Ayeuna dijual «Sadaya seuneu éta», anu pangénggalna ti Ángeles Caso

Ayeuna dijual "Sadaya éta kahuruan", anu pangénggalna ti Ángeles Caso

Dinten ayeuna novél terakhir tina multi-unggul pangajén dijual Kasus Angeles tina leungeun tina Planeta Éditorial. Novel, judulna Sadaya seuneu éta, nyaritakeun tilu panulis awéwé anu gagah dina dunya lalaki anu ngabagi karep rahasia.

Atur dina abad ka-XNUMX, Sadaya seuneu éta  Teuleum kana kahirupan tilu awéwé berbakat anu luar biasa anu berhasil barontak ngalawan norma kejem masarakat Victoria sareng janten panulis hébat dina dunya anu dikhususkeun pikeun lalaki.

Sinopsis tina "Sadaya seuneu éta"

16 Juli 1846. Di paréstasi Haworth, tilu putri pendeta ngamimitian sadidinten ku ngurus padamelan rumah tangga bari ngantosan sonten sumping, nalika aranjeunna tiasa ngahaturanan diri pikeun nyerat novél anu panjangna diterbitkeun. Aranjeunna sadulur Brontë, tilu awéwé anu, berkat literatur, parantos salamet tina musibah kulawarga ti saprak budak.

Charlotte nyerat Jane-eyre, Emily Wuthering jangkung sareng Anne Agnes Gray. Igngadoa takdir anu luar biasa anu ngantosan karya sastrawanna, tiluanana tuang kana impianana, hanjelu sareng karepna anu disumputkeun, ngajantenkeun bumi anu poek kana rohangan anu pinuh ku cahaya.

Ngeunaan Kasus Angeles

Ángeles Caso lahir di Gijón di 1959. Anjeunna lulusan Sejarah Seni. Kegiatan literatur na kalebet novel, carita pondok, ésai, biografi, buku murangkalih, tarjamahan, sareng naskah pilem. Anjeunna ogé kolumnis dina sagala rupa média. Karya-karyana ditarjamahkeun kana lima belas basa. Novel na kaasup Elisabeth ti Austria-Hungaria atanapi peri anu dilaknat, Beurat kalangkang (1994 Planeta Award finalis), Tiiseun panjang (Fernando Lara Award 2000) sareng Dimana tahta naék Novel na Ngalawan angin éta meunang Hadiah Planeta 2009, Hadiah pikeun Novel Asing Pangsaéna di Cina 2011 sareng Hadiah Giuseppe Acerbi 2012 di Italia.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.