Berita redaksi minggu ieu (5 - 9 Séptémber)

toko-toko buku-buku7

Wilujeng énjing ka sadayana! Tina Actualidad Literatura kami hoyong nampilkeun anjeun berita éditorial anu bakal sumping ka toko buku di Spanyol minggu ieu, ti Senén, 5 Séptémber dugi ka Jumaah, 9 Séptémber. Kuring miharep yén sababaraha diantarana aya minat anjeun.

"Róndola" ku Sofia Rhei

Redaksi Minotauro - 6 Séptémber 512 halaman

Kami aya di Róndola, anu dibagi kana tilu karajaan dimana Hereva mangrupikeun pangéran anu pewaris salah sahijina. Hereva parantos nyéépkeun lima taun ka pengker di Akademi Jahit Luhur pikeun Damsels Flawless. Nanging, salami kalulusan, dua paladin nyerang pikeun nyalametkeun anjeunna tina naga anu disangka anu dimangsa. Ti saprak ayeuna ayeuna, anjeunna kedah ngamimitian perjalanan kalayan tujuan mendakan ubar anu bakal ngabébaskeun kolotna tina jampé anu dahsyat.

"Unggal dinten kagungan maling" ku Teju Cole

Éditorial Acantilado - 7 Séptémber - 144 halaman

Protagonis nyaéta dokter ngora anu balik ka tempat kalahiran na saatos lima belas taun di New York, kumaha, tempat budakna teu aya deui sareng anjeunna mendakan dirina di kota anu disetir ku konsumerisme, hinaan sareng globalisasi.

"Unggal dinten kagolong maling" mangrupikeun dongéng ngeunaan korupsi moral sareng politik, dongéng anu ngagentos ngeunaan artos balik ka bumi.

Kakaisaran-pamungkas

"The Final Empire" ku Brandon Sanderson (reissue)

Édisi B - 7 Séptémber - 688 kaca

Salami sarébu taun skaa parantos diperbudak, Gusti Penguasa maréntah kalayan kakuatan mutlak kusabab teror, kakuatanana sareng kaabadianana. Sanaos dilarang, sababaraha bangsat antara skaa sareng bangsawan lahir sareng salamet, ngawariskeun kakuatan Allomantic. Bajingan ieu mangrupikeun "lahir tina halimun." Kelsier mangrupikeun hiji-hijina anu parantos berhasil kabur sareng, sareng Vin, budak awéwé skaa, duaan ngagabung kana pemberontakan yén skaa parantos nyobian sarébu taun kanggo ngarobih dunya.

Kakaisaran Akhir mangrupikeun jilid kahiji saga "Lahir tina Halimun". Imah panerbitan Nova parantos mutuskeun pikeun ngaluarkeun deui saga ieu, sareng nyandak edisi munggaran dina 7 Séptémber sareng anu kadua, "Sumur naék," bakal diterbitkeun dina 21 Séptémber. Tulisan bakal sumping dina sababaraha bulan ka payun ku pangaluaran anyar ieu.

"Gadis anu saé" ku Mary Rubica

Redaksi HarperCollins - 7 Séptémber - Halaman

Mia mangrupikeun budak awéwé umur dua puluh lima taun, guru, milik kulawarga anu jegud sareng nembé diculik ku lalaki anu anjeunna pendakan di palang, lalaki anu nyekel anjeunna di kabin di nagara sanés. Teu disangka-sangka, Mía parantos uih deui, tapi Mía ayeuna mah sapertosna sareng Mía anu diculik. Ayeuna anjeunna nyebatkeun dirina Chloe sareng sigana henteu gaduh emutan kana kalolobaan pangalaman atanapi kahirupan na sateuacan diculik éta.

Novel munggaran Mary Kubica ngagaduhan struktur anu henteu biasa: sababaraha sora nyarios, sadayana dina jaman ayeuna, ngaluncatan ti sateuacan dugi ka saatos. Ieu tiasa disada rumit, tapi henteu. Pikeun novel anu munggaran, éta kagum heran pisan sareng polesan.

 "Di kamar kuring" ku Guillaume Dustan (reissue)

Buku Waduk Éditorial - 8 Séptémber - 128 halaman

Minggu ayeuna masih keneh dijual deui penerbitan novel "Di kamar kuring", otobiografi panulis, Guillaume Dustan. Ngagunakeun nami samaran ieu nunjukkeun anggota yudikatif Perancis ogé jalma homoseksual. Ieu nyaritakeun waktos na ngalangkungan narkoba, hubungan séks anu teu kabendung sareng hubungan romantis anu pikasieuneun dina hirupna.

Dina waktu terbitna di Perancis, Di rohangan kuring langsung janten buku kultus sareng mingpin pangarangna janten tokoh pamimpin dina bidang homoseksual.

"The Plain Truth" ku Dan Gemeinhardt

Editorial Destino - 8 Séptémber - 288 kaca

Mark mangrupikeun budak anu lumayan normal, budak anu ngagaduhan anjing, resep poto sareng nyerat haikus sareng impian tiasa naék gunung hiji dinten. Nanging, aya hiji hal anu ngabédakeun Mark sareng sésa budak anu umurna, sareng éta anjeunna gering. Anjeunna ngagaduhan panyakit anu nyababkeun anjeunna di rumah sakit sareng dina pangobatan anu teras-terasan, hiji panyakit anu anjeunna henteu tiasa diubaran, naha anjeunna mutuskeun kabur pikeun ngahontal puncak Gunung Rainer.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.