Berita redaksi minggu ieu (4 - 10 April)

 

buku

Wilujeng énjing ka sadayana! Kalayan sumpingna minggu anu anyar kuring masihan anjeun sababaraha berita editorial anu bakal diterbitkeun salami minggu ieu. Minggu ayeuna anjeun tiasa mendakan buku pikeun sadaya cita rasa, kalebet "Bone Watches", finalis pikeun Hadiah Man Booker sareng janten salah sahiji buku anu pangsaéna taun kamari numutkeun majalah sareng koran anu béda.

Dihandap ieu anjeun tiasa mendakan inpormasi lengkep ngeunaan berita, anu disusun dumasar kana tanggal terbitanana.

"Penjahat Nopémber" ku Sam Munson

Great Voyage Ocean - 4 April - 332 kaca

Novel munggaran Sam Munson nyaéta carita saurang nonoman anu barontak nuturkeun norma anu ditetepkeun. Digolongkeun kana Ngora Dewasa dina genre fiksi sareng misteri, "Pidana Nopémber" ogé bakal didamel janten pilem énggal-énggal.

 "Kami saatos dua belas" ku Laia Soler

Puck - 4 April - 320 kaca

Dinten ieu novel anu katilu karya Laia Soler, panulis "Heima nyaéta bumi dina basa Islandia" sareng "Poe anu misahkeun urang", anu anjeunna meunang Hadiah Neo Platform sareng Hadiah La Caixa, nabrak toko buku. Handap tina hudang karyana anu lami, Laia balik deui sareng carita pinuh ku sihir jeung parasaan éta, pikeun waktos ayeuna, parantos nyandak opini anu saé.

Sejarah ringkes tujuh rajapati

"Sejarah Singkat Tujuh Pembunuhan" ku Marlon James

Malpaso - 4 April - 800 kaca

Ditetepkeun dina 1976, "Sejarah ringkes tujuh rajapati" nyarios ka urang carita tujuh urang lalaki bedil anu nyerbu imah Bob Marley. Éta nyarioskeun kami carita ngeunaan jalma-jalma bedil, traffickers, pencinta, agén CIA komo hantu di jalan bahaya ibukota Jamaika.

 "Anjeunna sareng Anjeunna" ku Marc Levy

Planét - 5 April - 312 kaca

Dinten Salasa sumping novél énggal karya Marc Levy, pangarang anu dikenal sacara internasional pikeun novel sapertos "Kuring miharep éta leres", anu diadaptasi dina layar, sareng sababaraha novél anu anjeunna nyerat. Dina novel ieu Levy diidinkeun deui kana sababaraha karakter sareng hubunganana. Dua karakter anu pendak ngalangkungan halaman wéb kontak sareng anu janten rerencangan. Carita dina gaya leres Marc Levy: geulis, teu hilap, héran sareng unik.

"Halaman Wisata" ku Paullina Simons

HarpeCollins - 5 April - 672 kaca

Panulis Paullina Simons balik deui sareng novélna "Travel Pages", a carita cinta jeung fiksi sajarah, dikategorikeun salaku New sawawa, dimana awéwé ngora naek kapal a perjalanan bahaya kana jaman baheula Éropa.

"Leuweung anu dimagnetan" ku Juan Vico

"Leuweung anu dimagnetan" ku Juan Vico

Seix Barral - 5 April - 224 kaca

Dina "Leuweung magnet", Juan Vico nyanghareupan kami kalayan novel ngeunaan manipulasi inpormasi, disetél di Perancis dina 1870. Leuweung Samiel mangrupikeun tempat dimana sagala jinis jalma, medium, penganut, tukang sihir, pers sareng sababaraha panasaran ngiringan, sareng tujuan pikeun mendakan fénoména anu bakal kajadian dina 10 Juli. Protagonis mangrupikeun wartawan anu ngamimitian perang salib ngalawan panipuan anu pendakan sareng pembunuhan garéja.

"Kamar Barudak" ku Valentine Goby

Siruela - 6 April - 204 kaca

Hiji carita disetél di kubu konsentrasi Ravensbrück, 1944, dibintanginya saurang awéwé ngora ti Résistansi Perancis anu parantos ditahan. Novel anu ngalantarankeun harepan sareng kawani ti sakolompok awéwé anu ngarepkeun kabébasan.

"The Little King" ku Antonio Pérez Henares

Édisi B - 6 April - 680 kaca

Novel sajarah ngeunaan kahirupan Alfonso VIII, budak yatim piatu anu tungtungna janten juara Las Navas de Tolosa. Atos dina tahapan Reconquest, "The Little King" nyaritakeun kahirupan Raja Alfonso VIII ti mimiti, nuturkeun sapanjang jalanna, ngalangkungan perang, romansa sareng dendam.

 "Dicuri Sihir" ku Trudi Canavan

Implengan - 7 April - 640 kaca

Novel anyar karya panulis fantasi Trudi Canavan, panulis trilogi "The Guild of Magicians" aya di dieu. Saatos hudang anu sateuacanna, éta nyandak carita sihir, ngenalkeun unsur anyar nyaéta malaikat. Sejarah ngeunaan buku anu diasingkeun sareng awéwé ngora anu ngagaduhan bakat ngagunakeun sihir anu dilarang.

"Arloji Tulang" ku David Mitchell

 "Arloji Tulang" ku David Mitchell

Sastra Imah Acak - 7 April - 608 kaca

Nalika janten budak, Holly ngalaman sababaraha kajadian anu anéh, kaasup visi, sora sareng ngaleungit lanceukna, anu mangtaun-taun engké anjeunna henteu acan ngartos. Kalayan Thriller ieu, David Mitchett nyandak urang carita ngeunaan krisis kulawarga, konflik perang sareng masarakat pasca-apokaliptik ditambah ku fantasi sareng humor.

Buku ieu Finalis pikeun Hadiah Man Booker, dilélérkeun Dunya Fantasy Award 2015 sareng salah sahiji buku anu pangsaéna dina taun numutkeun The New York Times, Majalah Ophra, Entertainment Weekly sareng American Library Association.

"Illuminae" ku Jay Kristoff sareng Amie Kaurman

Alfaguara - 7 April - 592 kaca

Jay Krisfoff, panulis trilogi perang lotus, balik deui sareng novél anu ditulis dina opat panangan ku anjeunna sareng Amie Kaurman. Éta perkawis Illuminae, bagian kahiji tina trilogi anu sigana ngagaduhan sadayana: invasi, bala, perang, rohangan, roman, misteri, téknologi ... 

"Dua Sadérék" ku Larry Temblay

 "Dua Sadérék" ku Larry Temblay

Awan Tinta - 7 April - 160 Kaca

"Dua saderek" mangrupikeun carita disetél di Wétan Tengah anu nunjukkeun urang perang, agama, benci sareng dendam sareng kumaha ieu hartosna musnahna kahirupan polos. Carita ngeunaan dua sadérék anu nuju tengah perang.

 

Ieu mangrupikeun sababaraha hal anyar anu kuring mendakan dina minggu ieu, sanaos pasti bakal seueur deui. Upami anjeun ngémutan yén aya hal anu penting anu kuring parantos bolos, tong hilap mairanana supados langkung seueur anu terang kana berita éta.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.