Soca konéng buaya

Soca konéng buaya

The Yellow Eyes of Crocodiles (2006) mangrupikeun novel anu paling laris ku panulis, wartawan sareng guru Perancis Katherine Pancol….

Manuel Rivas

Manuel Rivas

Manuel Rivas mangrupikeun panulis Spanyol dianggap salah sahiji éksponén paling penting pikeun literatur Galicia kontemporer. Salami ...

Yukio mishima

Yukio mishima

Yukio Mishima mangrupikeun saurang novelis, pujangga sareng penulis esai, dianggap salah sahiji panulis anu paling penting di Jepang abad ka-XNUMX….