Ari kawarasan éta leungit

Ari kawarasan éta leungit

Sumber: Penguin Chili

Dina buku ieu diluncurkeun, aya sababaraha hal anu, kusabab téma, momen atanapi sejarahna, hasil sareng jauh pisan. Éta anu kajantenan kana The Day that Sanity Was Lost, plot anu, sanaos mimitina anjeun henteu terang pisan dimana nyandakna, engké éta ngahubungkeun anjeun sedemikian rupa sehingga sadayana anu anjeun pikahoyong nyaéta nepi ka akhir pikeun terang naon éta téh. parantos kalangkung.

Upami anjeun hoyong terang hal-hal ngeunaan Dinten anjeun leungit waras, sapertos saha anu nyeratna, ngeunaan naon, kumaha karakter na atanapi upami buku éta pantes, kami ngajak anjeun maca naon anu parantos kami siapkeun pikeun anjeun.

Saha panulis The day that sanity was lost

Saha panulis cinta dinten anu ical

'Pelaku' Dinten anjeunna kaleungitan waras henteu sanés nyaéta Javier Castillo. Panulis Spanyol ti Mijas ieu nyebarkeun novel kahijina dina 2014. Nyatana, anjeunna nyalira nyalira. Nanging, penerbit merhatoskeun anjeunna nalika anjeunna mimiti suksés, dugi ka sababaraha anu nawiskeun pikeun nyebarkeunana. Akhirna, anjeunna milih Suma de Letras sareng diterbitkeun deui dina 2016.

Beda sareng panulis anu sanés, anu ngagaduhan karep pikeun nyerat sareng diajar pikeun éta, Javier Castillo mangrupikeun panaséhat kauangan. Dina waktos luangna anjeunna ngaluarkeun kréativitas sareng nyandak novél anu munggaran ka payun. Sareng ti saprak éta teu lirén kusabab ngagaduhan 5 novél di pasar, anu terakhir diantarana, The Soul Game, ti 2021.

Ari naon anjeunna kaleungitan akal?

Naon dinten anu cinta ieu leungit ngeunaan

Tanpa ngungkabkeun naon-naon misteri, carita ngeunaan poé yén kawarasan leungit Dimimitian ku rajapati sareng néwak. Yakub katémbong taranjang sareng ngagaduhan sirah awéwé anu dipotong. Jelas, pulisi ngeureunkeunana sareng nyobian milarian saha awéwé éta, naha anjeunna maéhan anjeunna, dimana mayitna, sareng sajabana.

Pikeun ngalakukeun ieu, aranjeunna ngirimkeun spesialis FBI Stella pikeun ngaluarkeun inpormasi ti anjeunna. Tapi Yakub mutuskeun pikeun nyaritakeun carita anu rada kolot, pikeun masihan hartos kana naon anu kajantenan ... Sareng ti dinya carita mimiti janten hiji muslihat, misteri sareng gélo.

Karakter ti The Day Sanity Leungit

Sangkan leuwih jelas pikeun anjeun gaduh sudut pandang karakter anu anjeun badé pendakan dina The Day that Sanity Was Lost, ieu kami daptar aranjeunna:

  • Yakub. Anjeunna mangrupikeun karakter munggaran anu anjeun pendakan sareng anjeun henteu yakin naha anjeunna gélo, upami anjeunna waras atanapi naon anu lumangsung ka lalaki éta.
  • Dr Jenkins. Karakter ieu mimitina anjeun ningali salaku sékundér, tapi nyatana anjeunna penting pikeun carita. Anjeunna diréktur pusat jiwa dimana Jacob ngaku.
  • Steven. Kolot. Anjeun bakal ningali deui dina dua kali; kumargi panulis nunjukkeun ka anjeun tahapan karakter sababaraha taun ka pengker sareng anu sanés ayeuna. Babarengan sareng anjeunna, raket pisan aya karakter sanésna: Karen, Amanda sareng Carla.
  • Stella hyden. Profiler FBI anu aranjeunna kirimkeun ngobrol sareng Jacob sareng terang naon anu nyababkeun anjeunna ngalakukeun kajahatan anu parantos dilakukeun.

Kami henteu tiasa ngungkabkeun langkung seueur ngeunaan tokohna kusabab upami kami terang, kami bakal akhirna masihan anjeun pitunjuk sareng nyababkeun bagian penting dina buku.

Naha buku éta pantes dibaca?

Naha buku éta pantes dibaca?

Saatos anu parantos kami carioskeun, anu normal nyaéta anjeun gaduh pendapat naha éta buku anu anjeun badé baca atanapi upami, kusabab alur, carita atanapi cara nyariosna, éta henteu cukup narik anjeun. Bener nya éta cara nyaritakeun carita nyaéta anu ngeusian anjeun ragu-ragu mimitina.

Nalika anjeun maca bab kahiji, anjeun moal terang naon anu kajantenan.. Anjeun henteu terang saha, kunaon, naon anu kajantenan. Panulis ngan ukur masihan anjeun sababaraha stroke dina Dinten anu waras leungit. Upami urang nambihan kanyataan yén bab kadua ngarobih setélan sareng karakterna, éta bakal ngajantenkeun anjeun langkung corétan sareng anjeun panginten panginten sanés buku anu gampang dibaca.

Sapanjang halaman, anjeun bakal mendakan dua slot waktos anu ditetepkeun engké dina novel. Di hiji sisi "ayeuna" (merhatoskeun taun dimana novel ditulis atanapi nempatkeunana) sareng di sisi anu sanésna (sababaraha taun ka pengker dina jaman protagonis éta). Mimitina éta ngagalura pisan, utamina sabab éta henteu netelakeun naha anjeun aya dina jaman ayeuna atanapi jaman baheula. Nalika anjeun parantos terang tokohna, klarifikasi éta henteu diperyogikeun.

Aya mamang teu carita na mimitina sigana moal asup akal, sareng langkung ti sakali anjeun ngaraos raoseun éta pikaboseneun, atanapi henteu aya anu lepat pikeun teraskeunana. Tapi misteri anu ngurilingan karakterna ngajantenkeun anjeun moal tiasa ngantunkeun dirina; Anjeun resep terang naon anu lumangsung, kumaha panulis badé kaluar tina nyeri sirah anu parantos nempatkeun karakterna. Sareng anu kuring resep nyaéta anu tungtungna sanés anu anjeun ngarepkeun. Aya seueur detil anu tungtungna kabur, anu ngajantenkeun anjeun kaget, sareng éta hal anu saé. Sanaos anjeun resep maca, anjeun bakal nampi dosis kejutan dina buku.

Janten, pikeun bagian kami, sareng bagian pribadi kuring sabab kuring parantos maca buku, éta leres, kami nyarankeun. Sanaos anjeun henteu kaitan heula, tetepkeun kasempetan sabab pikeun misteri anu aya, éta patut.

Ati-ati: aya bagian kadua

Sateuacan ningal topik, urang kedah ngawartosan anjeun. The Day You Lost Sanity mangrupikeun buku anu tiasa dibaca sacara mandiri; éta saleresna ngagaduhan awal sareng akhir. Nanging, dina halaman pamungkas panulis nyalira ngalakukeun "sesuatu" anu ngantepkeun anjeun madu dina biwir anjeun sareng, upami salami waktos anjeun parantos khusus maca éta anjeun parantos hooked, pinggiran anu leupas anu anjeunna angkat bakalan hoyong anu kadua buku.

éta Ari cinta leungit sareng éta parantos aya di toko buku, janten anjeun henteu kedah ngantosan lami-lami kaluarna. Di jerona bagian kadua carita dicarioskeun, fokus kana karakter anu sami, tapi nambihan sababaraha deui anu ogé muncul salaku sékundér dina carita anu munggaran.

Sanés sanés mangrupikeun buku anu anjeun kedah baca ku cara anu wajib, sabab nyatana upami anjeun wareg ku The Day that Sanity Was Lost, meureun éta moal naroskeun ka anjeun; Tapi upami anjeun salah sahiji anu hoyong ngagaduhan résolusi lengkep misteri éta, maka kami nyarankeun éta.

Sareng anjeun? Naha anjeun parantos maca buku atanapi buku? Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.