Hadiah VIII pikeun Karyana Sastra Bubok-Lengua de Trapo

VIII Bubok-Lengua de Trapo Hadiah Nyiptakeun Sastra - panutup

Sakumaha anjeun terang, salaku anu resep nulis, kuring mikir pisan khususna ngeunaan pamiarsa anu ogé nyerat, khususna anu kedah nyebarkeun nyalira (ku alesan naon). Unggal bulan kuring nawiskeun anjeun dua tulisan ngeunaan kontes sastra sareng kontes, salah sahiji sipat nasional (Spanyol) sareng anu sanésna bersifat internasional. Tapi dugi ka kamari kuring henteu nyuarakeun proposal ieu anu aranjeunna tawarkeun ka kami Redaksi Bubok y Basa létah.

Duanana parantos babarengan ngédit babarengan dina Hadiah VIII pikeun Karyana Sastra Bubok-Lengua de Trapo, anu tujuanana mendakan sareng ngadukung bakat anyar dina kancah sastra dina basa Spanyol. Salajengna, kuring sacara pondok ngajelaskeun dasarna sareng kuring ngantunkeun anjeun tautan pikeun dua panerbit sareng dasar lengkep penghargaan.

Dasar pikeun ilubiung

Sadayana anu pantes kéngingkeun Hadiah Bubok pikeun Pembuatan Sastra karya prosa, ditulis dina basa Spanyol, anu nyumponan sarat ieu:

  • Henteu gaduh ISBN ditugaskeun (kecuali upami ISBN milik Bubok).
  • Diterbitkeun di Bubok (Iwal ti hasil-hasil anu menang dina telepon sateuacana).
  • Kabéh panulis yuswa langkung opat belas taun (ngiringan karya otorisasina anu ditandatanganan ku kolotna atanapi wali upami aranjeunna masih di bawah umur), henteu paduli nagara tempat cicingna, salami karya-karyana nyumponan sarat anu ditetepkeun dina basa ieu.
  • Karya-karyana kedah ngagaduhan panjang minimum 50 halaman (format naon waé, ukuran font 12 sareng "1,5 jarak.").
  • El hadiah bakal diwangun ku édisi karya sareng terbitna dina kertas sareng format digital. Kitu ogé, kadua format bakal ngagaduhan sebaran saluyu di pasar nasional sareng internasional. Penyajian penghargaan nunjukkeun ku panulis nampi kaayaan panyawat sareng terbitan Bubok, ogé mindahkeun hak promosi sareng eksploitasi ka Bubok sareng Lengua de Trapo pikeun édisi, publikasi sareng komérsialisasi anu sami ngalangkungan kontrak penerbitan tradisional, spésifikasi na bakal ditangtoskeun upami hasil unggul parantos dipilih.
  • Hadiah bakal dilélér ku sora juri diwangun ku nami terakreditasi dina literatur, anu bakal dipilih ku Lengua de Rapo sareng Bubok.

Hadiah VIII pikeun Karyana Sastra Bubok-Lengua de Trapo

  • Henteu janten kaayaan, penghargaan éta tiasa dibagi ku dua karya, sareng kedah dipasihkeun sadayana kana hiji judul. Déwan juri ngagaduhan hak pikeun nyatakeun batal penghargaan.
  • Aslina tina karya kedahna dikirim dina kertas ka Bubok dina triplicate, boh ngalangkungan platform anu bakal diaktipkeun pikeun kontes (anu biaya pengiriman bakal gratis) atanapi ku mail biasa (ngan ukur karya anu ditampi sateuacan akhir kontes bakal ditampi, henteu paduli tanggal kirimanna). Dina hal nami samaran, panulis kedah nyayogikeun inpormasi kontak na dina file na. Salami kontes, sadaya karya anu ilubiung, sacara pasti diidéntifikasi, bakal sayogi pikeun umum ngalangkungan halaman wéb Bubok.
  • Karya ku surat biasa anu teu kaiket sacara leres, tulisan tangan, henteu tiasa dibaca atanapi henteu sumping dibarengan ku data panulis moal ditampi: pangguna Bubok, nami lengkep, nomer telepon kontak sareng alamat.
  • El Bates waktos pikeun pangakuan asli réngsé dina 15 Maret 2016.
  • Presentasi penghargaan nyirikeun nampi dasarna. Konflik naon waé anu bakal direngsekeun ku Bubok sareng Lengua de Trapo.
  • Penerbit moal saluyu sareng aslina anu dikintunkeun. Asli anu henteu meunang bakal musnah sahingga moal dipulangkeun.
  • Tien Juara otorisasi panggunaan nami sareng gambar na pikeun tujuan iklan sareng satuju pikeun ilubiung sacara pribadi dina presentasi sareng promosi karyana dina acara-acara anu dianggap pantes ku panerbit.
  • Partisipasi dina penghargaan ieu ngakibatkeun ditampa aturan na. Tafsiran aranjeunna atanapi tina aspek naon waé anu henteu dituduhkeun dina éta ngan ukur pakait sareng juri. Kanggo inpormasi anu aya hubunganana sareng penghargaan éta, anjeun tiasa ngahubungi penerbit di email kontes@bubok.com
  • Hadiah Bubok kanggo Nyiptakeun Sastra bakal diputuskeun dina April 2016.

Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi ngeunaan kontes ieu, tong ragu pencét di dieu, mangrupikeun dasar lengkep telepon. Sareng upami anjeun hoyong terang sakedik deui ngeunaan panerbit anu ngaturna: Basa létah y bubok.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.