Berita redaksi dina saminggu (9 - 13 Mei)

Tulang tonggong buku

Wilujeng enjing kanggo sadayana. Minggu ayeuna kuring hoyong nampilkeun deui berita editorial Méi anu bakal pencét toko buku, kalebet toko buku, buku pikeun ngagambarkeun kahirupan sareng fiksi ilmiah sareng fantasi.

"Mendelssohn dina hateup" ku Jiří Weil

Impedimenta - 9 Mei - 320 kaca

Ditetepkeun di Praha di 1942, "Mendelssohn on the Roof" nunjukkeun katingal satira dina kahirupan sapopoe di Prague nalika penjajahan Nazi. Carita ngeunaan kajahatan, nyeri, kakuatan, kekerasan sareng kasangsaraan anu nunjukkeun kumaha manusa sok mendakan jalan anyar pikeun salamet.
"Zero K" ku Don DeLillo

"Zero K" ku Don DeLillo

Seix Barral - 10 Mei - 320 kaca

Dina carita ieu aya pusat anu merangan pati dina gaya fiksi ilmiah: ngabekukan awak dugi ka téknologi pikahareupeun tiasa ngahudangkeun aranjeunna. Jeffrey ngumbara di dinya nalika ramana angkat ka pamitan ka pamajikanana anu gering sareng ngarep-ngarep mendakanana di payun. Nalika ramana, dina kaséhatan anu sampurna, mutuskeun asup ka pusat ieu pikeun ngiringan pamajikanana, Jeffrey memberontak sareng nampik dukunganna.

Carita ngeunaan naon hartosna hirup sareng tapa nuju maot.

"Cryptonomicon" Neal Stephenson

Édisi B (Nova) - 11 Méi - 864 kaca

Cryptonomicon mangrupikeun peluncuran deui dina hiji jilid karya fiksi ilmiah anu mimitina diterbitkeun dina tilu jilid sareng dijual langkung ti saratus rébu salinan.

Dina édisi mewah ieu kami mendakan carita Randy Waterhouse, hacker crypto anu ngagabung sareng mojang anu namina Amy dina usaha nyobian nyalametkeun kapal selam Nazi anu tilelep dimana konci pikeun ngajaga impian crypt tetep hirup. Dina petualangan ieu, konspirasi anu hébat ogé kode anu teu tiasa dipungkir bakal ditingali.

"The Lord of Coombe's House" ku Frances Hodgson Burnett

"The Lord of Coombe's House" ku Frances Hodgson Burnett

Redaksi Alba - 11 Méi - 456 kaca

Tempat anu suram sareng teu marahmay di imah sempit di jalan sempit tapi di lingkungan anu mewah. Hiji mojang di dayroom, indung aranjeunna nelepon "Pluma" sareng bapa anu nembé maot. Pikeun nyalametkeunana anjeunna sumping mangrupikeun kakuatan anu hadé sareng reputasi pikeun jalma jahat anu bakal nyobian ngawangun hubungan anu rumit antara indung sareng putri, anu pinuh ku rahasia sareng salah paham.

«Tujuh tujuh. Tujuh Evas »ku Neal Stephenson

Édisi B (Nova) - 11 Méi - 816 kaca

Seveneves parantos janten salah sahiji judul fiksi ilmiah anu paling relevan anu diterbitkeun di Amérika Serikat salami sataun katukang, 2015. Dina karya anu paling ambisius ieu, Neal Stephenson naroskeun ka kami patarosan ieu: naon anu bakal kajadian upami akhir dunya datang? Dina karya fiksi ilmiah anyar, anjeunna nunjukkeun urang Bumi salaku tempat anu parantos caket dina tungtung na anu teu bisa dihindari, kalayan solusi milarian suaka di planét anu sanés, nyésakeun sababaraha anu salamet di Bumi.

Lima rebu taun ka hareup, turunanana ngamimitian perjalanan ka planét alien anu lengkep robih: Bumi.

"Silber. Buku Impian Katilu ”ku Kerstin Gier

Édisi B (Blok) - 11 Méi - 400 kaca

Rebo ieu bagian katilu sareng panungtung trilogi Silber ku panulis Jérman Kerstin Gier pencét toko buku. Silber mangrupikeun trilogi lamunan nonoman anu ngagabungkeun fantasi sareng humor sareng karakter unik sareng tunggal sareng plot ringan anu nyandak anu maca kana dunya impian anu hebat sareng bahaya anu tiasa dilakukeun.

Ngaran dunya ku Denis Johnson

Denis Johnson's "Nami Dunya"

Sastra Imah Acak - 12 Mei - 144 Kaca

Dina "The Name of the World" anjeunna nyarios ka urang petualangan pribadi Michael Reed, profésor universitas anu nyobian pulih tina pupusna pamajikan sareng putri na dina kacilakaan mobil. Michael Reed, nuju nuju naraka pribadi, ngumbara di universitas nalika anjeunna pendak sareng murid ngora anu janten kasalametanna.

Saatos karakter pangarang sanésna, Michael Reed ngalih di medan paranoia sareng kaleungitan hartos kahirupan, diriwayatkeun ku panulis kalayan wawasan tapi henteu ngalalaworakeun nada humor dina poko anu paling pikasieuneun.

"Déwa dibunuh dina jasa lalaki" ku Sergio Sánchez Morán

Implengan - 12 Mei - 336 Kaca

Veronica mangrupikeun detéktif paranormal anu nembé mendakan mayit dewa Yunani dina batang mobilna. Pikeun nalungtik kajahatan ieu ngalibatkeun perang antara faksi, Veronica kedah nungkulan Valkyries, centaurs, vampires, paparazzi, pamaén bal, hantu sareng goblin Irlandia.

 

Dupi aya anu narik minat anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio Julio Rossello. cenahna

    Anu terakhir nyaéta anu paling narik perhatian kuring.

    1.    Lidia cenahna

      Éta ogé narik perhatian kuring, éta ngagaduhan judul anu narik sareng janji janten bacaan anu pikaresepeun.
      Hiji salam.

  2.   Susana cenahna

    Abdi badé angkat ka Sevenseas