun. Di dinya anjeunna pendak sareng Joel, kaptén Divisi Kelautan Pertama Angkatan Darat Amérika Serikat. Masalahna nyaéta anjeunna kabur ti anjeunna kusabab sieun murag asih sareng anjeunna ngudag dirina ngartos naha anjeunna henteu hoyong dibawa kabawa ku cinta.

Persik beureum

Mangrupikeun salah sahiji novél cahayana anu paling disarankeun diantara pamaca Megan Maxwell sareng salah sahiji buku anu pangsaéna. Di jerona anjeun bakal mendakan dua fotografer "rada gélo", anu ngalaman seuneu di studio maranéhna, janten para pemadam kebakaran kedah sumping.

Salah sahijina, Rodrigo, janten "obyek anu dipikahoyong" salah saurang diantarana, Ana, sareng sanaos pikeun ieu anjeunna sanés jinisna, anjeunna mutuskeun gaduh silaturahim "anu ngagaduhan hak pikeun némpél." Masalahna nalika kakandungan nembongan di tengah sareng bohong anu nyababkeun sadayana janten kusut.

Wilujeng sumping di klub

Upami anjeun bosen awéwé "saderhana" anu sok ngimpikeun tungtung bahagia na, anjeun kedah pendak sareng anggota klub "Cabronas sin Fronteras", awéwé anu janten hanjakal ku kabohongan sareng kuciwa dina cinta.

Silvia, Rosa sareng Elisa teu tuah bogoh. Kusabab kaayaan anu béda, tiluanana parantos putus tina kahirupan nikah anu disangka bahagia sareng parantos ngadopsi status perkawinan tina bujang atanapi cerai. Sareng aya ogé Venice. Bujang sareng tanpa murangkalih, boh kahirupan babaturanana sareng kagagalan cinta pangénggalna ngajantenkeun anjeunna ningali cinta éta, salian ti ketinggalan jaman, mangrupakeun kotoran.

Saatos wengi pésta sareng mabok dina karaoke, dimana aranjeunna terang carita awéwé sanés, aranjeunna gaduh sababaraha hal anu jelas:

1. Cinta téh pikeun anu teu waspada.

2. Teu langkung janten putri pikeun ngamimitian janten pendekar.

3. Haté waja sareng sirah tiis (sareng upami dina "mode paman" ... langkung saé).

4. Aranjeunna bakal nyiptakeun klub swasta anu disebat ... Cabronas sin Fronteras.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.