Berita redaksi minggu ieu (16 - 20 Méi)

buku ageung

Wilujeng énjing ka sadayana! Kuring balik sareng bagian mingguan pikeun ngumumkeun ka anjeun naon berita rédaksi anu bakal ngabanjiran toko-toko buku nagara urang minggu ieu. Dina hal ieu kuring nunjukkeun sababaraha carita senang jeung ringan idéal pikeun usum panas anu caket. Anjeun ogé tiasa mendakan sababaraha buku lamunan ogé gaya anu langkung detektif sareng panyilidikan, tanpa ngandelkeun sababaraha édisi ulang anu dipikaresep ku anjeun.

"Lalaki licik" ku Robertson Davies

Buku Asteroid - 16 Méi - 472 kaca

Dr Jonathan Hullah disebatkeun "The licik Man" kusabab metode anu teu biasa. Nalika Bapa Hobbes sacara misterius pupus di altar nalika perayaan Jumaah Saé, Jonathan mutuskeun pikeun terang kunaon.

Carita numana panulis nganggo protagonis pikeun nunjukkeun yén agama, sains, puisi sareng ubar mangrupikeun jalan anu béda anu kedah dilakukeun manusa pikeun ngébréhkeun misteri ayana.

"The Kullervo Story" ku JRR Tolkien

Minotaur - 17 Méi - 176 Kaca

Kullervo the Wretched mangrupikeun budak yatim anu teu tuah, kalayan kakuatan gaib sareng ditandaan ku nasib anu tragis. Diasuh di kebon, Kullervo dijual janten perbudakan sareng sumpah dendam tapi, nalika anjeunna badé ngalakukeun dendam na, anjeunna sadar yén anjeunna moal tiasa kabur tina nasib paling kejem.

Tolkien nyarios yén "Sejarah Kullervo" mangrupikeun "upaya kuring nyerat legenda kuring sorangan" sareng éta mangrupikeun "salah sahiji téma utama dina legenda Jaman Kahiji"

"Résistansi henteu kapake" ku Jenny T. Colgan
"Résistansi henteu kapake" ku Jenny T. Colgan

Timunmas - 17 Méi - 368 kaca

Connie nyaéta mojang anu béda: matématikawan kasohor di dunya lalaki, kitu ogé rambut beureum. Connie mendakan dirina direkrut kana proyék luhur-rusiah disarengan ku Lukas, saurang lalaki anu ngungkulan karepna nyalira. Duanana kedah medarkeun pesen ti luar angkasa anu énkripsi dina nomer anu béda sareng henteu logis.

"Résistansi henteu kapake" disebutna silang antara Bridget Jones sareng Dinten Kamerdekaan, didadarkeun salaku novél panasaran sareng ngahibur kalayan sentuhan lucu.

"Gadis Geek 3. Genius sareng fotogenik" ku Holly Smale

Barudak tujuan sareng nonoman - 17 Méi - 360 halaman

* New York mangrupikeun kota anu paling pendudukna di Amérika Serikat.
* Jalma-jalma di dinya nyebatna "apel ageung."
* 27% urang Amerika mamang kadatangan lalaki dina bulan.

Modél ngora, freaky sareng senang Harriet Manner mulih dina bagian katilu saga na. Dina hal ieu, Harriet Manner anu kagok sareng perfeksionis diangkut ka Amérika sareng kulawargana, dimana petualangan anu hébat ngantosan anjeunna kusabab padamelan anu nyapekeun salaku modél, tanggung jawabna pikeun ngawaskeun kulawargana sareng ieu sadayana tanpa nganggap romansa aneh anu ngudag protagonis.

Gadis Geek mangrupikeun saga nonoman anu pinuh ku humor sareng kanyataan anu panasaran anu nuturkeun protagonisna, Harriet Manner, dina sababaraha petualangan masing-masing langkung anéh, gélo sareng pikaresepeun.

Anna Karenina

 "Anna Karenina" ku Lev Tolstoy

Penguin Classics - 19 Méi - 1040 kaca

Carita Anna Karénina nyaéta salah sahiji zinah anu paling kasohor dina literatur. Di jerona urang mendakan karesahan protagonis, nikah ka pejabat tinggi, pikeun lalaki militér sareng roman anu lumangsung. Anna Karénina sanés ukur carita zinah, tapi mangrupikeun potrét waktos sareng tempat, dina conto masarakat anu kabagjaan sababaraha urang hirup bareng sareng kasangsaraan anu sanés.

Dina édisi anyar ieu anjeun bakal mendakan bubuka ku George Gibian, profésor sareng sarjana literatur Slavia. Saatos perkenalan ieu mangrupikeun karya sareng tarjamahan anu dilakukeun ku Irene sareng Laura Andresco.

"The House of the Mirror" ku Vanessa Tait

Redaksi Roca - 19 Méi - 272 kaca

Dina 1862 di Oxford kami patepung sareng Mary Pricket, pamaréntahan sadulur Liddell, awéwé miskin sareng rendah haté anu henteu resep barudak, khususna Alicia Liddell anu alit. Dina hiji dinten, Pendeta Charles Dodgson (henteu acan dikenal salaku Lewis Carroll) nyarioskeun carita petualangan Alice di Wonderland, tapi Mary hoyong ngagentos Alice salaku muse panulis sareng bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun minuhan kahoyongana.

Dina "The House of the Mirror" anjeunna nyarioskeun carita ngeunaan Alice sateuacan anjeunna nuturkeun Rabbit Bodas sareng lebet Wonderland.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.