2020. Sababaraha berita éditor kanggo Januari taun énggal

2020. Januari taun anyar na seueur berita redaksi datang terasrasakeun. Sagala jinis sareng cita rasa, sadaya pangharepan sareng bacaan anu diantisipasi. Sigana, sakumaha biasa ogé, yén urang moal ngagaduhan waktos kanggo maca sakumaha dipikahoyongna, tapi, ogé sapertos biasa, urang bakal hoyong nyobian. Hayu urang mimitian ku 7 ieu anyar kalayan nada hideung, sajarah sareng romantis. Pisan bagja taun.

IMAH FASHION - JULIA KRÖHN

Dina slipstream judul sapertos Kampung lawon, salaku conto, asalna ieu disetél dina tepat duapuluhan abad ka tukang. Mangrupikeun waktos kaindahan dina mode, dimana kumpulan pakéan anu spektakuler sareng genius Coco Chanel hasil. Protagonis nyaéta Fanny, putri kulawarga anu gaduh toko. Anjeunna bosen baju kuno anu dijual di dinya sareng badé ngamimitian a kahirupan anyar di Paris salaku desainer.

Balik deui ka BIRKENAU - GINETTE KOLINKA

Ginette Kolinka, 94, diusir dina 1944 ka kamp konsentrasi di Auschwitz-Birkenau, anu salamet. Dina buku ieu anjeunna nyaritakeun sadayana sajarah ti saprak diasingkeun, dinten-dinten di lapangan perjalananna balik ka Paris taun 1945, dimana anjeunna pendak deui sareng indung sareng dulur-dulurna. Anjeunna ogé bakal pendak deui sareng kubu pemusnahan dirobih janten musium ngalawan kapopohokan.

Ieu kajadian ka anjeun pikeun pangaruh - ABEL ARANA

Protagonis judul ieu nyaéta Lucy, gadis kampung normal anu menawan, kalayan sababaraha kilo tambahan, sareng cinta ka Yesus, kabogoh saumur hirupna, anu anjeunna hoyong muka hotél désa. Tapi ogé ngagaduhan rusiah: anjeun tiasa ngobrol sareng anjing anjeun King, sahabat anjeun sareng panaséhat. Tapi mutuskeun angkat ka Madrid pikeun nyéépkeun waktos sareng misan na Puri. Anjeunna hoyong diajar silaturahmi sareng ngararasakeun kota ageung. Anjeun bakal kéngingkeun padamelan éta nyaéta impian hirupna: janten asistén Claudia Mora, éta instagramer paling kawéntar di Spanyol, saha anjeunna admires saolah-olah anjeunna ketuhanan.

tapi Kahirupan Claudia murni pasang aksi, sareng anjeunna nyaéta jahat yén anjeunna henteu ragu-ragu nyiksa dulur di sakurilingna, dimimitian ku Lusia. Nanging, sareng teu dihaja, Hiji dinten kabeneran Lucia robih sareng anjeunna anu janten terkenal kaéran sadayana, dimimitian ku anjingna.

URANG TEU PERNAH KAHIRUPAN - FERNANDO BENZO 

Novel Detektif kalayan seueur wirahma sareng intrik, nyarioskeun carita ngeunaan Gabo, komisaris pulisi pensiunan anu ngabaktikeun karirna pikeun merangan térorisme, sareng Harri, téroris anu parantos nyéépkeun dua puluh taun ka pengker di Kolombia saatos kabur tina sababaraha upaya néwak. Nalika jasa intél Spanyol terang yén Harri parantos uih deui ka Madrid, aranjeunna naros ka Gabo pikeun sacara teu resmi terang alesan na balik deui. A inspektur ngora tina Narkotika, Estela, bakal ngabantosan anjeunna dina usahana pikeun ngeureunkeun Harri tina akting deui.

KM 123 - ANDREA CAMILLERI 

Andrea Camilleri ninggalkeun kami usum panas kamari, tapi anjeunna ogé ngantepkeun kami warisan anu luar biasa tina novel anu hadé dimimitian ku komisaris Montalbano. Ieu salah sahiji anu dimimitian ku hapé dipareuman. Palaku protagonis nyaéta éster, anu nyauran éta hapé, sareng Giulio, éta henteu ngaréspon sareng éta waé dibawa ka rumah sakit dina kaayaan serius pikeun kacilakaan di kilométer 123 Via Aurelia di Roma.

tapi anu bakal nyambungkeun teleponna nyaéta Giuditta, pamajikan Giulio, anu sacara logis henteu terang nanaon ngeunaan Éster. Sareng naon sigana sitkom janten rumit nalika aya saksi némbongan sareng nyatakeun yén Kacilakaan Giulio saleresna parantos a usaha rajapati. Panilitian ditugaskeun pikeun a pangawas wawasan tina pulisi kriminal, Attilio Bongioanni, anjeun bakal nyanghareupan kasus anu teu aya anu sigana.

Seuneu Hideung - PEDRO FEIJOO 

Panulis Galicia nyandak kami anu énggal novel kajahatan disetél dina Vigo, dimana kapala Brigade Investigasi Pidana kantor pulisi pusat kedah nyanghareupan a runtuyan rajapati masing-masing deui macabre sareng hiji jahat hésé percaya. Sareng nalika sigana anjeunna terang kumaha ngarahkeun panyilidikan, moal aya anu panginten sakumaha anjeunna panginten, tapi langkung telenges sareng ngaganggu.

TUJUAN SORANGAN - MARÍA MONTESINOS 

Atur dina akhir abad ka-XNUMX, dina momen sajarah anu pasti lengkep sareng kontras, novél ieu ngingetkeun urang deui sajarah jalma-jalma awéwé munggaran anu wani ngacungkeun sora ngalawan masarakat anu nolak ngupingkeun aranjeunna. Protagonis nyaéta Micaela, guru ngora anu sumping ka Comillas, salah sahiji kota paling anggun di basisir Cantabrian, dina usum panas 1883. Di dinya anjeunna pendak Hector Balboa, indiano anu parantos balik ti Kuba saatos ngasilkeun rejeki anu hébat sareng ngawangun gedong sakola pikeun putra -tapi sanés putri- ti désa. Micaela bakal nyatakeun kasus éta supaya budak awéwé ogé tiasa nampi pendidikan anu pantes.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.