Jahat Corcira

Jahat Corcira

El mal de Corcira mangrupikeun novel ku panulis Spanyol anu kawéntar Lorenzo Silva. Diterbitkeun dina Juni 2020, éta ...

Asal muasal

Asal muasal

The Origin (2017) mangrupikeun novel fiksi ilmiah kalima anu dibéntangan ku profésor legendaris simbologi teologis Robert Langdon….