7 novelty novel kajahatan ngantosan usum panas

A rame usum panas tina panas, panas flash na pantai, gunung atanapi katenangan di bumi. Tapi pastina bakal aya buku sareng sakedik macana. Nya pikeun pamaca anu langkung poék aya buka sababaraha anyar tina jinis hideung.

Terusan kana kasuksésan anu anyar sapertos anu Paula hawkins o Sandrone Dazieri. Sababaraha judul deui tina seuneu dokter Montalbano ku Camilleri sareng inspektur Rankin Rebus. Detektif urang tiluan Griessel de Deon Mayer, nembé disebatkeun panulis Afrika Kidul Ieuh . Sareng sababaraha novel anu sanés, salah sahiji ti Galicia Xavier Quiroga sareng anu sanés ti anu diaku Don winlow. Hayu urang tingali kumaha sora na.

Korupsi pulisi - Don Winslow

Dijual 22 Juni novel anyar anu ditunggu-tunggu ku tuan Amérika Don winlow, panulis diakui tina Kakuatan anjing y Kartél. Judul anu jelas anu henteu ragu ngeunaan naon anu ngantosan urang.

Denny Malone anjeunna kasohor pisan Sersan Departemen Pulisi New York sareng pamimpin "Satuan". Aranjeunna paling palinter, paling tangguh sareng ogé paling parah na pang korupsi. Tapi aranjeunna sakuduna dipanggihan sareng Malone kedah nangtoskeun ogé jalan naon anu anjeunna hoyong nuturkeun sareng, utamina, kumaha salamet.

Pati beku - Ian Rankin

Karék kaluar Kasus terakhir inspektur Skotlandia Samaun John Rebus dileupaskeun di pasar tanggal 25. Kami masih silih smacking Anjing liar. Ayeuna urang balik deui ka usum tiris anu tiis sareng panjang di Edinburgh sareng Inspektur Rebus kedah nungkulan séri kanyahoan ahéng anu ngakibatkeun paling bidang politik anu luhurJalma anu teu kahontal sahingga kaadilan tiasa ngahontal ka aranjeunna. Tapi urang nyarios ngeunaan Rebus ...

Icarus - Deon Meyer

Kami ogé parantos mendakan judul katilu tina inspektur Afrika Kidul Benny griessel. nu papanggihan mayit dikubur di pinggiran kota Cape Town ampir di Natal éta bakal janten kasus Griessel énggal, anu henteu ngaliwat momen anu pangsaéna.

Novel panganyarna ieu parantos dianggap anu pangsaéna tina séri, dimana bisnis campuran online jadi modél ngeunaan alibis pikeun kafir, nasib anyar sareng cucian kotor kulawarga anggur hébat kota. Kana ieu ditambihan a potrét psikologis anu saé tina protagonis sareng masarakat anu ngurilingan aranjeunna.

Sayang oray-orayan - Andrea Camilleri

Cicilan dua puluh lima tina séri komisaris Montalbano tina anu paling langgeng Andrea Camillery. Deui urang tiasa nampi rasa humor anu unik pikeun tokoh anu parantos langkung ti conto terang kumaha hirup Méditerania. Waktos Montalbano ieu bakal mendakan yén katingalina mayit akuntan anu katingalina sepi bakal janten salah sahiji pasualan langkung keruh sareng sesah tina karirna.

Imah Nazi - Xavier Quiroga

Judul ieu parantos Novel Finalis pikeun Gala do Libro Galego Award sareng juara tina Award Uskup Agung San Clemente pikeun novél pangsaéna. Sareng premisna pikaresepeun: narasi kalayan unsur-unsur anu nyata sareng anu dibayangkeun ngeunaan hiber ngalangkungan Galicia, sareng dina tali Franco, seueur Nazi saatos réngsé Perang Dunya Kadua.

Palaku protagonis nyaéta a supir taksi kalayan jiwa détéktip sareng maca anu hadé anu nampi komisi saurang politikus sareng pengusaha Galicia anu ambisius: pikeun nganyahokeun jaman baheula Nazi anu matak musuhna tiasa nyaritakeun anjeunna.

Ditulis dina cai - Paula Hawkins

Vuelve Paula hawkins saatos Budak awéwé dina karéta. Anyar misteri antara dua sadulur, Nel sareng Jules Abbott. Sababaraha dinten sateuacan anjeunna pupus, Nel nyauran adina na Jules, tapi anjeunna henteu malire. Nel maot dina naon anu sakuduna dituju bunuh diri ku luncat kana walungan. Jules bakal balik deui ka kota leutik dimana anjeunna nyéépkeun usum panas di budakna pikeun ngurus putri rumaja anu ditingalkeun ku adi na. Tapi Jules kasieunan, khususna cai.

Malaikat - Sandrone Dazieri

Sareng urang Itali ogé mulih Sandrone Dazieri saatos kasuksésan internasional tina Anjeun henteu nyalira. Penyidik ​​khusus Colomba Caselli y munara dante ayeuna bakalan bakti ka gelombang kajahatan sing saha waé nganggap padamelan éta terorisme. Dante teraskeun sareng manias sareng phobias na sareng mimiti nunjukkeun tanda-tanda déprési anu kuat. Sareng Colomba teraskeun ambekna anu teu terkendali sareng ditarik tina awak. Tapi babarengan aranjeunna ngabentuk a langkung ti tim anu kompeten.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Adrian Villagra Vicens cenahna

    Jigana cara pikeun ngoperasikeun kedahna langkung jelas pikeun kéngingkeun buku anu dipikahoyong.