10 judul pikeun nampi gugur ieu sareng pikeun sadaya rasa

Gugur datang. Akhirna. Usum karesep kuring taun. Bentangna robih, tiis sumping, dinten-dinten langkung pondok ... Pondokna, suasanana janten teu kabaca pikeun dibaca. Autumn ogé waktos sareng sumber inspirasi, sakumaha anu kajantenan ka 10 pangarang ieu nalika aranjeunna nyerat ieu buku 10. Kanggo sadaya raos, kanggo ageung sareng alit, pendidikan, puisi, karangan, romantis, nu pelesir. Usul pikeun ditingali, dipanggihan atanapi mendakan deui.

Gugur di London - Andrea Izquierdo

Panulis ngora ti Zaragoza ieu ngagabungkeun kajianana dina Hukum sareng Administrasi Bisnis sareng nyerat séri anu dimimitian ku novel ieu diterbitkeun dina 2016.

Lily sumping di hotél Ellesmere di Hyde Park. Anjeunna parantos ngaku kana universitas berkat beasiswa sareng kagum kana tempat cicingna anu méwah. Di dinya anjeunna pendak Meredith sareng Ava, Anu sapertos lauk dina cai di lingkungan éta sareng langkung resep yén Rahasia na henteu terang-terang. Éta ogé Connor, Rex, Martha, Tom, Finn sareng Oliver, saha Lily moal hoyong deui ningali. Sareng sadayana caritaanna silih sambung.

Kuring ngantosan anjeun dina juru usum gugur kamari - Casilda Sánchez Varela

Novel asmara anu protagonis, Cora Moret sareng Chino Monténégro, aranjeunna pendak dina pertengahan taun genep puluhan dina gerbong sepi anu nuju ka Cádiz. Aranjeunna aya tujuh welas, calakan, skeptis, sareng teu ngagaduhan nanaon. Anjeunna impian janten panulis. Sareng anjeunna patarosan sadayana. Tapi duanana bakal silih ngakuan salaku jiwa kembar sareng aranjeunna kisah cinta éta bakal teras-terasan, saliwat, dugi ka akhir jamanana.

Kendang usum gugur - Diana Gabaldon

Langkung novel roman sareng salah sahiji ratu jinisna. Ieu mangrupikeun angsuran kaopat tina séri Urang luar, disetél dina jauh jajahan amerika. Di dinya aranjeunna sumping di 1766 Claire sareng Jamie saatos kabur Skotlandia. Aranjeunna netep di gunung Karolina Kalér kalayan harepan ngawangun tegalan sareng ngajauhan tina Revolusi Amérika anu bakal datang. Sareng dina waktos payun Brianna randall Anjeunna parantos kaleungitan indungna sareng hoyong terang perkawis bapakna, anu anjeunna henteu terang. Tapi papanggihan anu matak ngaganggu perkawis kolotna ngabalukarkeun anjeunna ngumbara ka jaman baheula pikeun ngarobih sajarah.

Wilujeng Autumn! - Malaikat Navarro

Judul teu tiasa leungit kanggo anu alit sareng didieu kamana heula. Dina buku ieu seueur kagiatan disetél dina usum gugur, idéal pikeun ngahibur nalika perjalanan, liburan sareng dinten hujan. Nyaéta puzzles, maze, squiggles ... Sareng sadayana pikeun neraskeun diajar ngitung, ngaidentipikasi konsep, hubungan sareng warna.

Buku gugur - Rotraut Susanne Berner

Sareng ieu anu kadua, anu milik na ngalengkepan séri panulis ieu dina musim. Deui teh ilustrasi, halaman dobel, pinuh ku karakter, detail, kaayaan sareng skenario anu aya hubunganana sareng usum gugur. Teu aya téks, anu ngajantenkeun langkung gampang pikeun anu sateuacanna sareng pamiarsa anu munggaran pikeun mikaresep sababaraha carita anu dicarioskeun ngalangkungan gambarna.

Panonpoé gugur - Rosa Gomez

Mustahil éta puisi dina sababaraha bacaan waktos ieu. Panulis ieu ngabéjaan ka urang dina judul ieu. Mawar, sastra, kakuatan pikiran sareng kaanggunan basa pikeun ngahirupkeun deui sumanget sareng ngaraos langkung kakuatan.

A gugur Romawi - Javier Reverte

Kumaha henteu iinditan nalika panas henteu deui ngarajaan. Sareng aya tempat anu langkung saé tibatan Kota Abadi méakkeun nyiksikan gugur? Javier Reverte nyarios ka kami dina buku harian bentuk visi na ngeunaan «kota kota». Kalayan gaya pribadina, pinuh ku karep, budaya, sajarah, puisi, humor sareng lelembutan.

Lagu gugur di musim semi - Marcelo Galliano

Pangarang ieu Argéntina mawa kami buku anu nyaritakeun una lalaki ngora dina dua puluhan na ti kumuh tina Buenos Aires. Ngawitan damel di daérah padumukan pikeun ngurus lalaki anu gering, Anu hirupna bakal pareum sababaraha bulan. Tapi aya jauh di tukangeun penampilan lalaki tampan, déwasa, jutawan éta yén anjeunna bakal mendakan sareng ngarobih hirupna. Puisi, ironi, karep, humor sareng érotis éta sora hébat.

Usum gugur abad pertengahan - Johan Huizinga

Potret kahirupan, pipikiran sareng seni ieu salilana abad ka opat belas jeung lima belas di Perancis sareng Walanda éta klasik ti taun 1927. Huizinga nunjukkeun ka urang a fresco ageung ti akhir abad pertengahan anu ngamungkinkeun rekonstruksi waktos.

Usum Malaikat Gelap - Kristy Spencer sareng Tabita Lee Spencer

Diterbitkeun dina 2014, éta nyaéta bagian kadua saga Malaikat poék ditulis ku sadulur Kristy sareng Tabita Lee Spencer. Ieu nyaritakeun carita dua sadérék anu sanés, Dawna sareng Indie, hirup di tegalan anu ampir ditilar ngeusi kenangan ngeunaan jaman baheula anu langkung saé. Aranjeunna béda pisanTapi sigana pikeun duanana duanana cinta terlarang. Atanapi meureun henteu. Di tengah-tengah ayana aranjeunna aranjeunna campur gaul a rusiah dahsyat sareng cinta anu langgeng saumur hirup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.