Séptémber Pilihan warta redaksi

datang September deui. Liburan parantos atosan atanapi dimimitian, tapi kirang. Anu henteu lirén dilakukeun nyaéta maca. Kalayan pandangan usum gugur parantos caket, Séptémber ogé nyangking judul hébat berita éditorial. Ieu mangrupikeun pilihan ti 6 diantarana dimana ngaran sapertos Perez-Reverte, Perez Gellida, Domingo Villar atanapi urang amerika Don winlow. Tapi aranjeunna sadayana janji carita anu saé dina sudut pandang ogé. Urang tingali-tingali.

Penerjemah - José Gil Romero sareng Goretty Irisarri

September 1

Ditulis ku opat leungeun ku Jose Gil Romero, ti Kapuloan Canary, sareng Goretti Irisarri, ti Galicia, anu salami tilu puluh taun parantos janten pasangan kréatip dina literatur boh pilem. Ayeuna aranjeunna nampilkeun novel ieu anu nyandak urang sateuacan rapat di Hendaye antara Franco sareng Adolf Hitler. Éta nalika urang pendak Elsa braumann, awéwé ngora Panarjamah buku Jérman anu dumuk di Madrid taun 1940 ngurus adi awéwéna.

Hiji wengi aranjeunna nyauran anjeunna ti Kaptén kanggo a misi rusiah patalina sareng pertemuan antara Franco sareng Hitler. Dina mangsa éta, Elsa mimiti akrab sareng Kaptén Bernal, kapala kaamanan operasi, saurang lalaki berbudaya sareng pameget pilem sapertos anjeunna. Tapi teras aya anu ngancam Elsa supados anjeunna aub dina a operasi counterintelligence dimana anjeun bakal gaduh tilu menit pikeun maok dokumén tinangtu ti Franco dina karéta ka Hendaye.

Sababaraha carita lengkep - Domingo Villar

September 8

Kagambar sareng linocuts ku Carlos Baonza, Domingo Villar ninggali, kanggo waktos ayeuna, novel na tentang inspektur Leo Caldas sareng nampilkeun kami ieu seleksi carita. Kuring cukup untung pikeun ngadangu salah sahiji di aranjeunna dina rapat terakhir sareng Domingo yén kuring tiasa hadir sareng kuring émut kumaha urang sadayana anu aya di dinya mendakan éta hébat sareng kami pisan naroskeun anjeunna pikeun nyebarkeunana. Janten panulis Vigo parantos ngaluarkeun aranjeunna tina bidang anu paling pribadi dimana anjeunna ngagaduhan aranjeunna sareng ngahijikeun aranjeunna dina karya ieu.

Sirip dina kulit - Cesar Pérez Gellida

September 9

Aranjeunna ngajual éta salaku novél pangsaéna karya Pérez Gellida, tapi dina titik ieu panulis Valladolid henteu kedah ngabuktoskeun naon-naon yén anjeunna aya diantara nami nasional anu pangsaéna dina jinis hideung. Kanyataanna nyaéta ayeuna nyandak urang a Thriller psikologis kalayan carita ngeunaan dua babaturan ti barudak anu ngagaduhan hutang na aya di kota Urueña

putera Alvaro, panulis anu suksés, sareng Mateo, saurang tukang kayu salib anu rusak, anu tungtungna kajebak dina tata perenah abad pertengahan kota anu huru-hara sareng dina kaayaan gemuruh. Duanana mangrupikeun bagian tina a kaulinan macabre dendam anu bakal ngakibatkeun aranjeunna nyandak kaputusan anu bakal mangaruhan kahirupan maranéhanana upami salah sahijina ngatur nepi ka beurang.

Tangkal Apel - Christian Berkel

September 15

Ogé sumping salah sahiji novel anu paling penting di Jerman dina jaman-jaman ayeuna sareng parantos ngical langkung ti 350.000 salinan anu dijual sareng parantos ditarjamahkeun kana 8 bahasa.

Nyandak urang 1932 Berlin sareng di dinya urang pendak Sala sareng Otto, Anu tilu belas tujuh belas nalika aranjeunna murag asih. Anjeunna ti kulawarga kelas bawah damel sareng anjeunna urang Yahudi sareng putri kulawarga éccentric intelektual. Tapi jalurna bakal pisah nalika taun 1938 Sala kedah angkat ti Jérman kanggo ngungsi di Paris sareng Otto angkat ka payun salaku dokter ambulan.

A Sala Aranjeunna nyempad anjeunna teras nahan anjeunna dina camp konsentrasi di Pyrenees, tapi anjeun bakal cukup untung pikeun tiasa nyumput dina karéta anu nuju ka Leipzig. Sedengkeun Otto bakal murag tahanan Rusia. Saatos Sala bakal tungtungna sumping di Buenos Aires, tapi, sanaos mangtaun-taun tanpa ningali silih, aranjeunna moal pernah silih poho.

Urang Itali - Arturo Pérez-Reverte

September 21

Dinten ieu dua urang kelas beurat, Pérez-Reverte sareng Don Winslow, pas dina perdana karya anyar. Anu mimiti nampilkeun novel ieu, anu salajengna saatos Jalur seuneu, disetél dina 1942 sareng 1943 sareng diideuan ku kajadian nyata. Nyaritakeun hiji episode tina perang sareng spionase lumangsung nalika Perang Dunya Kadua di Gibraltar sareng teluk Algeciras.

terus Penyelam tempur Italia aranjeunna tilelep sareng ngarusak opat belas kapal sekutu di daérah éta. Elena Arbues, tukang ngajual buku umur dua puluh tujuh taun, manggih hiji énjing bari leumpang di pantai ka hiji salah sahiji panyilem éta, kalaluar di antara pasir sareng cai. Ku ngabantosan anjeunna, anjeunna henteu terang yén tindakan ieu bakal ngarobah hirupna sareng cinta anu bakal anjeunna rasakeun pikeun lalaki ieu mangrupikeun awal petualangan anu langkung bahaya.

Kota ngaduruk - Don Winslow

September 21

Judul anyar laris Amérika Kalér, Don Winslow, bakal didamel antosan sakedik. Kami masih gaduh aftertaste tina Pegat taun kamari sareng ayeuna nampilkeun ieu Kota ngaduruk, anu ngajanjikeun hiji kasuksésan anu énggal.

Kami di 1986 di Providence, Rhode Island, sareng di dinya anjeunna damel pisan longshoreman Danny Ryan. Anjeunna ogé salaki anu bogoh, sobat dalit sareng ti waktos ka waktos anjeunna ngajantenkeun aranjeunna otot tiasa dianggo ka anu ngahiji tina kajahatan Irlandia anu ngatur kalolobaan kota. Tapi Danny hoyong ngamimitian ti mimiti jauh ti Providence. Éta nalika némbongan awéwé, a Helen modéren Troy, anu bakal ngangsonan a perang antara kelompok saingan tina mafia éta sareng Danny bakal kalibet dina éta tanpa sanggup nyingkahanana. Sareng anjeun kedah nyobian ngajaga kulawarga, babaturan, sareng hiji-hijina bumi anu anjeun kantos kenal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)