Berita redaksi minggu ieu (11 - 17 April)

 

libros

Wilujeng enjing kanggo sadayana. Sakumaha parantos biasa, kuring masihan anjeun sababaraha berita editorial anu bakal diterbitkeun saminggu ieu. Dina hal ieu kami henteu ngagaduhan penghargaan tapi kami ngagaduhan carita sagala rupa sareng pikeun sagala rasa, kuring miharep salah sahiji waé anu dipikaresep ku anjeun.

"33 alesan kanggo pendak deui" ku Alice Kellen

Titania - 11 April - 320 kaca

Alice Kellen, panulis "Bawa kuring dimana waé" diterbitkeun ku Plataforma Neo, mulih kalayan anu énggal Novel déwasa ngora dibéntangan ku opat nonoman anu sobat budak leutik tapi jalanna bénten. Atur lima taun ka pengker, éta nyarios kumaha babaturan ieu pendak sareng kumaha kahirupanna parantos robih ti saprak éta.

 "Lady Massacre" ku Mario Mendoza

Tujuan - 12 April - 288 kaca

Lady Massacre diprogram ku wartawan alkohol sareng bipolar anu mutuskeun pikeun muka kantor detektif swasta. Kami ngalebetkeun carita dina waktos ayeuna nalika awéwé sumping anu nyungkeun jasa na pikeun nalungtik pembunuhan anéh dimana aya sababaraha misteri anu kedah direngsekeun. Dina novel ieu, Mario Mendoza nyarioskeun hiji carita ngeunaan misteri, carita cinta, korupsi, panghianatan, politik, selingkuh sareng pembantaian.

"Aurora" ku Kim Stanley Robinson

"Aurora" ku Kim Stanley Robinson

Minotaur - 12 April - 448 Kaca

Tina salah sahiji sora anu paling kuat dina fiksi sains asalna Aurora, buku anu nyaritakeun perjalanan munggaran urang ngalangkungan sistim tatasurya. Carita panasaran sareng pikaresepeun anu nyandak anjeun dina rohangan luar angkasa.

"Sagala mungkin" ku Carmen Pacheco

Planét - 12 April - 304 kaca

"Sagala mungkin" nyaritakeun Blanca Cruz, panulis anu parantos macet nalika nyerat cicilan kaopat tina saga na. Di sisi anu sanésna, anjeunna pikir kabogohna selingkuh sareng baturna anu pangsaéna. Nanging, anjeunna henteu lami mendakan sababaraha serat anu teu diterbitkeun ti panulis novel Thriller anu misterius ngaleungit sareng éta bakal aya nalika anjeunna ngamimitian petualangan otentik na.

"Tiiseun kota bodas" ku Eva García Sáenz de Urturi

Planét - 12 April - 480 kaca

Hiji arkéologis badé dileupaskeun ti panjara saatos disabit kusabab sababaraha rajapati aneh anu kajantenan dua puluh taun ka pengker. Nalika anjeunna sanggup kaluar tina panjara, kajahatanana balik sareng éta nalika Inspéktur Kraken lebet, saurang nonoman obsessed sareng nyegah pembunuhan sateuacan aranjeunna lumangsung sareng metode anu teu biasa.

"Ngajempékeun kota bodas" téh novél kajahatan anu ngalir antara mitologi, arkéologi, rahasia kulawarga sareng psikologi kriminal.

"The Dover Street Dressmaker" ku Mary Chamberlain

"The Dover Street Dressmaker" ku Mary Chamberlain

Planét - 12 April - 368 kaca

Ditetepkeun dina Perang Dunya II di 1939 London, The Dover Street Dressmaker nyarioskeun carita Ada Vaughan, saurang tukang ngaput ngora anu impianana pikeun muka butikna nyalira. Nanging, hirupna ngagaduhan rencana anu sanés: anjeunna murag asih sareng bangsawan sareng aranjeunna ngumbara ka Paris dina waktos pecahna Perang Dunya II, angkat Ada éléh sareng nyalira kajebak perang di tengah nagara deungeun kalayan hiji-hijina kado nyiptakeun kageulisan sareng kakuatan keur narik ati.

"Telepon di tengah wengi" ku Nina Darnton

Planét - 12 April - 368 kaca

Thriller anu dimimitian ku sauran ti Emma ka indungna ngumumkeun yén anjeunna parantos ditahan saatos rajapati saurang lalaki ngora. Kulawarga diwangun ku pasangan anu nikah sareng tilu murangkalih anu kantos janten kulawarga Amérika anu sampurna: ganteng, pinter, beunghar sareng sampurna, tapi saatos nelepon, sadaya cita-cita hancur. Jennifer, indungna, bakal janten anu ngamimitian nalungtik kajahatan sareng panasaran naha anjeunna leres-leres terang putrina.

"Upami anjeun nguping kuring" ku Pascale Quiviges

Redaksi Alba - 13 April - 368 kaca

Dina buku ieu kami bakal mendakan carita ngeunaan David, pagawé anu murag sareng ayeuna koma. Dina buku ieu kami bakal tiasa ngagali Daud, di ucapan batin anjeun sareng kumaha anjeun perhatoskeun ayana batur, ngadangu aranjeunna sareng bewara nalika aranjeunna némpél anjeunna. Di sisi anu sanésna, urang ogé bakal tiasa pendak sareng pamajikanana sareng putrana anu masih ngora ogé kasusah anu aranjeunna nyanghareupan kaayaan Daud. Teu diragukeun, buku émosi kuat anu moal ninggalkeun saha waé anu teu paduli.

"Surat dina Badai" ku Bridget Asher

"Surat dina Badai" ku Bridget Asher

Édisi B - 13 April - 384 kaca

Bridget Asher mangrupikeun panulis "Pamiasih Suami Kuring" sareng "Rahasia dina Provence." Dina hal ieu, éta aya carita anu dibéntangan ku Augusta, indung anu nyaritakeun putrina ngeunaan carita liar ngeunaan henteu ayana bapakna. Saatos topan anu nyerang ka bumi aranjeunna, aranjeunna mendakan kotak anu disumputkeun, dina waktos éta Augustar ngungkabkeun rahasia anu bakal nyandak aranjeunna dina perjalanan kana jaman baheula.

sareng humor hideung sareng mikir deui ngeunaan kulawarga sareng beungkeut, Bridget Asher nyandak urang buku kasimpulan yén, dina kecap panerbitna, nyaéta:

"Novel anu elegan, seukeut sareng ngagerakkeun anu khusus bakal narik minat para pangarang sapertos Nick Hornby sareng Eleanor Brown"

 

Dupi aya anu narik minat anjeun?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.