Neorruralismeu, ku panangan Pilar Fraile, panandatanganan panganyarna tina penerbitan Caballo de Troya.

Neo-naturalismeu di tangan Pilar Fraile sareng Kauntungan Kahirupan Nagara.

Neo-naturalism, trend sastra dina vogue, pewaris master hébat sapertos Cela sareng Delibes.

Troy Kuda mangrupakeun segel tina gigantic Grup penerbit Penguin Random House, anu ngagaduhan ideu anu jarang dianggo salaku imah penerbitan mandiri alit, ditakdirkeun mendakan bakat sastra anyar anu nyimpang, ka tingkat anu langkung ageung atanapi kirang, tina kriteria komérsial ti momen

Unggal taun editor-in-chief tanggung jawab milih genep buku ku genep panulis. Éditor, panulis terkenal di dunya sastra, Elvira Navarro (2015), Alberto Olmos (2016), Lara Moreno (2017) sareng Mercedes Cebrián (2018).

Pilar Fraile, Kaunggulan Kahirupan Nagara.

Karya pangénggalna anu parantos dileupaskeun sareng gedong penerbitan Caballo de Troya, ku tangan Mercedes Cebrián, mangrupikeun novel néo-naturalis, Kaunggulan Kahirupan Nagaraku Pilar Fraile

Pilar Fraile Amador (Salamanca, 1975), profésor filsafat di Baccalaureate sareng dokter dina Teori Sastra ti UCM, mangrupikeun panulis multifaced anu parantos nyebarkeun sajak, carita sareng karangan.

En Kaunggulan Kahirupan Nagari, panulis nyanghareupan masarakat désa sareng padumuk énggal ngungsi kota milari kahirupan anu béda, rohangan sareng alam, dimana ngungsi saatos dinten teu aya tungtungna di kantor tertutup di bentang beton. Novel anu ngajalajah kaakraban perasaan, teu aman, tonggak leutik kahirupan sadidinten hirup sacara internal salaku musibah. Sareng éta perdamaian atanapi kegelisahan dibawa ka jero sareng hantu urang henteu tiasa kabur kalayan ngan ukur mindahkeun.

Neo-naturalisme, ku panangan Pilar Fraile, kalayan Kauntungan Kahirupan di Padesaan.

Neo-naturalisme, ku panangan Pilar Fraile, kalayan Kauntungan Kahirupan di Padesaan.

Anu neorrurarlism.

Neo-naturalisme nyaéta a gerakan sastra anyar, Abad XXI, ahli waris klasik abad ka tukang, sapertos Miguel Delibes o Camilo José Cela. Kalayan warisan tinangtu tina lingkungan anu neken anu khas tina kolot jinisna, Pilar Fraile ngangkut literatur ka perkebunan perumahan diwangun di tengah tempat sareng anu énggal fenomena hijrah anu angkat ti kota ka kota-kota teu éléh ku booming perumahan, anu caket ka kota-kota ageung janten tiasa dilaksanakeun sareng, dina waktos anu sasarengan, merenahna jauh pikeun ngajaga kahirupan "padesaan" anu diarepkeun ku seueur warga kota bahkan mitologis sapertos jaman baheula.  Kaunggulan Kahirupan Nagara.

Kalayan jaman baheula di lingkungan periferal, digedékeun di rumah susun anu alit sareng kirang diwangun, dibungkus kana lingkungan anu blokna teu tiasa dibédakeun masing-masing, dimana privasi dikepung ku kurangna rohangan, para protagonis Kaunggulan Hirup di Nagara, Alicia sareng Andrés, Aranjeunna milarian di kota pikeun kahirupan anu aranjeunna pikahoyong di kota, janten teu asing di dua tempat, diantara dirina sareng nyalira. Ngan putrina, saeutik Miranda, anu sanggup ngangkut kabagjaan dimana waé anjeunna dibawa.

Trojan Horse parantos bet dina literatur ayeuna raket, émutan, ciri segel, sampurna dibaca dina soré tina kasieun sareng teu puguh.

2019: Sapertos unggal taun, alamat anyar dina Trojan Horse.

Dina 2019 pamilihan genep karya anu bakal diterbitkeun bakal aya dina dua jalma, Luna Miguel sareng Antonio J. Rodríguez. Tujuanana? Masihan sora ka panulis anu dilahirkeun dina akhir taun dalapan puluhan sareng salapan puluhan puluh, non-fiksi, feminisme sareng sapertos biasa, literatur kultus anu henteu pas kana sirkuit penerbitan anu biasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.