Buku anu laris di Spanyol salami bulan Maret

Dinten ieu kami nyandak anjeun Palasik ti Sastra Sunda Ayeuna. Kami balik pikeun "nyalametkeun" tulisan ieu anu anjeun resep pisan buku jual anu pangsaéna unggal bulan. Waktos Ieu kami sumping sareng daptar buku anu laris di Spanyol salami bulan Maret, anu parantos pamit ka kami sareng pastina sababaraha salinan deui anu dijual ti biasana, diantarana aya judul anu saé.

Upami anjeun hoyong terang naon judul ieu sareng terang sakedap perkawis naon waé ngeunaanna, teraskeun maca sareng kami.

Judul anu laris ...

  1. "NKRI" ku Fernando Aramburu nalika urang gaduh inpormasi.
  2. "Raja bayangan" dicetak ku Javier Cercas nalika urang gaduh inpormasi.
  3. «Sadaya ieu kuring bakal masihan anjeun» dicetak ku Dolores Redondo.
  4. «Keajaiban janten Sofia» ti Elísabet Benavent, anu urang resep wawancara pikeun halaman wéb sareng réspon anu anjeun tiasa baca di dieu.
  5. "Siga seuneu dina és" dicetak ku Luz Gabás.
  6. "The labirin roh" nyetak ku Carlos Ruíz Zafón nalika urang gaduh inpormasi.
  7. «Naon anu bakal kuring carioskeun nalika kuring ningali anjeun deui» dicetak ku Albert Espinosa.
  8. "Tilu kali anjeun" dicetak ku Federico Moccia.
  9. "Personalia" ku Pierre Lemaitre nalika urang gaduh inpormasi.
  10. "Hirup tiasa nego" ku Luis Landero nalika urang gaduh inpormasi.

"Sumber Daya Manusa" ku Pierre Lemaitre sareng "Negotiable Life" ku Luis Landero

Sacara pribadi, 8 judul anu mimiti dina daptar laris Maret kenal pisan ka kuring, tapi henteu ogé anu terakhir: "Sumber Daya Manusa" sareng "Kahirupan Negotiable" ku Pierre Lemaitre sareng Luis Landero masing-masing. Naon ari anu hiji sareng anu sanésna?

  • "Personalia": Novel kajahatan anu diterbitkeun dina Editorial Alfaguara tanggal 2 Maret. Mangrupikeun novél mandiri ti anu tiheula ku panulis sareng gaduh total 424 halaman. Buku atah, nyata anu ngadeukeutkeun pamiarsa kana dunya bisnis sareng pasar saham anu paling teu manusiawi.
  • "Hirup tiasa nego": Dina buku ieu, Landero nyandak novél anu haseum, kalayan banyolan sindir sareng kasar ... Éta ditulis dina jalma kahiji sareng mangrupikeun novel picaresque anu ayeuna, dimana protagonis nyaritakeun hirupna anu sangsara sareng pikaseurieun, dimana ragrag nyaéta hiji-hijina hal anu nyalametkeun anjeunna.

Sacara pribadi, tina 10 buku anu laris dina bulan Maret, kuring nyarankeun dua, sabab éta anu kuring kantos baca sareng nyéépkeun rasa anu saé pisan dina sungut kuring: «Keajaiban janten Sofia» y «Naon anu bakal kuring carioskeun nalika kuring ningali anjeun deui».


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.