Berita pustaka Seix Barral: Januari 2017

éditor-berita-genep-barral-panutup

Salah sahiji penerbit anu kuring paling resep nyaéta tanpa ragu Genep Barral: pikeun kabersihan na dina édisi, pikeun saderhana na, kanggo pilihan carita na kanggo diédit ... Sareng upami kuring ningali hal anu jéntré ngeunaan éta, éta anyar anu bakal ditepikeun ka urang Januari payun. Naha anjeun resep imah penerbitan Seix Barral atanapi henteu, panginten diantawis novelty salajengna anjeun bakal mendakan buku karesep anjeun salajengna. Saha anu terang!

Anyar pikeun Januari, 2017

Ieu warta yén Seix Barral bakal dileupaskeun dina Januari:

  • "Karya lengkep" ku Carson McCullers.
  • "Prolog pikeun perang", ku Iván Repila.
  • "Karéta anu dijaga ketat", ku Bohumil Hrabal.
  • "George Orwell Was a Friend of Mine" ku Adam Johnson.
  • "Janten atanapi henteu janten (badan)", ku Santiago Alba Rico.

"Karya lengkep" ku Carson McCullers

Carson McCullers mangrupikeun salah sahiji panulis anu hébat narasi kontemporer Amérika, Palasik anu teu tiasa dibantah anu dikintunkeun ku penguasaan anu teu aya tandingna ngeunaan kaagungan sareng tragedi jiwa manusa sareng terang kumaha nyaangan kameumeutna sareng kakuatanana tiiseun sapertos teu aya anu sanés. Dunya anu pikasieuneun, asa jeung jero puitis tina Carson McCullers mangrupikeun, dina kecap Edith Sitwell, warisan "panulis transendental." Karyana parantos ngarayu generasi pembaca, sedengkeun kritikus naékkeun anjeunna kana alas klasik abad ka-XNUMX.

Karya lengkep ieu diwangun ku buku-buku ieu:

  1. "Balad kopi sedih", 168 kaca.
  2. "Refleksi dina panon emas", 144 kaca.
  3. "Jam tanpa tangan", 288 kaca.
  4. "Napas surga", 704 kaca.

éditor-berita-seix-barral-januari

"Prolog pikeun perang" ku Iván Repila

Ngeunaan Iván Repila sareng karya sastrana, kritikus parantos nyarios anu salajengna:

  • "Iván Repila mangrupikeun salah sahiji sora hébat literatur Spanyol", Dana Burlac, éditor, Denoël.
  • "Iván Repila mangrupikeun panulis anu kuat, anu masihan dirina maksimal", Adam Freudenheim, éditor, Pushkin Press.
  • "Bahasa anu kaindahan hébat", LeMonde.
  • "Prosa heuras sareng gaya brutal sareng tepat", Xavier Lapeyroux, diplomasi Le Monde.
  • «Pustaka luhur […]. Prosa Iván Repila sacara analitis, tepat sareng éndah […]. Paneuteupna anu luar biasa nyaéta jalma anu visioner anu ngingetkeun urang kana kamungkinan fiksi, tina nilai artistik anu alami ", Eileen Battersby, The Irlandia Times.

Upami anjeun mutuskeun maca "Prolog perang"Anjeun bakal maca novel anu kuat ngeunaan jarak antara karep urang sareng kahirupan naon anu urang hirup sakedik sakedik nalika urang janten sepuh. Éta katingalina saé pisan! Dijual 10 Januari.

"Karéta anu dijaga ketat" ku Bohumil Hrabal

éditor-berita-seix-barral

Numutkeun kana koran El País, "Karéta anu dijaga ketat" Mangrupikeun salah sahiji novél anu paling lambang dina abad ka-XNUMX ku pangarang Czech ieu.

Buku ieu anjeun bakal gaduh dijual ti 10 Januari, sapertos anu samemehna.

Di stasiun karéta anu aya caket wates Czechoslovakian-Jérman salami Perang Dunya II, Miloš, magang ngora anu isin, bakal nungtun urang ngalangkungan penemuan khas hasan sareng ngahudangkeun anjeunna ka dunya déwasa. Dianggap klasik Eropa pasca perang sareng karya mani Bohumil Hrabal, "Karéta anu dijaga Rengket" ngebrehkeun horor ku puisi, kalembutan sareng dosis humor anu ageung. Hiji cara kumaha kalakuan leutik bisa mangaruhan kajadian hébat dina sajarah.

"George Orwell Was a Friend of Mine" ku Adam Johnson

Nami. Status sipil. Profesi. Kapercayaan agama, karesep politik, orientasi seksual. Sok nyambung.
Diropéa. Kaméra dina dampal panangan anjeun. Sareng mikiran sagala hal anu Stasi lakukeun pikeun nénjo kami!
Malah aranjeunna henteu tiasa ngimpikeun dunya dimana warga sacara sukarela nyandak alat pelacak, ngawasi diri sareng ngalaporkeun dirina, énjing, siang sareng wengi, "duka salah sahiji tokoh dina carita anu masihan judul antologi ieu. Genep carita anu saé anu diwangun "George Orwell éta babaturan kuring" diala Adam Adang teh Award Buku Nasional dina 2015. Carita anu ngalangkungan kategori fiksi pikeun ngagali kana réalitas sareng ngungkulan pasualan sapertos hubungan antara téknologi sareng kakuatan, empati pikeun kasangsaraan anu sanés sareng kumaha politik ngawangun pribadi.

éditor-berita-seix-barral-adam

Buku anu saé pisan dihargaan ku kritik khusus. Dijual 19 Januari.

«Janten atanapi henteu janten (badan)» ku Santiago Alba Rico

Dina ésai ieu, Santiago Alba Rico, salah saurang filsuf kontémporér anu paling kawéntar sareng inventaris, nyarioskeun ka kami ngeunaan mayit corétan ngalangkungan dongéng tradisional sareng mitos klasik, dina kontéks kapitalisme global sareng masarakat téknologi ayeuna. Buku pikeun jalma anu panasaran sareng guligah, jauh kana intina manusa, pikeun awak sagala umur.

Dijual 24 Januari.

Upami anjeun resep berita literatur ieu kanggo Januari, tong hilap tulisan anu ngarujuk kana tulisan anu bakal kaluar dina sasih Pébruari sareng Maret. Penting, sawatara di antarana!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.