30 frasa pilihan ngeunaan buku

Buku, buku sareng seueur deui bukus. Sakitu seueur definisi, konsep, cara ngartos atanapi nafsirkeunana. Naon maksadna naon anu leres, naon anu dibawa ku kami, dibawa kaluar atanapi dicandak ti urang, kunaon aranjeunna aya sareng aya. Sadaya panulis anu nyerat aranjeunna, iraha waé sareng kabangsaan, gaduh pendapatna. Ieu mangrupikeun (minimal) pilihan 30 frasa dipilih leuwih aranjeunna.

30 frasa ngeunaan buku

  1. Nalika aranjeunna nyebarkeun naon-naon pikeun anjeun, siapkeun kejutan henteu mendakanana di toko buku. Bill adler
  2. Hiji buku henteu ditulis sakali sareng sadayana. Nalika éta leres-leres buku anu saé, sajarah lalaki nambihan karep sorangan. Louis Aragon
  3. Sababaraha buku hilap dipohokeun; moal aya anu langsung émut. Wystan Hugh Auden
  4. Buku na kedah kaluar sareng milari anu maca. Francis Ayala
  5. Unggal buku ogé mangrupikeun salah paham anu nimbulkeun. George Bataille
  6. Buku anu henteu pantes dibaca dua kali henteu kedah dibaca sadayana. Federico Beltran
  7. Memori anu ditingalkeun ku buku sakapeung langkung penting tibatan buku éta sorangan. Adolfo Bioy Casares
  8. Buku mangrupikeun hiji hal, volume anu leungit diantara jilid anu ngeusi alam semesta anu teu paduli; dugi ka mendakan anu maca na, lalaki éta ditakdirkeun pikeun simbol na. Jorge Luis Borges
  9. Upami anjeun henteu tiasa nyarios naon anu kedah anjeun carioskeun dina dua puluh menit, langkung saé mundur sareng nyerat buku perkawis éta. Gusti Brabazon
  10. Ngagaduhan buku janten gaganti pikeun maca éta. Anthony Burgess
  11. Upami anjeun maca buku, anjeun tungtungna hoyong nyerat pustaka. Quentin garing
  12. Dina raraga nyerat buku anu saé, kuring henteu nganggap penting pisan pikeun terang Paris atanapi anu parantos maca Don Quixote. Cervantes, nalika nyeratna, teu acan maca. Gambar placeholder Miguel Delibes
  13. Dunya pinuh ku buku mulia anu teu aya anu maca. Umberto Echo
  14. Jalma anu resep kana buku sapertos anu resep ka pamajikanana: aranjeunna henteu beristirahat dugi ka ditepikeun ka babaturanana pikeun aranjeunna kagum. Maka aranjeunna janten beurat sareng sering kaleungitan anjeunna. Clifton fadiman
  15. Kuring ngaraos salah pisan nyéépkeun mangbulan-bulan nyerat buku sareng teras langkung sasih teras-terasan ditaroskeun naon anu kuring badé nyarioskeun dina buku. Sir Arthur John Gielgud
  16. Kahirupan urang didamel langkung ku buku anu urang baca tibatan ku jalma anu urang pendakan. Graham héjo
  17. Anu purun kedah ngagaduhan tilu salinan unggal buku: hiji kanggo dipajang, hiji kanggo dianggo, sareng anu katilu nginjeum. Richard Heber
  18. Pikeun panulis anu sajati, unggal buku kedah janten awal anu anyar anu anjeunna nyobian anu teu kahontal ku anjeunna. Ernest Hemingway
  19. Butuh sakumaha seueur padamelan pikeun nyerat buku anu goréng sapertos anu saé; éta kaluar kalayan tulus anu sami tina jiwa pangarang. Aldous huxley
  20. Caritakeun buku anu anjeun baca sareng kuring bakal nyaritakeun saha anjeun nyolong. Ilya Ilf
  21. Buku kuring sami-sami literatur tina Big Mac kalayan bantosan ageung kagorengan Perancis. Stephen King
  22. Entong nangtoskeun panutup buku na. Fran lebowitz
  23. Pas éta réngsé, buku janten awak asing, maot sabab teu tiasa ngalereskeun perhatian kuring, sumawona minat kuring. Claude Levi-Strauss
  24. Langkung luhur kualitas buku langkung payun tina kajadian. Vladimir Mayakovsky
  25. Abdi hoyong buku-buku nyarios nyalira. Naha anjeun terang cara maca? Nya, ngawartosan naon hartosna buku kuring. Kaget kuring Bernard malam
  26. Nerbitkeun buku anu nyarios dina méja di payuneun para ponggawa. Henri Monterlant
  27. Nalika anjeun ngajual batur buku, anjeun ulah ngajual aranjeunna sakilo kertas, mangsi, sareng lem, tanpa nawiskeun kahirupan anyar pikeun aranjeunna. Christopher Morley
  28. Struktur sareng gaya mangrupikeun hiji-hijina hal anu diperyogikeun ku buku; ideu hébat anu besi tua. Vladimir Nabokov
  29. Buku mangrupikeun sisikian keusik alit anu bentukna ngalangkungan waktos. Clara Isabel Simo
  30. Buku hébat kedah ngantepkeun anjeun sareng seueur pangalaman, sareng rada capé tungtungna. Anjeun hirup sababaraha kahirupan maca éta. William Styron

sumber: Saabad dating. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.