3 buku ngeunaan konspirasi agama

3 buku ngeunaan konspirasi agama

Dina tanggal anu penting sapertos anu urang alami (Minggu Suci) sareng tanpa niat nyigeung bahkan anu sahenteuna religius sareng spiritual sadaya pamiarsa urang, dinten ieu kami nawiskeun anjeun daptar sareng 3 buku ngeunaan konspirasi agama.

Naha anjeun émut ka jelema bestsellers anu ngajantenkeun "konspiratorial" kasohor Dan Brown? Nya, aranjeunna janten langkung seueur ieu, tapi saur kuring, hal anu hadé dina nyarios literatur. Janten upami anjeun resep maca narasi tapi kalayan keuna kana keraguan sareng kerangka agama, pastikeun anjeun resep kana 5 judul anu saé ieu.

"The Magic Circle" (1998, Katherine Neville)

3 buku ngeunaan konspirasi agama - lingkaran sihir

Upami anjeun teras-terasan diserang ku sagala rupa anu aya hubunganana sareng Grail Suci, naskah leungit, kamungkinan kahirupan salaku pasangan Yesus ti Nasaret sareng Maryam Magdalena, buku ieu tiasa ngahubungkeun anjeun. "Lingkaran Sihir" mangrupikeun salah sahiji buku anu sifatna religius, misteri sareng ketegangan, laris dina dasawarsa ayeuna.

Resumen

Ariel ngawariskeun sababaraha naskah kuno anu nyimpen rusiah dihubungkeun sareng objék suci suku Israél. Saha anu tiasa ngungkabkeun aranjeunna bakal kéngingkeun cukup hikmah pikeun mendakan lahirna mitos, kapercayaan sareng simbul sadaya budaya hébat dina sajarah, ogé konci pikeun nafsirkeun pikahareupeun. Alami, pas Ariel nampi warisan, anjeunna janten fokus langkung ti sababaraha karakter sarakah.

"Trojan Horse" (1984-2013, Juan José Benítez)

"Troy Kuda" mangrupakeun set tina 10 buku dina total numana Juan José Benítez, panulis na, nyaritakeun kumaha rasana ucul deui ka Paléstina dina taun 30 jaman urang. Tujuanna nyaéta pikeun nyerat sareng ngiringan dinten-dinten akhir kahirupan Yesus ti Nasaret, sareng naekeun kasaksian anu ilmiah sareng anu kontras, sadayana ku visi perwira Amérika anu ngiringan proyék rahasia sapertos kitu.

Upami anjeun wani maca éta, anjeun kedah terang yén unggal buku panjangna sakitar 400 halaman.

"The last Cato" (2001, Matilde Asensi)

3 buku ngeunaan konspirasi agama - catón terakhir

Dina novel ieu, saurang biarawati sareng paleographer di Kota Vatikan nalungtik ngeunaan paripurna mayit anu kapendak tina urang Étiopia. Upami anjeun hoyong ningali kumaha kuring terang intermingles milarian sésa-sésa Vera Cruz (Palang Kristus), sekte agama rahasia sareng Komedi Illahi Dante, Anjeun teu tiasa lirén maca buku laris ieu anu ngajantenkeun pangarang na Matilde Asensi, anu sanaos anjeunna kantos nyerat novel sanés sapertos "Iacobus"éta "Cato terakhir" bukuna anu paling laris sareng anu ogé paling dikenal.

Upami anjeun resep jinis ieu kuring ogé nyarankeun ieu judul anu sanés:

  • "Duduluran Kaisar Suci" ku Julia Navarro.
  • "Dalapan" ku Katherine Neville.
  • "Pendil Foucault" ku Umberto Eco.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jorge Nexus (jorgeíritu) cenahna

    Kumaha anjeun tiasa daptar Foucault's Pendulum diantara anu biasa waé sapertos kitu? Ibarat nempatkeun, kuring henteu terang, Haus pikeun jahat diantara daptar pilem TV desktop ...

  2.   Liz cenahna

    Hai dinten anu saé. Naha anjeun terang upami ku ngahaja kuring tiasa kéngingkeun caton pangénggalna di toko buku Gandhi? atanapi dimana anjeun nyarankeun kuring pikeun milarian? hatur nuhun