Ari cinta leungit

Ari cinta leungit

Sumber Poé Cinta Anu Leungit: Apple

Upami sababaraha dinten ka pengker urang nyarios sareng anjeun ngeunaan buku Poé anjeunna kaleungitan waras, dina kasempetan ieu sareng ngeureunkeun biologi anu anjeun mendakan ku buku-buku ieu, kami hoyong mairan sareng anjeun Dinten cinta leungit, bagian kadua anu bérés, sanaos sababarah kanyahoan, kana sajarah karakter ieu.

Upami anjeun parantos maca The Day You Lost Sanity sareng parantos mikir ngamimitian anu kadua, anjeun tiasa. Tapi upami éta henteu narik perhatian anjeun sareng anjeun henteu acan masihan kasempetan éta, panginten atos waktos kanggo anjeun pikeun ningali naon anu parantos kami siapkeun supados anjeun terang naon anu anjeun badé mendakan.

Saha panulis cinta dinten anu ical

Saha panulis cinta dinten anu ical

Sapertos buku sateuacanna, Ari cinta leungiteun ditulis ku Javier Castillo. Sareng, nalika anjeunna nyebarkeun novel anu munggaran, anjeunna ngantunkeun kamungkinan pikeun bagian kadua upami anjeunna ningali yén éta suksés. Maka, nalika hak-hak éta dipésér ti anjeunna sareng buku anu munggaran diterbitkeun deui, dina waktos anu singget bagian kadua anu parantos dikerjakeunna muncul.

Nyatana, anjeun kedah terang yén Javier Castillo mangrupikeun panaséhat kauangan sareng, saatos kasuksésanna dina buku-bukuna, anjeunna ngantunkeun éta sareng museur pinuh kana karir sastrawan anu parantos masihan kasuksésan anu hadé.

Anu terakhir tina buku anu parantos dileupaskeun nyaéta ti taun ieu, The Soul Game, di mana éta nuturkeun bentuk narasi na, saderhana sareng ngahibur (pas anjeun ngartos "permainan" anu pangarang dibawa antara jaman baheula sareng ayeuna).

Naon anu anjeun kedah terang sateuacan maca Poé anu cinta leungit

Ari kawarasan éta leungit

Sumber: Penguin Chili

Sanaos dinten cinta éta leungit tiasa dibaca tanpa maca anu munggaran, aya sababaraha nuansa anu bakal leungit upami anjeun ngalakukeun sapertos kieu. Karakterna dimekarkeun dina buku munggaran, janten nalika anjeun maca, éta henteu lengkep. Ayeuna, leres ogé yén anu dilakukeun ku panulis dina buku ieu ampir mangrupikeun "salinan" (anu urang bakal ngobrol sareng anjeun salajengna).

Dina pandangan urang, Pikeun ngartos 100% buku The Day Love Was Lost, anjeun kedah gaduh sajarah ti payun, terang naon anu kajantenan sareng naha buku dimimitian ku cara éta (sareng éta henteu narik perhatian anjeun). Salaku tambahan, gaduh parantos terang kana tokohna, ngamungkinkeun anjeun fokus kana anu anyar. Anjeun parantos terang kumaha kaayaan batur, janten terang langkung seueur ngeunaan tokoh tangtu janten tujuan anjeun.

Ayeuna, kumaha upami anjeun henteu maca anu munggaran? Nya, dina hiji cara, moal aya kajadian; Kalayan kecap séjén, aya hal-hal anu anjeun henteu ngartos tapi éta ampir minimal, sabab duanana buku mirip pisan sareng, pikeun anu paling pinter, éta tiasa tungtungna tiasa diduga.

Sedengkeun pikeun naon anu anjeun kedah terang, hal anu paling penting nyaéta naon tokoh utama 'ngungkabkeun' tina alur dina buku munggaran (sareng yén kami henteu hoyong ngungkabkeun ka anjeun) sabab éta mangrupikeun mesin akar bagian kadua éta. Ogé tokohna, khususna Jacob sareng ahli FBI, dua anu paling penting. Sapertos "jalma jahat" dina carita, sanaos urang henteu hadé ngungkabkeun naon-naon ngeunaan buku munggaran.

Perkawis naon

Ari cinta leungit

Dinten cinta éta leungit dimimitian sapertos anu sateuacanna, ku jalma taranjang mawa hal anu pikasieuneun dina pananganna. Sakali anjeunna ngeureunkeunana, sigana yén anjeunna terang langkung seueur tibatan pulisi, sareng di mana gim dimimitian, antara jaman baheula sareng ayeuna, nuturkeun garis anu sami, mendakan Amanda, putri Steven sareng mojang Yakub murag asih. Tapi éta di jaman baheula, sabab dina jaman ayeuna urang bakal ngagaduhan karakter éta sareng batur anu komunikasi sareng ngungkabkeun detil anyar.

Sugan anu paling dipikahoyong ku pamaca nyaéta naon anu kajantenan ku jalma sanés, sareng éta anu janten alesan kunaon saha anu maca bagian kahiji ngamimitian petualangan anu berulang ku detik ieu.

Kabaruan anu anjeun badé mendakan nyaéta, dina buku anu kadua ieu, unggal bab dipimpin ku nami salah sahiji tokoh utama (seueur pamiarsa anu humandeuar sabab anu mimitina beres sareng panulis ngabahas masalah ku cara kieu).

Karakter ti The Day Love Lost

Karakter The day love leungit Aranjeunna sami sareng Poé Anjeunna Leungit Pikiran. Tapi urang ogé nyarioskeun ngeunaan rupa anu bakal aya hubunganana sareng alur. Ieu nyaéta:

  • Bowring Bowring: Anjeunna mangrupikeun inspektur FBI, bosen hirup sadidinten sareng frustasi henteu ngahontal impianana janten kriminologis.
  • Leonard: nyaéta asistén Bowring Bowring.
  • Katelyn tukang emas: Éta perkawis mojang anu ngaleungit mangtaun-taun ka pengker, salah sahiji kasus mimiti inspektur anu aranjeunna henteu kantos mendakan. Anjeunna nganggap éta gagal.
  • Jack: nyaéta bapak tiri Katelyn.
  • Paméran: nyaéta jalma anu ngamimitian carita, awéwé taranjang anu nyarios yén anjeunna terang naon anu bakal kajantenan. Janten ngajantenkeun inspektur gélo.

Sadaya karakter ieu ogé bakal berinteraksi sareng anu urang kenal, janten langkung seueur tokoh protagonis, utami sareng sékundér, anu anjeun kedah lacak.

Pantes?

Pendapat dina bagian kadua ieu kanggo sadaya rasa. Aya anu resep, utamina kusabab langkung jero kana detil anu leupas dina buku munggaran; sareng saha anu henteu resep kusabab éta nuturkeun pola anu sami sareng anu mimiti sareng, ku sabab kitu, 'kaleungitan kurnia na'.

Dina kasus kami, urang tiasa nyarios ka anjeun:

  • Upami akhir Poé Anjeunna Leungit Pikiran anjeunna henteu acan ngajantenkeun anjeun hoyong terang naon anu lumangsung ka karakter anu tangtu, atanapi upami anjeun henteu ngaraos peryogi éta, langkung saé anjeun henteu maca éta sareng ngantosan sakedap kanggo maca éta kalayan langkung resep. Upami teu kitu anjeun tiasa kuciwa.
  • Upami anjeun leres-leres hoyong maca, maka laksanakeun, langkung-langkung kumargi anjeun badé mendakan naon anu kajantenan ka sakulawarga, sareng naon anu bakal kajadian dina ayeuna anjeun. Sanaos sami sareng anu mimitina, aya detil anu ngajantenkeun anjeun teras-terasan ngarobah halaman dugi ka tungtung (anu, sapertos sadayana panulis ieu, henteu tiasa diprediksi, sahenteuna dugi ka anjeun parantos aya di tungtung).

Dupi anjeun parantos maca? Kumaha saur anjeun ngeunaan Dinten cinta éta leungit?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.