Pébruari. 7 rupa-rupa novelty sastra ti 7 panulis

Mimitian ieu Kabisat Pébruari 2020, nyaéta, aya hiji dinten deui kanggo dibaca. Sareng, tanpa janten precedent, aya ieu 7 berita sastra anu kaluar bulan ieu sareng naon sacara éksklusif ti panulis awéwé. Ngaran langkung ti propped dina panorama sapertos Almudena Grandes atanapi Donna Leon gabung sareng anu Ana Lena Rivera (kenalan lami di dieu), Ana Merino (juara Hadiah Nadal), Lorena Franco sareng Madeleine St. John. Éta sadayana masihan carita pikeun urang sadaya anu ku kuring diulas di handap ieu.

A rajapati dina kalangkang anjeun - Ana Lena Rivera

Ngan sataun katukang, Ana Lena Rivera ngabulkeun kuring wawancara ieu dimana anjeunna ngobrol sareng kami ngeunaan sagala hal anu saeutik na ditepikeun a Gracia San Sebastián, penyidik ​​panipuan kauangan. Ayeuna carita anyar anjeun kaluar. Naha éta dinten kamari 29 Januari, tapi kumargi éta nembé pisan, kuring ngalebetkeunana dina Pébruari. Sareng dina judul anyar ieu, Kurnia kalebet dina leungitna Imelda, psikolog ngora anu aranjeunna mendakan maot sababaraha dinten saatosna dina jalur karéta. Salakina, tukang ngebom Penjaga Sipil sareng tersangka utama, nyungkeun bantosan pikeun mendakan rajapati éta. Janten Rahmat, gigireun Rafa miralles, Komisaris Polisi Oviedo, bakal ngamimitian a panalungtikan anu bakal nyandak nya ku sagala rupa ibukota Éropa. Masalahna nyaéta kahirupan profesional sareng pribadi anjeun henteu ngaliwat waktos anu saé.

Peta karep - Ana Merino

Panganyarna juara tina Nadal Award Kalayan novel ieu, panulis Ana Merino nyarios ka urang a sajarah paduan suara disetél di kota leutik dimana kahirupan padumukna nyebratan. Tuh, Valeria nyaéta guru sakola ngora anu ngajaga hubungan rusiah jeung Tom, Anu ngabantosan anjeunna tilu puluh taun. Sareng, dina waktos anu sami, Lilian ngaleungit tanpa alesan anu jelas bari salakina aya di sisi séjén dunya. Nyaéta ogé Nagreg, un tukang ngarit anu kaburu ngaraos bagja ku sering a klub awewe nu boga imah, dugi ka hiji dinten anjeunna kapendak ku cara anu paling parah.

Indung Frankenstein - Almudena Grandes

Grandes nyandak novél énggal ieu dimana pas tina protagonis ngahiji sareng anu hadir dina a sajarah disetél dina 1954. Nya teras éta psikiater ngora Germán Velázquez balik deui ka Spanyol damel di rumah sakit jiwa ti awéwé ti Ciempozuelos. Di dinya Germán pendak deui sareng Aurora Rodriguez Carballeira, a parricide anu narik anjeunna jam tilu belas, sareng anjeunna ogé terang a asistén panti jompo, María Castejón, anu anjeunna katarik. Tapi anjeunna nolak anjeunna sareng Germán curiga yén anjeunna nyimpen seueur rahasia.

Musim Panas Terakhir Silvia Blanch - Lorena Franco

Anyar tina Lorraine Franco ngadaptar pikeun pantun pikeun judul kalayan nami karakter leungit, maot, dibunuh atanapi sifat anu sami anu aranjeunna seueur narik. Jadina Silvia Blanch, awéwé ngora geulis ditakdir sukses, ngaleungit tanpa tilas hiji dinten di usum panas 2017. Alex mangrupikeun wartawan sareng hoyong nyerat tulisan ngeunaan anjeunna, janten anjeunna bakal angkat ka kota Montseny dimana Silvia cicing sareng dimana anjeunna henteu terangeunana. Di dinya anjeunna hoyong ngobrol sareng kulawargana sareng henteu lami mimiti mendakan yén sadayana siga anu terang langkung seueur tibatan aranjeunna némbongan sareng yén aranjeunna henteu resep yén anjeunna ngintip.

Kalayan cai dugi ka beuheung - Donna Leon

Inspektur Brunetti deui sareng sareng anjeunna urang angkat ka Venice deui. Dina kasus ka-XNUMX na, anjeunna nyauran éta Benedetta Tossoa gering kanker anu hoyong ngawartosan anjeun anu henteu hoyong dicandak ka kuburan. Ngatur ngobrol sareng anjeunna ngeunaan salakina, Vittorio Fadalto, nembé maot dina kacilakaan lalu lintas, aub jeung dinero diala formulir haram sareng anu akibatna pupusna saleresna a rajapati. Sareng éta nunjuk kana palaku yén éta moal tiasa deui nunjukkeun. Brunetti bakal ngamimitian nalungtik kasus anu dina gilirannana bakal ngantunkeun anjeunna ka tempat lalaki damel, a parusahaan swasta jawab ngawaskeun kualitas cai di Venice. Tapi di dinya Brunetti ogé kedah ngungkulan kasus nyogok antara pagawé pikeun nyumput ngabubarkeun rereged dina cai, hal kuring bisa boga akibat bencana dina kaséhatan urang Venice.

Budak awéwé hideung - Madeleine St. John

Madeleine St. John nyaéta Samaun Panulis Australia anu nyandak urang carita ieu disetél dina Sydney taun 1950. Aya anu paling department store kasohor kota, éta Goode urang, Dimana anjeun tiasa mendakan anu pang anyarna dina pantun. Sareng aya Opat awéwé damel, Lesley, Patty, Fay sareng Magda, asistén toko bagian baju awéwé, sok sampurna dina baju seragam hideungna, kanggo anu éta pagawean ogé na ngan ukur kasempetan kamerdekaan. Janten nalika aranjeunna mamatahan ka pelangganna ngeunaan lawon sareng modél, aranjeunna sadayana ngagaduhan sareng ngabagi impian kabébasan, sareng peran anu bénten sareng janten putri, pamajikan atanapi indung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.