Berita redaksi minggu ieu (30 Méi - 3 Juni)

redaksi-berita

Wilujeng énjing ka sadayana! Dinten ayeuna, Senen, kuring hoyong nampilkeun anjeun sababaraha hal anu éditorial anu bakal ngabahekeun toko buku di nagara urang minggu ieu. Sakumaha biasa, kuring parantos nyobian nyusun novel pikeun sagala jinis jalma, diantarana anjeun tiasa mendakan thriller, novél juvenile sareng carita pikeun anu resep mikirkeun akibat sareng makna kahirupan.

"Randa" ku Fiona Barton

Planét - 31 Méi - 528 kaca

Salaki Jean Taylor dituduh sareng dibébaskeun tina kajahatan dahsyat taun ka tukang. Nalika anjeunna maot dumadakan, Jean janten hiji-hijina jalma anu terang anu saleresna. Ayeuna salakina henteu, Jean tiasa janten dirina, anu nyababkeun anjeunna ngagaduhan tilu pilihan: cicingeun, ngabohong atanapi polah?

Janda mangrupikeun debut ti Fiona Barton, Thriller anu ditetepkeun salaku "sengit sareng nyerep" ku The Washington Post sareng salaku "teka-teki anu narik ati" ku The New York Times.

"Lady Midnight" ku Cassandra Clare

Barudak tujuan sareng nonoman - 31 Méi - 688 halaman

Cassandra Clare balik deui ka dunya Shadowhunters dina séri anyar anu disebut "Rebirth" kalayan Lady Midnight janten buku munggaran. Atur lima taun saatos réngsé "Kota Api Surgawi", Emma Castairs janten protagonis, putri Shadowhunters anu dibunuh, Emma milarian palaku. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeunna bakal ngagaduhan bantosan Julian. Babarengan aranjeunna bakal ngalebetkeun petualangan setan anu manjang ti Los Angeles dugi ka pantai Santa Monica.

"Ngaran kabagjaan anu pas" ku María Jeunet

Planét - 31 Méi - 368 kaca

Nico mangrupikeun panulis lami anu, nalika nyobian ngalereskeun kahirupan jalma-jalma di sakurilingna, ningali hirupna mimiti turun: anjeunna henteu nyerat, anjeunna nembé ngalih kana loteng berdebu sareng damel di metro Paris pikeun kéngingkeun artos tambahan. .

Kalayan datangna babaturan anyar sareng gambar anu ditilar di subway, Nico mutuskeun pikeun henteu hariwang ngeunaan anu sanés pikeun nyobaan ngahontal kabagjaan nyalira.

"Nami anu leres pikeun kabagjaan mangrupikeun dongéng kontemporer kalayan protagonis anu jujur, polos sareng optimis anu anjeun bakal muja tina halaman kahiji"

"A God in Ruins" ku Kate Atkinson

Lumen - 2 Juni - 592 kaca

Dina novel ieu, Kate Atkinson pulih salah sahiji tokoh anu paling pikaresepeun dina novélna "Once and Again", saeutik Teedy Todd, ngajantenkeun urang ngémutan waktos hirupna, kaleungitan polos sareng ningali nyeri na.

Dina "A God in Ruins", panulis niténan perang sareng ngajajah balukarna henteu ngan ukur tina sudut pandang jalma-jalma anu hirup tapi generasi saterusna. Tina leungeun Teddy Todd, saurang lalaki anu nyanghareupan perang, nunjukkeun urang sieun nyanghareupan masa depan anu teu diarepkeun.

"Panulis Inggris anu hébat nawiskeun potret anu megah tina sababaraha épisode anu paling representatif dina abad ka-XNUMX; anu sacara halus aya hubunganana sareng intrik kulawarga sareng carita-carita sakedik protagonisna. "

Hiber Terakhir Poxl West - Daniel Torday

Sastra Imah Acak - 2 Juni - 304 kaca

Pikeun Elijah Golsdstein ngora, umurna nembé lima belas taun, Paman Poxl West, pahlawan Perang Dunya II, ngagambarkeun kawani sareng idola anu anjeunna sok hormat. Saatos terbitan memoar Paman Poxl, anu kalebet épisode anu paling saé dina sajarahna, Eliah ngarasa reueus pisan. Nanging, sakumaha sababaraha bulan ka pengker, otobiografi ngahontal anu ngajualna paling luhur sareng Poxl janten selebritis. Éta bakal ti saprak éta nalika Élias mimiti ningali naon anu disumputkeun tukangeun gambar pahlawan super anu teu éléh: manusa anu daging sareng getih.

"The Flight Last of Poxl West" mangrupikeun carita anu ngajajah hartos janten pahlawan, anu nyaritakeun ngeunaan bebeneran anu urang carioskeun ka diri urang sorangan sareng anu urang carioskeun ka sakumna dunya, ngeunaan kabutuhan pikeun milarian pahlawan.

 

Ieu mangrupikeun sababaraha hal anyar anu kuring parantos hasil kumpulkeun, sanaos kuring henteu ragu yén bakal aya karya megah anu teu didaptarkeun di dieu. Naha aya di antara aranjeunna anu narik perhatian anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.