5 novel Agatha Christie anu wajib dibaca

Agatha Christie

Agatha Christie

Dinten ieu dirayakeun peringatan 125 taun kalahiran Agatha Christie. Onomastic pikeun ngamimitian émut karya ratu hébat anu panceg. Nanging, padamelan Agatha Christie ageung sareng rupa-rupa, dimana Hercule Poirot sanés hiji-hijina detektif anu ngarah.

Ngamangpaatkeun tanggal éta, kami parantos pas pikeun nyaritakeun anjeun éta 5 karya anu kedah dibaca upami anjeun hoyong terang padamelan Agatha Christie. Tangtosna, karya-karya ieu dipilih ku cara pribadi, janten panginten anjeun langkung resep karya-karya sanésna atanapi ngémutan yén kami bingung, bisi émut yén pilihan ieu milik anjeun sareng gratis, bébas nuturkeun atanapi nolak.

5 novel karya Agatha Christie

  1. Pembunuhan Roger Ackroyd. Éta mangrupikeun salah sahiji karya anu paling luhur dimana Hercule Poirot némbongan. Diterbitkeun dina 1926, Pembunuhan Roger Ackroyd terus suksés. Dina 2013 anjeunna meunang penghargaan pikeun novél detektif anu pangsaéna. Novel ieu ngeunaan segitiga cinta anu lumangsung di King's Abbott. Roger Ackroyd nyaéta ujung segitiga ieu yén anjeunna dibunuh saatos mendakan saha waé pameget anu dicinta ku anjeunna. Pensiunan Hercule Poirot parantos aya dina karya ieu sareng bakal tetep dugi ka akhir karya Agatha Christie.
  2. Pupusna di Vicarage. Agatha Christie nyebarkeun karya ieu di 1930. Pentingna aya dina kanyataan yén dina novel ieu anjeunna nampilkeun salah sahiji karakter anu paling dipikaresep ku panulis sareng pamirsa. Hurung Pupusna di Vicarage nembongan pikeun kahiji kalina Miss Jane Marple dina novél. Awéwé sepuh ieu resep kana rasa pingsan sareng misteri. Dina 13 novel Miss Marple bakal nyobian ngarobih misteri anu ditepikeun ka anjeunna, Pupusna di Vicarage mangrupikeun salah sahiji kasus.
  3. Sapuluh Negrito. Mangrupikeun salah sahiji karya anu laris, kalayan langkung ti 100 juta buku dijual, tina karya Agatha Christie sareng éta henteu kirang kusabab éta mangrupikeun salah sahiji karya kalayan langkung seueur plot, misteri sareng pembunuhan anu aya. Novel nyaritakeun carita 10 jalma anu ngalakukeun kajahatan sareng aranjeunna kabur tina kaadilan. Teras jalma-jalma ieu ngahiji deui di hiji pulau sareng misterius aranjeunna maot hiji-hiji, numutkeun bait lagu lawas.
  4. Dendam Nofret. Agatha Christie mangrupikeun pameget Arkeologi sareng Wétan Tengah. Novel ieu nyaéta hiji-hijina anu ngalih ka Mesir Kuno. Imhotep mangrupikeun pandita ti Mesir anu nembé kedah nyandak putrina anu parantos janten randa tapi ogé bakal nyandak selir anyar, Nofret, anu ngaganggu kulawarga kusabab tamak sareng kakuatan.
  5. Peuting abadi. Lakon ieu diterbitkeun taun 1967 sareng dibéntangan ku Michael Rogers, saurang nonoman anu resep hirup di momen sareng henteu aya rencana pikeun kapayunna. Dina padamelan ieu, Rogers resep pisan ka awéwé, Ellie Guteman, sareng tempat, Campo del Gitano. Saatos kawinan, Ellie ngalaman kacilakaan anu misterius dimana anjeunna maot. Sadayana dikurilingan dunya ésoterik anu masihan sosok Ester lami. Karya ieu dumasar kana sajak karangan William Blake, Augusto of Innocence.

Upami salah sahiji karya ieu narik perhatian anjeun, dina tautan ieu ( Pembunuhan Roger Ackroyd ,Pupusna di Vicarage, Teu aya produk anu kapendak., Dendam Nofret, Peuting abadi) anjeun tiasa kéngingkeun karya ieu pikeun kanikmatan anjeun. Upami teu kitu, cukup wartoskeun ka anjeun supados henteu hilap panulis hébat novél detéktip sareng pastina aya sababaraha karya anu bakal narik perhatian anjeun, anjeunna nyerat langkung ti 66 novel, janten bakal aya sababaraha, saur anjeun henteu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)