5 Berita Editorial Kaluaran pikeun Agustus

Dina sasih énggal ieu di Agustus Taun atypical ieu pasar penerbitan terus mindahkeun. Ieu nyaéta 5 anyar dileupaskeun éditorial pikeun sadaya rasa. Kusabab Paulo Coelho a Piér Lemaitre, ngaliwat debut ti Gretchen berg. Hayu urang tingali.

Cara pamanah - Paulo Coelho

Penganut satia tina master prosa antara puitis sareng filosofis nyaéta Paulo Coelho kabeneran ku gelar anyar ieu.

Ngabejaan ka urang carita ngeunaan Tetsuya, Anu mana pamanah pangalusna di nagara sareng hirup pensiunan di lebak terpencil. Hiji dinten aya panahan anu sanés anu sumping anu nantang anjeunna sareng Tetsuya, anu nampi tantangan éta, nunjukkeun yén keterampilan téknis henteu cekap pikeun meunang. Saurang pamuda ti kampung nyungkeun anjeunna ditepikeun anjeun terang, Tapi anjeunna ngingetkeun yén anjeunna tiasa ngajarkeun anjeunna aturan, tapi anjeunna anu kedah ngerjakeun dirina sorangan. Janten Tetsuya mimiti ngajarkeun muridna éta jalur misterius tina pamanah, anu mangrupikeun kanyataan perjalanan sadidinten.

Jangjang Sophie - Alice Kellen

Alice Kellen nyaéta panulis novel roman que deui éta modis ayeuna aya di jagad raya agung panulis jinisna. Buku anyar ieu dijadwalkeun diluncurkeun dina Januari, tapi kaayaan parantos ngajantenkeun éta 25 bulan ieu.

Nyaritakeun ngeunaan Sophie dina waktos anu mana Simon, saha anjeunna nganggap cinta hébat hirupna, mutuskeun ninggalkeun éta. Maka dimimitian jalan anu pinuh ku mamang, kasedihan sareng kateupastian dimana hiji dinten anjeunna pendak Koen, saha anu bakal nunjukkeun yén hirup salawasna ngagaduhan alesan anyar pikeun teras-terasan ngajalankeunana. Ditetepkeun di Amsterdam, Éta ngeunaan masalah sapertos harga diri, kulawarga atanapi réncang saluareun dunya pasangan salaku hiji-hijina helm cinta.

Protokol - Robert Villesdin

Robert Villesdin nyaéta ngaran samaran satutasna nyaéta Ekonom Catalan sareng konsultan kawéntar sareng pangalaman panjang dina bisnis kulawarga. Ayeuna anjeunna bakalan nyerat pangalamanana dina wangun novel.

Pikeun ngudag naon anu kajantenan sateuacan sareng nalika resesi ékonomi panungtungan kalayan sajarah di Tarung pikeun kakuatan dina dadung a bisnis kulawarga. Tapi panulis ogé ngagunakeun humor sareng ironis antara tokoh sareng adegan konflik kulawarga, anu anjeunna tempatkeun dina lingkungan dimana jinis sareng gastronomi internasional ogé ngagaduhan peran anu penting.

Operatorna - Gretchen Berg

Ieu ngahudangkeun kahayangna novel ngeunaan rusiah, gosip sareng bohong anu dianggap ku debut sastra pangsaéna taun. Perusahaan Gretchen Berg, panulis Amérika sareng produser tipi.

Éta dibéntangan ku operator switchboard di Wooster, Ohioanu resep ngupingkeun paguneman tatangga sareng gosip saurna. Vivian dalton nyaéta salah sahijina sareng milarian pendakan tina hal anu langkung penting jeung pikagumbiraeun. Sareng anjeunna ngahontal éta nalika Betty Gedang, salah sahiji awéwé paling beunghar di kota, ngabagi rahasia sareng sobat anu teu dikenal. Tapi éta rusiah, anu raoseun pisan, éta aya hubunganana sareng Salaki Vivian. Sareng parantos dipikaterang yén di kota-kota alit hiji rusiah nuju ka anu sanés sareng anu sanés sareng anu sanés.

Eunteung tina kasusah urang - Pierre Lemaitre

Judul éta nutup panggeroan Barudak trilogi Bencana, diatur dina jaman antar perang, anu dimimitian ku panulis Perancis anu kawéntar Ningali dugi ka luhur sareng teraskeun sareng Warna seuneu.

Kami di cinyusu 1940 y Louise belmont anjeunna ngalir taranjang sareng katutup getih turun boulevard de Montparnasse. Nyaeta guru ngora kajebak dina momen sajarah anu teu acan pernah aya, sareng pasukan Jérman sateuacanna nuju Paris sareng tentara Perancis parantos lengkep dibubarkeun. Janten rébuan jalma ngungsi ka tempat anu langkung aman.

Louise tungtungna mendakan dirina di kemah di Loire kalayan dua prajurit deserter, un letnan kadua leres kana prinsip moral na a pendeta éta henteu ragu nyanghareupan musuh.

Sareng dua tambahan

  1. Leuweung tina opat angin: novel anyar ku Maria Oruña, Sareng saha kuring nyarios wawancara ieu dina April, sareng éta tungtungna bakal sumping dina kaping 25 di toko buku saatos reureuh di diluncurkeun kusabab krisis ieu anu urang alami.
  2. Sareng a debut éditor anu ditunggu-tunggu tina karakter anu rébuan pengikut diantara urang anu resep kana linguistik, nyerat anu saé, komik sareng novél grapik: Profésor Don Pardino ngalawan marmosets. Mangrupikeun kompilasi dina format vignét instruksional na ngeunaan éjahan ngaliwatan plot anu ampir superhero. Pikeun pamiarsa ti umur 12 dugi ka 99 taun. Sareng pikeun saha waé anu resep ningkatkeun éjahanana ku cara anu paling atikan sareng pikaresepeun dina waktos anu sami. Éta ogé bakal dijual di akhir, pikeun tanggal 27.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.