Berita pustaka Seix Barral: Maret 2017

berita-sastra-genep-barral-portadaa

Ieu mangrupikeun artikel anu katilu sareng terakhir anu ngarujuk kana kakayaan sastra anu ditepikeun ka urang dina Éditorial Seix Barral. Sababaraha dinten ka pengker kami nyungkeun berita ngeunaan sasih Juli Januari sareng kamari-kamari dina sasih bulan Pebruari. Dinten ieu kami nyungkeun berita literatur Seix Barral: March 2017.

Warta Maret, 2017

Ieu mangrupikeun berita salajengna yén Editorial Seix Barral bakal ngaleupaskeun Maret payun:

  • "Pertahanan" ku Gabi Martínez.
  • "Fana tetep" ku Donna Leon.
  • "Hukum alam" dicetak ku Ignacio Martínez de Pisón nalika urang gaduh inpormasi.

"Pertahanan" ku Gabi Martínez

literatur-berita-wengi-martinez

Novel dumasar kana luar biasa carita leres dokter anu ngalaman panyakit anjeunna nalungtik sareng ngagerakkeun komunitas médis pikeun ngabuktikeun éta.

Gabi Martínez ngarekonstruksikeun carita leres Dr. Escudero, ahli saraf anu ngalaman wabah kegilaan anu nalika anjeunna nyobian ngarugikeun jalma anu dipikacinta. Saatos salah diagnosa, anjeunna diaku ku réréncanganna ka rumah sakit jiwa sareng nampi perlakuan panyakit méntal anu henteu dipiboga ku anjeunna. Saatos sataun di limbo, sareng alesan anu teu pasti, anjeunna mimiti cageur. Anjeunna tiasa latihan ubar deui sareng, ku kasempetan anu luar biasa, anjeunna ngaraos yén anjeunna kaserang panyakit neurologis anu nembé kapendakan: panyakit otoimun langka anu anjeunna sorangan parantos nalungtik.

"Sisa Mortal" ku Donna Leon

Amérika lahir sareng Venice dumasar kajahatan fic

Panulis Donna Leon nampilkeun buku pangénggalna: "Fana tetep", dimana anjeunna nampilkeun kami kasus anyar anu teu kaopan ku Brunetti. Buku-bukuna, anu ku anjeunna parantos dipasihkeun Carvalho Award 2016, parantos diterbitkeun di tilu puluh opat nagara sareng mangrupikeun fenomena kritik sareng penjualan di panjuru Éropah sareng Amérika Serikat.

Brunetti anu lepat peryogi pakansi. Dina ieu, duanana dokter sareng pamajikanana, Paola, parantos ngayakinkeun salakina pikeun nyéépkeun waktos di bumi kulawarga di pulau Sant'Erasmo, di laguna Venesia. Komisaris ngarencanakeun istirahat nyalira, maca buku sareng ngadayangkeun ngajauhan sirahna ti kantor. Sakali aya, anjeunna sosobatan sareng Davide Casati, lalaki anu ngurus ngurus bumi, saurang lalaki anu tangguh sareng anéh anu ngan ukur hariwang ngeunaan hiji hal ti saprak pupusna pamajikanana: ngurus palebah dirina, anu ngaleungit di sakumna daérah . kusabab sababaraha fenomena anu teu bisa dijelaskeun.

Nalika awak panémbong ahli anu terang pulau-pulau dugi ka millimeter katingali dilelepkeun dina cai laguna, Brunetti bakal nempatkeun timnya pikeun méréskeun kasus anu kasaimbangan alami ékosistem anu dipertaruhkan.

«Hukum alam» ku Ignacio Martínez de Pisón

literatur-berita-ignacio-martinez-de-pison

Ignacio Martínez de Pisón parantos nampi sababaraha panghargaan literatur pikeun sababaraha buku na: Award Kasino de Mieres pikeun bukuna «Lelembutan Naga» (1984); San Clemente Award 2009 jeung Giuseppe Acerbi Award 2012 pikeun novel na "Gigi susu" (2008); Pengkritik Award 2011éta Ciutat de Barcelona Award 2012éta Award Sastra Aragonese 2011 jeung Hadiah Hislibris pikeun Sastra Sejarah 2011 pikeun bukuna "Isukan"(2011); Penghargaan Naratif Nasional 2015 y Cálamo Book of the Year Award 2014 pikeun bukuna "Réputasi anu saé."

Ngeunaan Ignacio Martínez de Pisón, wartawan sareng panulis sanés nyarios:

  • "A novelis sajati, ahli waris Pío Baroja sareng Pangirim, John Cheever sareng Patrick Modiano, atanapi Mario Vargas Llosa ... Mahluk-mahlukna ngaluarkeun bebeneran, bebeneran sastra sareng bebeneran anu penting"ku Antón Castro, Heraldo de Aragón.
  • "Novelis anu mantep pisan, salah sahiji hébat"ku Enrique Vila-Matas.
  • «Dina divisi munggaran narator urang»ku Ricardo Senabre, El Cultural.
  • "Pendongéng anu hadé […] Sareng anjeunna reses ka historiografi sareng godaan biadab pikeun ngarang novel"ku Jordi Gracia, Babelia.
  • "Antara Marsé sareng Mario Vargas Llosa", Esquire.

"Hukum alam" Éta kalebet dina judul taun-taun di mana pamekaran législatif lengkep mimiti diwangun, dina kontradiksi terbuka sareng waktos anu lami teu aya kabeneran antara hukum sareng kaadilan.

Upami anjeun resep kana tulisan-tulisan ieu dimana kami ngawartosan anjeun sadaya berita yén panerbit anu sami bakal hadir, wartoskeun ka kami dina bagian koméntar kami. Upami, di sisi anu sanésna, anjeun resep aranjeunna, tapi anjeun ogé resep kana panerbit anu langkung alit atanapi kirang dikenal, kami ogé hoyong terang ...

Upami urang henteu maca dugi ka 2017, Wilujeng Taun énggal!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.