Imah penerbitan Pondok Édisi sareng mesin penjual carita pondok na

Ku Distributor Édisi Pondok

Ku Distributor Édisi Pondok

Urang sadayana parantos ningali mesin penjual buku di stasion metro sareng karéta, saatos mayar jumlahna, tangtosna. Ayeuna perusahaan penerbitan Perancis Short Édition, didamel taun 2011, neraskeun ideu tapi ngarobah konsépna. Aranjeunna ngamimitian ku masang sababaraha mesin di stasiun karéta Grenoble. Ogé ngajual barang, tapi tibatan buku, aranjeunna nyebarkeun carita sareng carita pondok. Teu aya mérek, teu aya slogan. Ngan ukur nami anu jelas sareng singket: distributur d'histories courtes. Ngan ngadorong tombol sareng anjeun parantos réngsé. Oh, sareng tanpa nyéépkeun euro. 

éta téks folio penyuluhan sareng sadaya jinis, ogé bubudakeun. Salaku tambahan, tombol na dinomeran (hiji, tilu sareng lima), mangrupikeun menit anu dibutuhkeun pikeun maca téks. Prakarsa éta suksés pisan, anu parantos aya kaistiméwaan dina dunya digital ieu dimana urang hirup. Janten aranjeunna henteu lambat ngadistribusikaeun seueur mesin deui di tempat anu paling beragam. Éta ogé sumebar sareng parantos dugi ka Amérika Serikat. Kuring panasaran naha urang bakal ningali aranjeunna di dieu.

Salaku tambahan kana jasa gratis, éta ogé teu aya watesna. Anjeun pencét tombol sakalian anu dipikahoyong sareng maca naon waé, kusabab téksna acak sareng henteu ngémutan rasa konsumén. Langkung ti 5 pangarang sareng langkung ti 000 carita dina bentuk carita mikro, sinetron mikro, puisi ... Sakabéh prosés milih, ngaoperasikeun sareng maca henteu kedah langkung ti 20 menit.

Mangrupikeun bentuk luang budaya anu gancang sareng pikaresepeun, sayogi pikeun saha waé sareng iraha waé. Mimiti stasiun karéta, ayeuna seueur deui stasiun, beus, metro, di ruang tunggu rumah sakit, kantin, musium; malah di supermarket atanapi ampir di taman.

Éta resep kana patukeuran budaya sareng anu maca ngagaduhan kamungkinan pikeun milih carita sareng pangarang karesepna, saha éta anu tiasa ningali pisibilitas. Édisi Pondok dimaksudkeun pikeun ngabantosan panulis ieu sareng karya pondokna pikeun ngajantenkeun tempat dina karesep sastra pamiarsa dina umumna, tapi ogé wartawan, toko buku sareng saha waé. Panulis ngan saukur ngirim téks na ngalangkungan wéb sareng panitia éditorial anu diwangun ku pamiarsa Internét ngaevaluasi aranjeunna sareng mutuskeun dina terbitanana. Téks ieu ogé sayogi online sareng tiasa dibaca dina alat éléktronik naon waé.

Di dieu, sareng khususna di kota ageung, aya inisiatif sapertos Buku di jalan. Atanapi anu ngantepkeun éta di sababaraha tempat di kota pikeun batur mendakanana, maca sareng ngabalikeunana. Nya, meureun hiji dinten urang bakal mendakan salah sahiji mesin ieu di juru mana waé. Upami ngan ukur.

Kanggo inpormasi lengkep, halaman wéb tina Édisi Pondok Éditorial.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nurilau cenahna

    Mudah-mudahan, anjeun nyarios kitu. Éta bakal janten kabungahan pikeun anu maca ngagaduhan mesin ieu. Tulisan éta pikaresepeun pisan, kuring henteu sadar kana ayana. Hatur nuhun pisan Mariola