6 buku ku panulis ti Real Sitio sareng Villa de Aranjuez. Pangiriman ka-1.

Abdi parantos cicing di Aranjuez. Sitio y Villa del Sur asli tina Komunitas Madrid mangrupikeun kota éndah kalayan sagala pesona kota anu, dina waktos anu sasarengan, ooze sajarah sareng seni dimana waé anjeun angkat. Sareng ku seueur seni teu aya kakurangan carita anu saé sareng pangarang ka itung aranjeunna. Dinten ayeuna, dina a pangiriman munggaranKuring ningali sababaraha Sisi walungan kontémporér atanapi padumuk panulis sareng bukuna. Sareng kuring nyandak kasempetan pikeun ngundang sadayana pikeun nganjang ka Aranjuez.

Jose Antonio Lopez Madinah

Pangarang ieu lahir di Madrid en 1985 es tilas atlit élit. Saatos pensiunan, anjeunna parantos ngalaksanakeun impianana salaku panulis anu gaduhna ieu buku munggaran anu netepkeun di kota padumukan anjeun.

Legenda hebat Aranjuez

putera XNUMX carita pondok sareng hebat tina misteri sareng pikasieuneun, sanaos éta henteu dumasar kana kajadian anu nyata. Sumberna mangrupikeun legenda sareng carita anu dicarioskeun ku sababaraha waktos yén panulis parantos ngarang deui atanapi nyipta. Salaku conto, aya salah sahiji legenda Skotlandia yén López Medina parantos adaptasi sareng istana Medinaceli de Aranjuez. Ku jalan kitu, anjeunna ngajarkeun urang teh paling tempat lambang ti kota. Ogé, dina akhir buku, kami pendak sareng anu sanés genep belas bagian dimana panulis ngajelaskeun ti mana asalna ideu, dadasar cai mancurur atanapi upami carita na buah tina imajinasi anjeun.

Jose Lizasoain

Ngalahir di Madrid en 1963 y cicing di Aranjuez. Anjeunna ngagaduhan gelar Geografi sareng Sejarah sareng damel salaku propesor di Maestro Matías Bravo de Valdemoro Lembaga Pendidikan Menengah.

Bab pamungkas

Justin tingali kumaha hirup anjeun leres-leres dipintal nolak ngajual sababaraha lukisan Romanesque anu kagolong kana kota dimana anjeunna lahir sareng cicing. Éta sababna anjeun kedah angkat, diusir. Anjeunna bakal hoyong ningali deui murangkalihna, tapi aranjeunna nampik anjeunna kusabab aranjeunna yakin yén aranjeunna parantos ditilar. Novel teraskeun sareng sajarah tilu generasi kulawarga étaanu ditandaan ku padepokan, Saint Baudelio of Berlanga, Anjeun lukisan sareng rayatna.

Wani neuteup

Buku ieu diwangun ku tilu belas dongéng anu nyaritakeun tilu belas carita anu ngagugah dipiheulaan ku koméntar anu ringkes ngeunaan padamelan anu aranjeunna inspirasi. Cara séjén pikeun ningali seni tibatan diajar deui atanapi ngararasakeunana tanpa pura-pura. Tingali saluareun éta, atanapi sapertos carita anu hoyong perhatian urang supados urang tiasa ningalina.

David F. Canaveral

Lahir di Madrid en 1983 dumuk di Aranjuez. Anjeunna ngahartikeun dirina kapincut ku caritaan nyata sareng fiksi sareng parantos nyebarkeun sababaraha buku.

Kota Fortuna II. Semanggi kai

Kota Fortuna mangrupakeun séri lamunan misteri anu nampilkeun dunya anu dikuasai nasib. Tapi protagonisna, Alexander Berkel, tétéla janten jinx. Dadu kristal éta mangrupikeun jilid anu mimiti dimana Alexander kedah nalungtik kasus sababaraha maotna.

Semanggi kai nyaéta anjeunna jilid kadua tina séri sareng dimimitian tujuh bulan saatos anu samemehna. Waktos ayeuna Alexander kudu nyanghareupan the balukarna tina kajadian éta, tapi kaayanana parantos robih pisan. Sareng salajengna, anjeunna teras-terasan nalungtik na identitas jeung budak leutik leungit.

Mercedes santos

wartawan boh dina tulisan pers sareng radio. Langkung ti lima belas taun dina bagian régional Madrid dina koran El pais, sareng na langkung ti dua puluh lima taun en radio. Di dinya anjeunna ngamimitian karir radio di stasiun radio lokal kota na, Aranjuez.

Rahasia sareng abong

tina 2012. Nya éta novel munggaran diterbitkeun, anu nyandak urang ka abad Cihaur sareng nyarioskeun carita ngeunaan Carina ti Ulloa, Anu hirupna bakal robih saatos nampi serat. Bapana, pelaut ti Angkatan Laut Karajaan ditakdirkeun pikeun Viceroyalty of New Granada, naros anjeun pendak sareng anjeunna Cartagena de Indias. Aya ngantosan anjeunna rejeki di kebon kakao sareng a bangsawan turun sareng saha anu dikawin. Tapi saatos sumping aranjeunna ngawartosan yén bapakna éta dipaéhan sareng tunanganana nikah ka anu sanés.

Carina teras bakal mendakan bisnis rindang bapakna sareng penyelundupan nyebar anu aya. Ogé iklim tina perang anu hirup di sapanjang Karibia antara Spanyol sareng Inggris. Sareng anjeun ogé bakal mendakan a saderek mulatto diudag ku Panineungan. Teras Carina bakal pendak Diego de Veranz, saurang bangsawan diasingkeun ti kota ku tuduhan kajahatan. Tapi De Veranz, saleresna, damel di rasiah pikeun Mahkota sareng hoyong ngabantosan anjeunna. Duanana bales dendem, tapi henteu gaduh anu teu disangka-sangka: karep.

Dukun tukang moro

Dipasang dina 2016 nyaeta sanésna novel novél disetél dumasar kana kajadian nyata sareng anu nyandak urang ka 1608. Balikna mojang anu nyusahkeun ka Zugarramurdi ngabalukarkeun runtuyan kajadian anu bakal ngakibatkeun sidang salajengna pikeun dukun tina sajarah sareng dina kalimat anu luar biasa anu aya.

Aya sadayana: perjangjianwarga kampung gagah unggun api crackles, orgies, upacara kafir, tukang sihir, ngusir setor, mazhab, magia, tahayul, rak panyiksa, edicts anggun, caang ahli hukum… Sareng carita ngeunaan cinta terlarang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JC Farramuntana cenahna

    Sanaos ngan ukur pikeun kapentingan diri 😉 Kuring bakal nambihan Farramuntana, anu parantos nyebarkeun 2 buku dina sataun kamari: Impén Ribereños sareng Mestizo. Sayogi di Toko Buku Aranjuez.