6 tina novelty kajahatan munggaran pikeun 2018

Ngan sababaraha dinten kanggo ngeureunkeun taun, sadaya katengtreman sareng kaasih dina liburan ieu sareng anu diarepkeun bagja. Atanapi henteu. Janten kuring langkung ti payun ka novelty munggaran dina jinis cinta kuring, hideung paling hideung. Sabalikna tina lampu sareng amisna polvorones sareng marzipan. Indit 6 tina gelar nasional sareng internasional anu munggaran anu diterbitkeun ayeuna dina Januari. Tina buku terakhir dina séri ku psikolog kriminal Swédia Sebastian Bergman atanapi kiriman anu ditandatanganan ku ahli dina teror psikologis nyaéta Sebastian anu sanés, Berliner Fiztek. 

Tatu na - Jorge Fernández Díaz

Dina akhir Januari novél énggal ku panulis sareng wartawan ieu diterbitkeun, mawa Agén Remil, karakter kontroversial ngeunaan Keris.

Nun anu ngaleungit na daun pesen enigmatic. Kolaborator Paus Francis maréntahkeun dua agén intél pikeun milarian anjeunna dimana waé. Sakaligus, panaséhat politik dipecat ku pamaréntah Argentina Anjeunna diupahan ku gubernur hiji tempat di Patagonia pikeun ningkatkeun citra sareng ngahindarkeun bencana pamilihan umum. Tapi anjeunna bakal ngagaduhan bantosan Remil dugi ka duanana kalebet Kajahatan nagara sareng organisasi jahat.

Dianggap dinahriller politik kalayan campuran novél kajahatan, di jerona aya opat carita cinta anu misterius silih sambung sareng ketatna panilitian sareng wirahma sinematografi anu hébat.

Paéh sanés anu paling nganyenyeri - Ines Plana

nu lain Lengkepkeun Thriller plot kalayan karakter anu saé sareng cariosan lancar. Anjeunna nyarios ka kami kasus saurang lalaki anu katingali ngagantung di leuweung pinus di pinggiran Madrid, ku panon na gupet. Dina salah sahiji kantongna aranjeunna mendakan kertas nganggo nami sareng alamat awéwé: Sara Azcarraga, anu hirup sababaraha kilométer ti tempat kajahatan kajantenan. Frail, ngalamun, anu nginum vodka ngalamun, Sara rapuh, ngalamun sareng anu nginum sareng ngahindaran kontak manusa.

Julián Tresser, letnan Penjaga Sipil, ngurus kasus ieu, dibantuan ku kopral ngora Chur, Anu nyanghareupan panilitian pidana pikeun kahiji kalina, kalayan ampir teu aya pitunjuk. Tresser bakal mendakan sababaraha kanyataan anu bakal masihan tragis tibalik kana ayana sareng aranjeunna bakal nyirian salamina.

Kintunanana - Sebastian Fiztek

Anyar Thriller ti panulis Jerman anu suksés TerapiaPanumpang 23 y Proyék Yosua. Waktos Ieu nyaritakeun carita psikiater ngora Emma stein, Anu henteu deui ninggalkeun bumi saprak anjeunna diperkosa di kamar hotél. Kungsi aya korban katilu tina psychopath killer sareng hiji-hijina anu kabur hirup-hirup, sanaos tanpa ningali rupana. Hiji énjing tukang pos ningalkeun bungkus kanggo tatangga na, anu anjeunna henteu terang. Sareng ku narima éta, anjeunna henteu ngabayangkeun yén mimpi buruk na badé badé dimimitian.

Kabeneran Alligator - Massimo Carlotto

Ieu teh judul munggaran dina séri anu dibéntangan ku saurang panyidik ​​swasta anu dijuluki Cayman sareng dumasar kana kahirupan panulis..

di 1976 Alberto Magagnin anjeunna dihukum kusabab rajapati Evelina Bianchini. Dina taun 1993, nalika parol, Magagnin ngaleungit tanpa tilas. Janten pengacara anjeun, Barbara Foscarini, mutuskeun pikeun uih ka panyidik ​​swasta, anu Marco Burati, buaya. Anjeunna mangrupakeun pameget ti blues, Paminum Calvados sareng mantan narapidana kusabab dmana anu henteu adil.

Dipirig ku rakana anu teu tiasa dipisahkeun, tukang nyelundupkeun Beniamino Rossini, Cayman ngamimitian panilitian anu bakal ngakibatkeun anjeunna ngagali selok-belok kasus anu tos lami ditutup. Magagnin teu ngagaduhan alesan pikeun ngalakukeun rajapati éta, tapi profil na ngajantenkeun anjeunna janten kambing hitam anu sampurna.

Hukuman anu dibenerkeun - Horjth & Rosenfeldt

El gelar kalima tina séri anu diakui ieu dibéntangan ku Psikolog kriminal Swédia Sebastian Bergman ningali cahaya dina pertengahan Januari. Anjeunna nyarios ka kami kasus a béntang tipi kapanggih maot tina makéna nepi ka sirah di sakola anu ditinggal. Awakna nyanghareup kana témbok sareng dihijikeun kana korsi aya sababaraha lambar ujian.

Pembunuhan ieu mangrupikeun anu munggaran dina séri anu bakal ngagaduhan jalma terkenal salaku korban. Pasukan Kajahatan Torkel Hölgrund Aranjeunna bakal nanganan kasus éta sareng, sapertos biasa, aranjeunna bakal dibantuan ku kaparigelan sareng pengetahuan Sebastian Bergman. Aranjeunna bakal tiasa nuturkeun pitunjuk anu aya di obrolan internét sareng dina hurup anonim dimuat dina koran pikeun ngajawab misteri.

Ari cinta leungit - Javier Castillo

Javier Castillo parantos janten panulis carita pondok ti saprak nonoman. Novel kahijina anu suksés sacara komersial dina internét judulna Ari kawarasan éta leungitAyeuna anjeunna nampilkeun ieu, carita sanés anu dieusian ku rasa pingsan sareng kaasih dina ukuran anu sami, anu ngajanjikeun janten pencapaian anu énggal.

Jam dua belas isuk-isuk tanggal 14 Désémber awéwé ngora pinuh ku karam Anjeunna nunjukkeun taranjang di fasilitas New York FBI kalayan sababaraha catetan konéng dina pananganna. Inspektur Bowring, anu kapala Satuan Kriminologi, bakal nyobian mendakan naon anu disumputkeun awéwé ngora sareng hubunganana sareng kasus anu sanés, awéwé anu dipenggal jam engké sareng anu namina cocog sareng anu ditulis dina salah sahiji catetan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)