Juan José Millás nyebarkeun buku énggal

Panulis Valencian Juan Jose Millás nyebarkeun buku énggal, khususna salajengna mungkin 16 sareng penerbitna Seix Barral. Sacara pribadi, kuring biasana resep buku Millás kusabab éta gancang dibaca, pikaresepeun, sareng kusabab éta buku anu pondok (sababaraha na), anu anyar ieu ngan bakal aya 112 kaca, aranjeunna henteu janten rongkah panjang atanapi beurat.

Judulna "Carita saleresna mah" nunjukkeun sakedik yén naon anu dicarioskeun di jero nyaéta carita anu leres saatos ngabohong atanapi nyumput. Tapi upami anjeun hoyong terang perkawis naon sebenarnya, sinopsis sareng opini anu pantes pikeun koran budaya sareng panulis anu sanés, tetep maca sakedik jauh. Hurung Sastra Sunda Ayeuna, panginten urang tiasa waé ngadamel tinjauan éta. Upami tungtungna mah, kami bakal nyebarkeun di dieu salaku tulisan séjén.

Sinopsis "Carita saleresna mah"

Narator «Carita leres kuring » anjeunna mangrupikeun nonoman umur dua belas taun sapertos anu séjén (tokoh utama), kalayan kasieunan, rasa teu aman sareng kahoyong pikeun pangalaman anyar. Hiji dinten, pulang ti sakola, anjeunna ngalungkeun marmer tina jembatan sareng nyababkeun kacilakaan lalu lintas anu ngabunuh sakulawarga. Ngan Irene anu disalametkeun, budak awéwé saumur na, anu lumpuh. Ti saprak éta, rasa salah timbul dina méntalitas budak ngora sareng tokoh protagonis dina kalakuan kriminal ieu (janten rusiah hébat na) sareng dina obsesi sareng kacintaanna ka Irene hiji-hijina jalan kaluar tina lingkungan kulawarga anu hancur bari kolotna pepegatan.

Éta ditulis ku kabaran pribadi masing-masing sareng unggal buku Millás sareng buku na rasa humor anu unik. Buku anu tiasa mendakan yén masing-masing urang tiasa nyandak beban anu hébat dina kahirupan urang anu henteu disangka.

Ulasan sareng opini

Ieu sababaraha kritik sareng opini anu urang kantos ngupingkeun buku anyar ku Millás:

  • «Seukeut sareng imajinasi ... Konjugasi sora sareng teuteup pikeun nyaangan sababaraha lipatan kanyataan». (Ana Rodríguez Fisher, Babelia).
  • "Tulisan Juan José Millás, anu Buster Keaton tina tulisan urang, unik sareng teu pikaresepeun." (JA Masoliver Ródenas, Budaya / s, La Vanguardia).
  • "Millás gaduh naon-naon tina basa Kafka Spanyol ... Nalika anjeunna nyarioskeun perkawis kulawarga, kulawargana, kulawarga-kulawarga, saolah-olah anjeunna ngagosok cupcake Proust nganggo scalpel listrik. (Cesar Casal, Sora Galicia).

Su harga dijual bakal euro 9,95.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javier cenahna

    Sanaos anjeunna rada teu sadar, hatur nuhun ka Juan José Millás, anjeunna mimiti maca.
    Salah sahiji panulis anu paling dicerna sareng anu ngajantenkeun anjeun ningali diri ngeunteung dina bukuna.