Christie Agatha. Milangkala lahirna. Pilihan frasa

Christie Agatha, anu teu tiasa dibantah Reina éta misteri jeung novel detektif, masih aya pisan pikeun sadaya penggemar jinisna. Sareng dinten ieu ulang taun na. Anjeunna ngarecah sadaya catetan penjualan dina dinten na sareng ampir 4.000 juta buku dijual sareng teraskeun kana podium. Salaku tambahan, hirupna henteu tanpa misteri kalayan sawelas dinten yén anjeunna leungit tanpa terang persis naon anu dilakukeun. Sareng, kumargi dinten ieu ulang taun na, urang bakal émut anjeunna sakali ku maca éta kalayan ieu pilihan frasa sareng sempalan Tina karyana.

Christie Agatha. Pilihan frasa sareng fragmen

Nasib sakapeung siga nyedek ka manusa ku resep mendakan naon anu aranjeunna hoyong rusiah.

Misteri tina karéta biru

Kadang-kadang kuring yakin yén anjeunna gélo salaku hatter teras ngan nalika anjeunna paling gélo sigana kuring yén aya cara pikeun gélo na.

Kasus misterius tina Gaya

"Motif rajapati kadang-kadang sepele pisan, Bu."
"Naon motif anu paling umum, Pa Poirot?"
"Anu paling umum nyaéta artos." Nyaéta, pikeun meunang dina sababaraha ramalan na. Teras aya dendam sareng kaasih, sareng sieun sareng benci murni, sareng kamaslahatan.
"Pak Poirot!"
"Oh leres, Bu." Kuring parantos nguping; saur A, dileungitkeun ku B ngan ukur pikeun kapentingan C. Pembunuhan politik sering datang dina pertandingan anu sami. Batur dianggap ngabahayakeun peradaban sareng dileungitkeun pikeun éta. Jalma-jalma sapertos kitu hilap yén hirup sareng maot mangrupikeun urusan ti Gusti anu saé.

Maot di Nil

Awéwé sacara teu sadar niténan rébuan detail alit, tanpa terang yén aranjeunna ngalaksanakeunana. Pikiran bawah sadar anjeun ngumpulkeun sadayana hal-hal leutik ieu babarengan sareng nyebut intuisi hasilna.

Pembunuhan Roger Ackroyd

Sadayana sok terang naon-naon, "saur Adam," sanaos éta hal anu aranjeunna henteu terang aranjeunna terang.

Ucing dina japati

Henteu aya anu pikareueuseun sapertos cicing di lingkungan kacurigaan, ningali panon anu niténan anjeun sareng kumaha kanyaah parobihan kusabab sieun, teu aya anu pikareueuseun teuing sapertos anu curiga ka jalma anu caket sareng anjeun. Éta bahya, miasm.

Misteri pituduh karéta api

Iraha awéwé bakal ngabohong? Kadang ku nyalira. Biasana kusabab lalaki anu dipikacinta. Sok pikeun murangkalihna.

Rajapati dina lapangan golf

Anu diperyogikeun nyaéta saeutik maksiat dina kahirupan aranjeunna. Maka aranjeunna moal sibuk pisan milarian anjeunna di batur.

Pupusna di vicarage

Sapuluh lalaki hideung leutik angkat ka tuang. Hiji tilelep sareng aranjeunna tinggaleun: Salapan.
Salapan hideung saeutik cicing telat. Salah henteu hudang sareng aranjeunna tetep: Dalapan.
Dalapan urang hideung alit ngumbara ngalangkungan Devon. Hiji anu kabur sareng aranjeunna tetep: Tujuh.
Tujuh budak hideung leutik motong kai ku kampak. Hiji dipotong dua sareng aranjeunna kénca: Genep.
Genep budak hideung leutik dicoo kalayan nyiruan. Salah sahijina keuna ku nyiruan sareng aranjeunna tinggaleun: Lima.
Lima lalaki hideung leutik diajar hukum. Salah sahijina ngagaduhan gelar doktor sareng aranjeunna cicing: Opat.
Opat lalaki hideung leutik angkat ka laut. Herring beureum ngelek hiji sareng aranjeunna tinggaleun: Tilu.
Tilu urang hideung alit ngalangkungan kebon binatang. Hiji biruang nyerang aranjeunna sareng aranjeunna kénca: Dua.
Dua hideung leutik linggih di panonpoé. Salah sahijina diduruk sareng tetep: Hiji.
Saurang lalaki hideung leutik nyalira. Sareng anjeunna ngagantung dirina, sareng teu aya anu nyésa!

Sapuluh hideung saeutik

Entong nyarios sadayana anu anjeun terang, bahkan ka jalma anu anjeun paling terang.

Mr. Brown anu misterius

Gairah miara mahluk manusa sejen salawasna nyangking langkung nyeri tibatan kabagjaan; tapi dina waktos anu sami, Elinor, moal salah tanpa pangalaman éta. Saha waé anu teu pernah resep teu pernah hirup.

Cypress hanjelu

Gajah tiasa émut, tapi urang téh manusa sareng untungna manusa tiasa mopohokeun.

Gajah tiasa émut

Bener nya éta kaseueuran jalma, henteu ngaluarkeun pulisi, yakin teuing kana dunya jahat ieu. Percanten teuing kana naon anu dicarioskeun. Abdi henteu ngalakukeun éta. Hapunten, tapi kuring sok hoyong pribadi niténan hal-hal.

Mayit di perpustakaan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.