Berita redaksi minggu ieu (2 - 6 Méi)

buku

Wilujeng enjing kanggo sadayana. Kamari kamari dimimitian bulan Méi ieu sareng dinten Senen mimiti bulan ieu kuring hoyong nampilkeun anjeun teh Warta éditorial anu anjeun tiasa mendakan di toko buku mulai minggu ieu, ti Senen 2 dugi ka Jumaah 6 Mei. Dina hal ieu anjeun tiasa mendakan novel anu cukup panasaran, ogé patojaiah, panilitian sareng sababaraha buku anom.

"Pupusna jalma bagja" ku Giorgio Fontana

Buku Asteriode - 2 Méi - 264 Kaca

Ditetepkeun dina usum panas 1981 di Milan, dina "Pupusna jalma bagja" kami ngiringan Giacomo Colnaghi, hakim anu tanggung jawab nalungtik pembunuhan saurang politikus di tangan geng teroris. Giacomo parantos nganggap Italia mangrupikeun masarakat anu adil sareng terbuka, nanging anjeunna bakal ningali kabutuhan ngartos pembunuhan ku ngajantenkeun novel janten carita dina milarian kabeneran masarakat sareng kaadilan.

"Legenda tukang sihir. The magang ”ku Taran Matharu

Planét Internasional - 3 Méi - 496 kaca

Caritana nuturkeun Fletcher, panday magang anu mendakan yén anjeunna ngagaduhan kakawasaan ngagero setan ti dunya sanés. Saatos diusir ti kota na anjeunna angkat ka Akademi Vocans dimana anjeunna bakal diajar seni panglamunan.

Novel lamunan déwasa ngora anu nuturkeun petualangan magang tukang sihir dina angsuran munggaran ieu.

Inpormasi lengkep ngeunaan buku dina goodreads.

"Di balik cakrawala anu teu pasti" ku Frederik Pohl

"Di balik cakrawala anu teu pasti" ku Frederik Pohl

Édisi B - 4 Méi - 368 kaca

Robinette Broadhead ngabiayaan ékspédisi ka Pabrik Pangan, kapal anu ngumbara leungit di luar angkasa sareng anu ngarobih unsur dasar anu ngawangun jagad raya janten kadaharan. Kalayan ékspédisi ieu protagonis ngusahakeun ngeureunkeun lapar dunya, beunghar sareng mendakan istrina, anu ngaleungit kana liang hideung nalika misi ilmiah.

Inpormasi lengkep ngeunaan buku dina goodreads.

"The Glass Wizard" ku Charlie N. Holmberg

Oz éditorial - 4 Mei - 256 halaman

The Glass Magician mangrupikeun bagian kadua The Paper Magician, bagian kadua trilogi fantasi nonoman anu dibéntangan ku awéwé ngora anu hoyong diajar sihir logam sareng jalanna robih nalika anjeunna ditugaskeun diajar sihir kertas.

Inpormasi lengkep ngeunaan buku dina goodreads.

"Awéwé turun tangga" ku Bernhard Schlink

Anagram - 4 Méi - 248 kaca

Tokoh anu muncul dina lukisan ku pelukis Karl Schwing nyaéta awéwé taranjang turun tangga, karya anu leungit mangtaun-taun sareng mangrupikeun bagian tina kahirupan narator. Lukisan anu nyambungkeun jaman ayeuna sareng jaman baheula, nalika anjeunna pengacara ngora anu ditugaskeun kasus anu teu aya anu hoyong nyandak, kasus anu caket pisan sareng lukisan ieu.

Carita seni, cinta, tipu daya, kaleungitan, kapimilik, kanyeri, kenangan, sareng kasempetan anu lasut.

"The Other Son" ku Sharon Guskin

"The Other Son" ku Sharon Guskin

Jumlah serat - 5 Mei - 504 kaca

Nuh mangrupikeun budak lalaki anu pikasieuneun cai, sangsara tina pikasieuneun anu pikasieuneun sareng kaayaan ngan ukur langkung parah tina sudut pandang Janie, indungna, anu nampi telepon ti sakola pikeun ngukut putrana.

Di sisi anu sanésna, kahirupan Jerome ogé parantos liren, waktosna parantos lami sareng dina Nuh anjeunna yakin yén anjeunna parantos mendakan hal anu sering dipilarian ku anjeunna.

"The Other Son" nyarioskeun carita psikiater anu sakedik waktos sareng seueur patarosan, budak lalaki anu sigana gaduh jawaban, sareng dua indung anu kedah merhatoskeun kahirupan aranjeunna.

"Dina Leungeun Fury" ku Lauren Groff

Lumen - 5 Mei - 480 Halaman

Lotto sareng Mathilde mangrupikeun pasangan anu sampurna: katingalina anu nyarios sadayana tanpa nyarios, gerakan anu nyusahkeun ... Lotto nyerat sandiwara sareng Mathilde mangrupikeun pamajikan anu ideal, sadayana sampurna, dugi nasib nganteur.

"Di tangan anu ngamuk" urang tiasa mendakan carita ngeunaan kanyataan anu nyumput dina kasampurnaan, ngeunaan kabohongan sareng kalalanjoan sareng ngeunaan cara anu béda dina ningali carita anu sami.

Inpormasi lengkep ngeunaan buku dina goodreads.

Tujuh karya mangrupikeun karya anu parantos dipidangkeun ku anjeun ayeuna. Naha aya berita anu narik minat anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alberto Diaz cenahna

    Hai Lidia.
    "Awéwé turun tangga", "Putra anu sanésna" sareng "Dina panangan bulu-bulu" narik perhatian kuring.
    Salam sastra ti Oviedo sareng hatur nuhun kana bongbolongan anjeun.

    1.    Lidia aguilera cenahna

      Halo Alberto,
      Deui hatur nuhun pisan kana koméntar anjeun, 3 tina 7, henteu goréng 😉

  2.   Sandra Marin cenahna

    Kuring satuju sareng Alberto Dias, "Awéwé nurunkeun tangga", "Putra anu sanés" sareng "Dina leungeun anu ngamuk" narik perhatian kuring. Salam ti Kolombia