Elsa Punset: buku anu kami nyarankeun

buku elsa punset

Di Spanyol, sababaraha jalma anu resep literatur teu acan nguping ngeunaan Elsa Punset. Buku-buku anu dipedalkeunana édisi munggaran dina sababaraha dinten atanapi minggu. Nyatana, urang tiasa aman nyatakeun yén Elsa Punset mangrupikeun panulis anu paling khusus dina kecerdasan émosional di Spanyol, komo di dunya. Bukuna, henteu sapertos anu sanés anu anjeun kantos baca, dipeunteun salaku salah sahiji anu pangsaéna sabab anjeunna ngajar, henteu langsung (sareng pikaboseneun) tapi ku kiasan sareng carita anu ngajantenkeun anjeun lirén mikir sareng ngartos naon, upami anjeun Aranjeunna ngajelaskeun sacara téoritis, anjeun moal ngartos.

tapi, Saha ari Elsa Punset? Buku naon anu anjeun parantos nyerat? Di dieu kami netelakeun sadaya mamang anjeun.

Saha Elsa Punset

Saha Elsa Punset

Biografi Elsa Punset nyandak urang ka London. Anjeunna lahir di taun 60an, khususon taun 1964; Nanging, sanaos lahir di dinya, anjeunna nyéépkeun hirupna di Haiti, Amérika Serikat sareng Madrid. Bapana, Eduardo Punset, mangrupikeun popularitas ilmiah anu terkenal sareng jelas yén anjeunna ngawariskeunana.

Sapanjang hirupna lulusan Filsafat sareng Surat ti Universitas Oxford, sareng ogé ngagaduhan gelar master di Humaniora, anu sanésna dina Jurnalisme (anu terakhir di Universitas Madrid) sareng anu katilu dina Pendidikan Menengah ti Universitas Camilo José Cela di Madrid.

Karir literaturna dimimitian ku buku Radical Innocence, A Compass for Emotional Navigators and A Backpack for the Universe (21 Route to Live Our Emotions). Di antara aranjeunna sadayana, anu terakhir mangrupikeun anu paling suksés, sana padahal ransel Una pikeun Alam Semesta janten laris sareng berhasil ngajual langkung ti 150000 éksemplar dina total 14 édisi, henteu ngan ukur di Spanyol, tapi ogé di luar nagara: Jepang, Italia, Yunani, Méksiko ...

En 2012 ngaluncurkeun buku langkung difokuskeun barudak, The Gardener Lion, kalayan kasuksésan anu hébat. Nyatana, dina 2015 anjeunna ngamimitian kumpulan carita ilustrasi, anu disebut "Los Arevidos", sareng museur ka murangkalih pikeun ngabantosan aranjeunna dina ngungkulan émosina. Janten, anjeun tiasa mendakan émosi sapertos kabagjaan, harga diri, sedih, sieun, jst.

Salah sahiji buku pangénggalna nyaéta The Book of Little Revolutions, diterbitkeun dina 2015 anu aya dina daptar laris non-fiksi salami mangbulan-bulan. Dina waktos ayeuna, parantos medarkeun Kuat, gratis sareng perantau: Usulan hirup dina waktos anu rongkah.

Salian ti janten panulis, Elsa Punset ogé parantos kolaborasi dina program tipi, sapertos El Hormiguero (2010), Redes (2012), atanapi La Mirada de Elsa, bagian tina saluran internasional TVE anu ngungkulan pamekaran pribadi.

Elsa Punset: buku anu pantes

Ngobrol ka anjeun didieu ngeunaan sadaya buku Elsa Punset bakal teuing pikaboseneun, ditambah anjeun bakal bosen kami masihan anjeun hiji judul demi judul anu sanés. Tungtungna, anjeun bakal hilap tilas sareng ngan émut anu terakhir.

Sareng, sanaos henteu seueur judul-judul pangarangna, sababaraha panginten langkung saé tibatan anu sanés, boh kusabab pendapat pamiarsa sareng kusabab urang ngémutan yén aranjeunna pantes dibaca dina sababaraha waktos dina kahirupan. Naha anjeun hoyong terang naon ari aranjeunna? Punten perhatoskeun:

Buku Elsa Punset: Singa tukang kebon

Urang mimitian ku buku barudak anu, percanten atanapi henteu, nyumputkeun diajar anu hébat. Sejarah nyarios ka urang kumaha singa ngababakan manuk; duanana silih pelindung sabab singa ngajaga monyét sareng oray di teluk, ngajaga manuk anu aman; sareng ieu dina gilirannana ngaluarkeun tikét tina singa.

Tapi kumaha upami singa nyarios ka anjeun salah sahiji rahasia anu paling disumputkeun yén anjeunna henteu hoyong ngawartosan saha?

Kuat, bébas sareng nomaden: usul hirup dina waktos anu luar biasa

Elsa Punset: buku anu pantes

Buku ieu mangrupikeun salah sahiji buku anu terakhir diterbitkeun ku Elsa Punset. Di jerona, anjeunna milarian ngabantosan jalma anu perhatoskeun yén aya parobihan dina kahirupan aranjeunna, dina cara aranjeunna berinteraksi, damel ... sareng nyobian janten pedoman pikeun ngatur kahariwang sareng ngarobih jalma pikeun jinis masarakat anu urang ayeuna.

Buku anu henteu goréng dibaca sabab pastina anjeun ngaidentipikasi sareng sababaraha kaayaan anu dijelaskeun dina éta.

Buku Révolusi Saeutik

Elsa Punset: buku anu pantes

Sakumaha buku nyatakeun, nalika anjeun lapar, anjeun terang naon anu kedah dilakukeun. Nalika anjeunna haus, sami. Tapi, Naon kajadian nalika urang sedih, kuciwa ...? Sababaraha kali urang henteu terang kumaha kaayaan émosina éta sareng anu ngajadikeun urang henteu bahagia.

Maka, di dieu panulis nyobian ngabantosan anjeun terang kumaha ngatur jinis-jinis émosina sapertos stres, pesimis, lingkungan toksik, sieun, amarah nalika aya hal anu ngagegedekeun urang, jst.

Buku Elsa Punset: Ransel pikeun jagad raya

Di jerona anjeun bakal mendakan seueur patarosan anu, dina sababaraha waktos dina kahirupan anjeun, anjeun parantos tiasa naroskeun diri. Salaku conto, Naha anjeun terang kunaon urang dengki? Naha urang butuh babaturan supaya senang? Atanapi naha urang ceurik? Patarosan sadidinten, jenis anu urang kaayaan sapopoe, tapi kami henteu sadar yén waleran tiasa ngajantenkeun kahirupan langkung saé.

The Daredevils dina Milarian Harta

Buku ieu mangrupikeun buku anu kadua dina kumpulan Los Darevidos, sareng kami milih éta kusabab salah sahiji perasaan anu aya hubunganana nyaéta harga diri. Seueur murangkalih dosa henteu ngagaduhan éta, atanapi ngagaduhan éta lemah, anu ngajantenkeun aranjeunna ngarasa yén aranjeunna henteu sanggup ngalakukeun nanaon. Matak pangaruh sumanget sareng kakuatanna pikeun nyanghareupan dinten ka dinten: pangajian, silaturahim, jsb. Éta sababna Elsa Punset sareng buku ieu milarian masihan ka kolot, sareng ogé murangkalih, sumberdaya pikeun ningkatkeun harga diri barudak sareng kecerdasan émosional.

Buku Elsa Punset: Wilujeng sonten, Bobiblú!

Buku ieu mangrupikeun bagian tina kumpulan barudak énggal anu Elsa Punset ngaluarkeun buku-buku anu pokus ka anu alit. Di jerona urang mendakan "anjing" sareng murangkalih, anu daging sareng getih, dugi ka saha-sahana namina Bobiblú.

Naon buku na? Nya kanggo pikeun ngabantosan barudak leutik pikeun nyanghareupan sababaraha émosina, atanapi ogé pikeun rutinitas, sapertos dina kasus ieu, badé bobo.

Ayeuna giliran anjeun ningali buku anu anjeun paling resep atanapi anu parantos ngarobih kahirupan anjeun ku Elsa Punset. Pasti aya!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.